HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Assistligan i Allsvenskan 2020

Odds Assistligan i Allsvenskan 2020

Vilken spelare kommer slå flest målgivande passningar (assists) i Allsvenskan 2020? Här har vi tittat lite närmare på några av dom största kandidaterna!

Aktuella vinnarodds:

Vem vinner Allsvenskans assistliga?

Odds från Unibet:

B. Dojanic 6.00 Besök Unibet!
A. Christiansen 6.00 Besök Unibet!
A. Kacaniklic 8.00 Besök Unibet!
G. Kharaishivili 9.00 Besök Unibet!
O. Toivonen 9.00 Besök Unibet!
A. Traustason 9.00 Besök Unibet!
H. Aiesh 10.00 Besök Unibet!
K. Holmberg 15.00 Besök Unibet!
J. Ring 15.00 Besök Unibet!
M. Tankovic 15.00 Besök Unibet!
S. Thern 16.00 Besök Unibet!
Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Vilka spelare är intressanta att spela på?

När vi tänker på spelare som lägger assister så brukar det oftast vara mittfältare, gärna en yttermittfältare som kommer runt mycket på kanterna, eller en central mittfältare som spelar instick till anfallarna. Det vi ska tänka på är vilka spelare som tar hand om fasta situationer, och om där är några lag som kör med 4-3-3 eller 4-4-2, för det ändrar lite på om backarna eller mittfältarna står för inläggen. Man kan även tänka på vilka spelare som blir sålda efter halva säsongen, och om vi har några lag som roterar med tätt spelschema.

Ska vi kolla på några spelare som kan tänkas vinna assistligan?

Dejan Bojanic

Vann assistligan förra säsongen och startade med ett göra två målgivande passingar i första matchen. Bojanic spelar i ett av de mest offensiva lagen i Allsvenskan, han styr spelet offensivt då Andersen har en mer sittande position och han tar hand om fasta situationer. Känslan är att Bojanic inte är allt för het på marknaden heller, favorit till att vinna assistligan helt klart.

Sebastian Larsson

Med en högerfot som skapat mål både i landslag och klubblag är Sebastian Larsson livsfarlig som passningsspelare för motståndarna. Han hade kanske fått ut mer av högerfoten som högerytter, men han tar hand om fasta situationer i ett AIK som har bra fysik, det ska kunna räcka långt. Kommer inte ge sig ut på ett nytt äventyr i Europa.

Hosam Aiesh

Aiesh är en av allsvenskans bästa spelare 1 mot 1 och slår ofta sin back på högerkanten. Han kommer ofta in och kan lägga in ett inspel snett bakåt eller centralt mot Söder. Vi vill tro att när säsongen är över så är Aiesh en av de spelare som skapat flest farliga målchanser i utan fasta situationer.

Anders Christiansen

AC är en spelare som fördelar målskytte och målpassningar ganska bra. Kanske mer känd som en målgörande mittfältare än en framspelare. Något säger oss att AC inte flyttar ut igen i Europa om han inte får ett riktigt bra erbjudande. Han blev i år utsedd till kapten och även om man vill rotera på spelare så tror vi att AC kommer att starta merparten. Där kommer komma många mål av MFF och när en så pass bra spelare ligger precis bakom anfallarna, ja, då lär några assister trilla in med.

Alexander Kačaniklić

Två spelare från Hammarby på listan ja. Känslan är inte att Billborn kommer att rotera allt för mycket, utan här är det nog snarare så att Kačaniklić eventuellt kan bli såld. Men jämför man med topptrion så är det nog inte Paulinho eller Tankovic som gör assisterna. Här kommer bli mängder av lägen för inspel och i vissa fall returer på avslut som letar sig in i målet. Han ska absolut vara med på listan.

Vilken spelare har slagit flest målgivande passningar?

Aktuell ställning i Allsvenskans assistliga:

2 assists:

Darijan Bojanic, Hammarby
Simon Thern, IFK Norrköping

1 assist:

Albin Winbo, Varbergs BoIS 
Aslak Fonn Witry, Djurgården
Astrit Selmani, Varbergs BoIS 
Christoffer Carlsson, Falkenbergs FF
Eric Larsson, Malmö FF
Haris Radetinac, Djurgården
Rasmus Alm, IF Elfsborg
Sebastian Larsson, AIK
Tim Prica, Malmö FF

Vem vann Assistligan i Allsvenskan 2019?

Assistligan 2019 vanns av Hammarbys Darijan Bojanic. Så här såg topp 10 listan på flest målgivande passningar under Allsvenskan, säsongen 2019:

1. Darijan Bojanić, Hammarby IF 11
2. Nikola Đurđić,Hammarby IF 8
2. Giorgi Kharaishvili, IFK Göteborg 8
2. Sebastian Larsson, AIK 8
2. Arnór Ingvi Traustason, Malmö FF 8
6. Sead Hakšabanović, IFK Norrköping 7
6. Alexander Kačaniklić Sweden  Hammarby IF 7
6. Simon Sandberg, Hammarby IF 7
6. Muamer Tanković, Hammarby IF 7
10. Nordin Gerzić Sweden  Örebro SK 6
10. Henok Goitom, AIK 6
10. Philip Haglund, IK Sirius 6
10. Søren Rieks, Malmö FF 6
10. Jonathan Ring, Djurgårdens IF 6
10. Aslak Witry, Djurgårdens IF 6

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst