Sök
Europa League
"Vilken dröm för MFF - fasiken inte orealistiskt"
Malmö FF fick bästa tänkbara lottning i playoffet och så även nu. Europa League-gruppen med Dynamo Kiev, FC Köpenhamn och Lugano kunde inte bli så mycket bättre. Guldläge för skåningarna att nå andra raka sextondelsfinalen! 

Det var svettigt förra sommaren - och då syftar jag inte på den fantastiska värmeböljan som vi fick uppleva från maj och framåt i fjol utan på Malmös Europaäventyr.

Det var tajt redan i andra kvalrundan till Champions League där Cluj slogs ut med knappa 2-1. Malmö vann bortamötet med 1-0 efter mål av Carlos Strandberg och returen på Stadion slutade 1-1 där rumänerna tog ledningen men en drömbalja från Arnor Traustason skickade MFF till tredje rundan.

Så här i efterhand extra imponerande av MFF att slå ut Cluj med tanke på att rumänerna besegrade Celtic över två möten i tredje CL-rundan i år - samma Celtic som sedan pulvriserade Gnaget i Europa League-playoffet.

Malmö ja, tredje kvalomgången i CL i fjol blev även den rafflande, den här gången med dystert uttåg mot ungerska Vidi. Jag var på plats på bägge mötena, först hemma på Stadion (1-1) och sedan i returen utanför Budapest där MFF på en jäkla åker inte lyckades få hål på de defensiva ungrarna. Malmö var rasande över underlaget - och jag förstår det då det var svårt för dem att ens komma till ordentliga anfall. Så klart under all kritik att en gräsmatta ska vara så dålig i ett Champions League-kval.

Det kändes 50-50 på förhand om MFF skulle ta sig till Europa Leagues gruppspel. Livlinan EL-playoff fick de ju efter käftsmällen mot Vidi. Precis som mot ungrarna inledde Malmö mot Midtjylland hemma. Tvåmålsledningen blev uppäten och med 2-2 inför returen var det ett pressat MFF som reste till Danmark.

Radarparet Marcus Antonsson och Markus Rosenberg nätade mot danskarna, vilket de även gjorde i hemmamötet, och 2-0-segern i Danmark skickade MFF till gruppspelet.

Under kvalspelet var det ett par spelare som stack ut. Duon på topp så klart och så även Anders Christiansen. I gruppspelet skulle framförallt Fouad Bachirou växa ut till en jätte och bli så där "ÖFK-bra" som han var under jämtlänningarnas Europa League-spel året innan. Det behövdes också med tanke på gruppen. Besiktas och Genk skulle ju bara gå vidare med MFF och Sarpsborg som tydliga underdogs.

Men Besiktas floppade, föll i båda matcherna mot MFF. Hemmamötet på Stadion var en uppvisning av Oscar Lewicki likt U21-EM då han stod rätt i varenda situation och tillsammans med Andreas Vindheim var han det stora utropstecknet. I Istanbul i december var det dags för Bachirou att vara otrolig och tack vare Antonssons mål, vilket blev matchens enda i den turkiska huvudstaden, blev det avancemang till sextondelsfinal. För det var just de sex poängen mot Besiktas som var avgörande. MFF tog en poäng mot Genk och spelade kryss i bägge mötena med Sarpsborg och hade det inte varit för dubbla segrarna mot Besiktas hade det aldrig blivit Chelsea i februari.

I sextondelsfinalen var det sedan aldrig något snack om saken, men MFF hade redan gjort mer än tillräckligt. Nu tror jag inte att Malmöfansen kommer nöja sig med att bara vara i gruppspelet, nu förväntar de sig nog avancemang - och det måste de ju göra med tanke på att gruppen i år är enklare än i fjol. Det är inte bara jag som tycker det. Jag har pratat med såväl Anders Andersson som Hasse Backe som är inne på samma spår. Dynamo Kiev, FC Köpenhamn och Lugano är enklare än Besiktas, Genk och Sarpsborg totalt sett och det är ju häftigt i sig att man inte längre bara tycker det är kul att ett svenskt lag är med i ett gruppspel - nu vill man se resultat och vidare avancemang också.

Kvalet i år var heller inte alls lika svettigt som i fjol. I stället var det målkalas som MFF bjöd på från runda ett till playoffet. Det var ju bara i andra rundan som det var spännande då Malmö gick vidare mot slovenska Domzale med totalt 5-4. Jag var på plats i Slovenien och kan inte säga att jag imponerades av något av lagen, men 2-2 borta är ju ett grymt resultat och 3-2 hemma räckte ju. Playoffet var ren klasskillnad där israeliska Bnei Yehuda brottades ner med sammanlagda 4-0. En transportsträcka av Malmö som på sina åtta kvalmatcher gjorde 23 mål. Wow!

Precis som i fjol blir Anders Christiansen och Fouad Bachirou otroligt viktiga i gruppspelet. Jag tror även att Oscar Lewicki, en av veteranerna i MFF-truppen sjukt nog (kom till klubben 2015), kommer spela en nyckelroll. Markus Rosenberg är som bäst i Europamatcherna men till skillnad från förra året har inte radarpartnern Marcus Antonsson varit lika vass. Angående Antonsson petades han från elvan i gruppspelet i ett par matcher förra säsongen vilket jag tyckte var fel, för så fort han spelade gjorde han mål. I stället valde Uwe Rösler att spela med Arnor Traustason som släpande bakom Rosenberg. Jag var kritisk till det då som sagt, men med en Antonsson ur slag (dessutom nyss tillbaka från skada) så är det kanske inte dumt med Traustason på topp. Jag vill ha Lewicki, Bachirou och Christiansen på mittfältet samtidigt som Traustason är för bra för att sitta bänk. Han är en poängspelare som med sin löpkapacitet och slit är väldigt nyttig. Han lirade 90 minuter för Island i helgens EM-kvalseger för övrigt vilket vittnar om kvaliteten.

Jag tycker Malmös backlinje är frågetecknet. Uppsättningen av wingbacks är bra med Felix Beijmo och Sören Rieks där även Eric Larsson och Jo Inge Berget kan gå in, men centralt lite mer osäkert. Franz Brorsson och Lasse Nielsen blandar och ger och har dessutom haft skadeproblem. Rasmus Bengtsson är en av allsvenskans bästa mittbackar när han är skadefri och han måste spela för att Malmö ska hålla tätt. Behrang Safari har rutinen, men det är jobbigt att se bristen på snabbhet. Jag minns hans minst sagt tuffa kväll borta mot Genk i gruppspelspremiären i fjol. Puh, det var inte kul för Safari...

Än så länge har heller inte sommarförvärvet Jonas Knudsen övertygat, men han startade trots allt i VM-åttondelen mot Kroatien förra sommaren och fanns även med på bänken mot Georgien i går. En bra backup, men jag förväntar mig mer av honom. Eric Larsson har gjort det bra som försvarare i allsvenskan, men räcker hans möjligen bristfälliga huvudspel till i Europa? Kanske inte.

Vilka är jokrarna då för Malmö i Europa? Guillermo Molins i anfallet gjorde det bra i kvalet och kan få en stor roll nu. Sedan också Bonke Innocent. Nigerianen känns som en sådan som skulle kunna få chansen av Uwe Rösler. Jag kommer ihåg vilken skräll det var när han startade borta mot Vidi, men han var då en av Malmös bästa spelare på banan i Ungern. Tänk er premiären borta mot Dynamo Kiev, då hade inte en galen, orädd Bonke Innocent varit fel att ha med.

Vid sidan av Europaspelet ska man inte glömma bort den glödheta guldstriden. Malmö är tre poäng bakom serieledande Djurgården och tvåan AIK är två pinnar före MFF. Ett rejält getingbo och många kanske tror att skåningarna kommer få svårt att kombinera stentuffa gruppspelsmatcher med allsvenskan, men det tror inte jag. MFF torskade EN match i allsvenskan efter att Rösler tog över i juni i fjol och var ju rena ångloket under hösten trots gruppspel i Europa League. Jag tror att det kommer vara exakt samma nu.

Hasse Backe med intressant resonemang för mig tidigare i dag gällande just detta: "Jag har erfarenhet från när jag var tränare i FC Köpenhamn och även i andra klubbar att vi gynnades av Europaspelet. Om vi hade spelat Europamatch på onsdagen eller torsdagen och sedan hade ligaomgång på helgen - då körde vi över våra motstånd i ligan trots att vi var slitna för vi hade ett helt annat tempo i oss".

Ni hör, Malmö kan snarare stärkas av Europaspelet i allsvenska guldracet. Backe tror för övrigt att MFF vinner årets allsvenska. Det tror jag också. SM-guld och sextondelsfinal i Europa League, ja det är fasiken inte orealistiskt! 
Den här artikeln handlar om:
Fotboll PÅ TV
torsdag 09 juli
02:00 Orlando City SC - Inter Miami CF MLS
04:30 Nashville SC - Chicago Fire MLS
15:00 New York City FC - Philadelphia Union MLS
17:45 Elfsborg - IFK Göteborg Svenska Cupen
18:00 Ålborg - AGF Århus Superligaen
19:00 Everton - Southampton Premier League
19:00 Bournemouth - Tottenham Premier League
19:30 Eibar - Leganes La Liga
19:30 SPAL - Udinese Serie A
19:30 Mallorca - Levante La Liga
20:15 Mjällby AIF - Malmö FF Svenska Cupen
21:15 Aston Villa - Manchester U Premier League
21:45 Verona - Inter Serie A
22:00 Athletic Bilbao - Sevilla La Liga
fredag 10 juli
02:00 Montreal Impact - New England Revolution MLS
04:30 FC Dallas - Vancouver Whitecaps MLS
19:00 Vendsyssel FF - Vejle Danmark 1st Division
19:00 Fremad Amager - Viborg Danmark 1st Division
19:00 FC Fredericia - Naestved Danmark 1st Division
19:30 Real Sociedad - Granada La Liga
22:00 Real Madrid - Alaves La Liga
lördag 11 juli
02:00 Toronto FC - DC United MLS
04:30 Seattle Sounders FC - San Jose Earthquakes MLS
13:30 Watford - Newcastle Premier League
13:30 Norwich - West Ham Premier League
14:00 Nyköbing - HB Köge Danmark 1st Division
15:00 Hammarby - Sirius Allsvenskan
15:00 Falkenberg - Östersund Allsvenskan
16:00 Kolding - Hvidovre IF Danmark 1st Division
16:00 Liverpool - Burnley Premier League
17:00 Osasuna - Celta Vigo La Liga
17:15 Lazio - Sassuolo Serie A
17:30 Örgryte IS - GIF Sundsvall Superettan
17:30 Jönköpings Södra - Degerfors Superettan
18:00 Haugesund - Molde Norge Eliteserien
18:30 Sheffield U - Chelsea Premier League
19:30 Brescia - Roma Serie A
19:30 Valladolid - Barcelona La Liga
20:30 Rosenborg - Strömsgodset Norge Eliteserien
21:00 Brighton - Manchester City Premier League
21:45 Juventus - Atalanta Serie A
22:00 Atletico Madrid - Real Betis La Liga
söndag 12 juli
02:00 Atlanta United - New York Red Bulls MLS
04:30 FC Cincinnati - Columbus Crew MLS
14:00 Espanyol - Eibar La Liga
14:30 Umea FC - Halmstad Superettan
14:30 Örebro SK - Varbergs BoIS FC Allsvenskan
14:30 Helsingborg - AIK Allsvenskan
17:00 Levante - Athletic Bilbao La Liga
17:15 Genoa - SPAL Serie A
17:30 AFC Eskilstuna - IK Brage Superettan
17:30 Västerås SK - Ljungskile Superettan
17:30 IFK Göteborg - Djurgården Allsvenskan
17:30 Mjällby AIF - Häcken Allsvenskan
18:00 Viking FK - Odd Norge Eliteserien
18:00 Kristiansund BK - Stabaek Norge Eliteserien
18:00 Sarpsborg 08 - Start Norge Eliteserien
18:00 Mjondalen - Valerenga Norge Eliteserien
18:00 Ålesund - Bodö/Glimt Norge Eliteserien
19:30 Parma - Bologna Serie A
19:30 Udinese - Sampdoria Serie A
19:30 Leganes - Valencia La Liga
19:30 Cagliari - Lecce Serie A
19:30 Fiorentina - Verona Serie A
20:30 SK Brann - Sandefjord Norge Eliteserien
21:45 Napoli - Milan Serie A
22:00 Sevilla - Mallorca La Liga
måndag 13 juli
02:00 Sporting Kansas City - Minnesota United FC MLS
04:30 Real Salt Lake - Colorado Rapids MLS
19:00 Kalmar FF - Elfsborg Allsvenskan
19:00 Dalkurd FF - Öster Superettan
19:00 Norrby IF - Akropolis IF Superettan
19:00 Trelleborgs FF - GAIS Superettan
19:00 Malmö FF - IFK Norrköping Allsvenskan
19:30 Villarreal - Real Sociedad La Liga
19:30 Alaves - Getafe La Liga
21:45 Inter - Torino Serie A
22:00 Granada - Real Madrid La Liga
tisdag 14 juli
02:00 Los Angeles FC - Houston Dynamo MLS
04:30 LA Galaxy - Portland Timbers MLS
15:00 Inter Miami CF - Chicago Fire MLS
21:45 Atalanta - Brescia Serie A
onsdag 15 juli
02:00 Philadelphia Union - Nashville SC MLS
04:30 Orlando City SC - New York City FC MLS
18:00 Sandefjord - Ålesund Norge Eliteserien
18:00 Strömsgodset - Mjondalen Norge Eliteserien
18:00 Bodö/Glimt - Kristiansund BK Norge Eliteserien
18:00 Molde - Viking FK Norge Eliteserien
18:00 Valerenga - Haugesund Norge Eliteserien
19:00 Djurgården - Falkenberg Allsvenskan
19:00 AIK - Sirius Allsvenskan
19:00 IFK Göteborg - Helsingborg Allsvenskan
19:30 Sampdoria - Cagliari Serie A
19:30 Milan - Parma Serie A
19:30 Bologna - Napoli Serie A
20:30 Odd - SK Brann Norge Eliteserien
21:45 Udinese - Lazio Serie A
21:45 Roma - Verona Serie A
21:45 Lecce - Fiorentina Serie A
21:45 Sassuolo - Juventus Serie A
Allsvenskan 2020 / 2020
# LAG M V O F GA P
1 IFK Norrköping 6 5 1 0 11 16
2 IK Sirius FK 6 3 2 1 2 11
3 Varbergs BoIS FC 6 3 1 2 4 10
4 BK Häcken 6 2 4 0 4 10
5 IF Elfsborg 6 2 4 0 2 10
SE FULLSTÄNDIG TABELL
6 Mjällby AIF 6 3 1 2 0 10
7 Malmö FF 6 2 3 1 2 9
8 AIK 6 2 2 2 0 8
9 IFK Göteborg 6 2 2 2 -1 8
10 Djurgårdens IF 6 2 1 3 2 7
11 Hammarby IF 6 2 1 3 -3 7
12 Kalmar FF 6 2 0 4 -2 6
13 Örebro SK 6 1 3 2 -2 6
14 Falkenbergs FF 6 1 2 3 -4 5
15 Östersunds FK 6 1 1 4 -6 4
16 Helsingborgs IF 6 0 2 4 -9 2

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på FotbollDirekt.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten