HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Axéns Allsvenska tips 2020

Allsvenskan tips 2020

Tippa på Allsvenskan 2020? Hos dem flesta fotbollsexperter är Malmö, Djurgården eller Hammarby högst uppe bland tipsen, men hos Dplays Alexander Axén:s tips hittar vi ett annat lag i topp.

Innan vi tar en titt på Axéns Allsvenska tips (som gjordes innan uppehållet) skall vi ta en titt på våra egna speltips inför kommande omgång:

Senaste speltipsen från Allsvenskan

Malmö FF - IFK Norrköping, u2.5 mål, Unibet, 1.96
13 Jul 2020, 19:00

Malmö FF
Man fick sig en genomkörare på 120 minuter mot Mjällby i cupen som kan ha kostat en del på redan slitna spelare med tajt schema, men ljusglimten här är att Anders Christiansen verkar vara tillbaka i full träning och förmodligen startar idag. JDT har inte råd att tappa några som helst poäng, och laget idag borde vara det bästa möjliga, då Malmö varken har problem med skador eller avstängningar. Vi kanske kan se Toivonen och Kiese-Thelin från start famåt ihop och Traustason, Rieks, Bachirou och Christiansen på mitten? Detta är en viktig match, så pass viktig att den kan avgöra om Norrköping redan om en månad kanske har avgjort SM-guldet? Trötta ben kanske gör att man börjar lite avvaktande i MFF i alla fall och känner på motståndarna.

IFK Norrköping
Här är det guldläge och allting fungerar för laget från Östergötland. Man har bäst offensiv och defensiv i ligan om man ser på statistiken som berättar om hur många mål man borde gjort och släppt in. Man gjorde även klart med Linus Hallenius i dagarna, som ska avlasta Christoffer Nyman i anfallet, och alla spelare har fått vila då man åkte ur cupen. Man kommer heltaggade till Malmö med andra ord. På förhand tar nog Norrköping en poäng utan att tveka på förhand och man kommer inte slita ut sig om man har 1-1 eller 0-0 med 10-5 minuter kvar. Vi tror att Norrköping även här inleder ganska defensivt för att känna lite på Malmö FF ikväll.

Summering
Två lag i en direkt avgörande match om titeln känns det som på förhand. Malmö FF bör föra boll, men frågan är om man orkar efter 120 minuter i cupen? Det kommer nog kunna bli en 0-0 match upp till minut 60-70 innan något av lagen försöker sätta in nådastöten. Vi tycker att oddset på mål är lite för högt och vi lägger våra pengar på att det blir målsnålt här mellan två taktiska lag som båda är rädda att förlora.

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Tidigare speltips Allsvenskan

Här litar vi tidigare speltips i Allsvenskan:

Helsingborgs IF - AIK, ö8.5 hörnor 1.83, ComeOn

Resultat 8-3 vinst

IFK Göteborg - Djurgården, Djurgården +0, 1.73 Unibet 

Resultat 1-2 vinst

IFK Norrköping - IFK Göteborg, IFK Göteborg +1 AH, 1.80 Unibet

Resultat 3-1 förlust

Sirius - Örebro SK, Sirius -0.5, 2.10, Nordicbet

Resultat 2-1, vinst

AIK - Falkenbergs FF, Falkenberg att göra sista målet 3.10 Unibet (vid mållöst, pengarna tillbaka)

Resultat 1-1, förlust

Häcken - Helsingborg, Häcken -1 AH, 1.65 Nordicbet

Resultat 1-0, förlust

Malmö FF - Djurgården, Djurgården +0.75, 1.78 Unibet

Resultat 1-0, förlust

IFK Göteborg - AIK, över 2.25 mål, 1.80, ComeOn 

Resultat 1-0, förlust

Djurgårdens IF - Kalmar FF, Djurgården -0.5, 1.92 Unibet

Resultat 5-0, vinst

AIK - Malmö FF, Malmö FF, 2 odds 2.36 hos betsson

Resultat 2-2, förlust

Östersunds FK - IFK Norrköping, IFK Norrköping -0.5, 1.57 Nordicbet

Resultat 2-4, vinst

Stötta din favoritklubb!

Huvudsponsorn för Allsvenskan Unibet ger dig chansen att stötta din favoritklubb i kampanjen Hemmaklubben. Genom att gå med Unibet och rösta på din favoritklubb, så ökar du deras chanser att få mer pengar!

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
 
Unibet hemmaklubben

 

Skrällen: Axén tippar Häcken som etta

BK Häcken Svenska Mästare i Allsvenskan 2020? Ja om man skall tro Alexander Axén så kan detta bli möjlighet. Dplays kommentator tippar Hisingenlaget överst i tabellen och motiverar det med att dem kommer få smyga lite under radarn, vilket kan vara positivt. "- Kapaciteten finns ju där för att vara ett topplag. Och det är ju därför nästan alla varje år har sagt så här: Det är nu Häcken kan överraska! Häcken är där uppe! Men nu har ju alla tröttnat efter det här." I Dplay studion fortsätter Axén utveckla varför han tippar Häcken som vinnare av Allsvenskan 2020: "De har jämt fått höra att dem skall utmana och sådär. Men i år ligger alla lågt. Det är bara Malmö och Hammarby som gäller! Och det gör att Häcken, ur konstigt det än låter, får ligga där bakom och mysa lite. Och har ändå den kapaciteten att de kan vara längst fram. Så jag tror att de får till det i år."

Om Axén får rätt eller inte återstår att se, men visst är det ett intressant tips som verkligen går emot strömmen där mer eller mindre alla experter har Malmö FF i topp före Hammarby och Djurgården. 

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Axéns sluttabell av Allsvenskan 2020

Så slutar Allsvenskan enligt Axén: (Om detta var inför Allsvenska starten i april)

Odds från betsson:

1. Häcken - 30.00

2. Malmö FF - 2.40

3. Hammarby IF - 4.35

4. Djurgårdens IF- 6.00

5. AIK- 10.00

6. IFK Norrköping- 15.00

7. Elfsborg - 80.0

8. IFK Göteborg - 15.00

9. Örebro SK - 150.0

10. Kalmar FF - 150.0

11. Mjällby AIF - 750.0

12. Helsingborgs IF - 150.0

13. Falkenbergs FF - 500.0

14. Varbergs BoIS - 1000.0

15. Östersunds FK - 350.0

16. IK Sirius- 250.0

BK Häcken 2020

Så hur ser BK Häckens spelartrupp ut inför säsongen 2020? Kan laget från Hisingen gå hela vägen och ta sitt första SM-guld i klubbens historia? Om man tror på Axéns tips ger ett spel på Häcken ordentligt klirr i kassan. Hos spelbolaget Betsson ger ett spel på dem svartgul randiga hela 30 gånger pengarna, vilket innebär att du får 30 000 kronor tillbaka på en satsad 1 000-lapp. Inför den kommande säsongen har man tappat Paulinho som först drog till Israel men sedan vidare till den allsvenska konkurrenten Hammarby. Dessutom har Kari Arkivuo stuckit till finska ligan och Nasiru Mohammed till Levski Sofia i Bulgarien. På pluskontot har man dock en rad intressanta spelare som nog kan väga upp spelartappen. In spelare som Leo Bengtsson, Hammarby, Alexander Söderlund, Rosenborg och Jasse Tuominen, BATE Borisov kommit. Lägg därtill Gustaf Nilsson som kommer under senare delen av 2019. Ja på pappret känns BK Häcken riktigt intressanta och det skall bli spännande och se om Axén kan få rätt. 

Vinnarodds Allsvenskan 2020

Vem vinner Allsvenskan 2020? 

Odds från Betsson:

Malmö FF 2.40
Hammarby 4.35
Djurgården 6.00
AIK  7.00
IFK Norrköping 15.0
IFK Göteborg 15.0
BK Häcken 30.0
Elfsborg 80.0
Örebro SK 125.0
Helsingborgs IF 150.0
Kalmar FF 150.0
IK Sirius 250.0
Östersunds FK 350.0
Falkenbergs FF 500.0
Mjällby AIF 750.0
Varbergs BoIS 1000
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Fler BK Häcken odds:

Spela på Häcken i Allsvenskan 2020? Förutom odds på vinnare, erbjuder Betsson en hel uppsjö med Allsvenskan odds. Här är några odds på Häcken inför starten:

Häcken komma topp 3: 6.00

Alexander Søderlund vinna skytteligan: 15.00

Jasse Tuominen vinna skytteligan: 25.00

Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Vänta er en hel del Allsvenskan odds när vi börjar närma oss en premiär. När den blir av är ännu väldigt oklart, en del experter hoppas på att vi kan se en start i juni-juli, medan andra är mer försiktiga och säger först augusti-september. 

Vårt speltips:

Givetvis skall vi på Game Lounge också ge er ett allsvenskt tips. Så här ser vår sluttabell ut:

1. Malmö FF 

Allt annat än ett skånskt SM-guld vore en enorm skräll. Speciellt med tanke på årets förutsättningar, med ett tajt spelschema där de bredare trupperna lär gynnas. I början av juni blev det klart att Ola Toivonen och spetsar till forwardsuppsättningen ytterligare. Klar segerkandidat!

2. Hammarby 

Tappade visserligen Nikola Đurđić till Kina men har fått in Paulinho som verkligen har en näsa för målet. Bör passa bra in i Hammarbys offensiva fotboll och konstgräset på Tele2 Arena lär knappast ställa till några problem heller. 

3. Djurgårdens IF

Har tappat lite i styrka efter att Danielsson och Mohamed Buya Turay lämnat. Men man har ett intressant nyförvärv i Kalle Holmberg som säkerligen är lite revanschsugen. En klar utmanare till Hammarby och Malmö FF om SM-guldet. 

4. BK Häcken

Hisingelaget har värvat klart intressant finnen Jasse Tuominen och norrmannen Alexander Söderlund, är två spelare av ganska hög klass. Dessutom skall det bli intressant att följa ett par spelare som gjorde avtryck förra säsongen. Se upp för Häcken!

5. IFK Norrköping 

6. IFK Göteborg

7. AIK

8. Elfsborg

9. Örebro SK

10. Kalmar FF

11. Östersunds FK

12. Helsingborgs IF

13. Mjällby AIF

14. Falkenbergs FF

15. IK Sirius

16. Varbergs BoIS

Ja en ganska vänta topptrio men skrällen är nog att vi har AIK på en blygsam sjunde plats. Spelartruppen ser inte direkt lysande ut och hur många matcher kommer skadebenägna spelare som Goitom och Sighortsson kunna spela när spelschemat kommer vara oerhört tajt? IFK Göteborg blixtrade till då och då förra säsongen och har fått in en klasspelare i Jakob Johansson, kan nog störa topplagen i en och annan match. Mindre tilltro har vi till nykomlingen Varberg och IK Sirius som vi tappar längst ner i tabellen. Varberg har en ganska tunn trupp och det lär slita en hel del, 

Bäst odds på Allsvenskan 

Tippa på Allsvenskan? Här är spelbolagen med bra odds på Allsvensk fotboll:

ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.
Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Senaste Allsvenskan Tips

Helsingborgs IF - Elfsborg, Elfsborg flest hörnor 1.61

Helsingborgs kräftgång i Allsvenskan fortsätter. 0-3 hemma i premiären mot Varberg följdes upp av 0-4 borta mot Kalmar FF. Och man har inte varit i närheten av att ta poäng hittills. Inför mötet med Elfsborg är man rejält nederlagstippade med all rätt. Frågan är om Mellbergs mannar kan resa sig? Statistiken talar emot HIF och detta gäller även hörnorna. Här har HIF 6-16 på två matcher medan Elfsborgs facit är 10-6. Vi tror på fler hörnor för bortalaget till oddset 1.61 hos Unibet! Om man vill få lite bättre odds kan det vara intressant att snegla på -1 i handicap på Elfsborg också. 

Resultat: 0-3, vinst

IFK Göteborg - Mjällby AIK, Mjällby AIK +0.5 1.75

IFK Göteborg har fortfarande några skador på viktiga spelare i laget och har inte riktigt fått spelet att stämma, man möter ett Mjällby som ändå får anses vara ett stabilt lag i Allsvenskan och kommer med Batanero från start idag med. Tycker det är lite fög högt odds på att Mjällby tar med sig en poäng hem till Listerlandet.

Resultat 2-2, vinst

Falkenbergs FF - BK Häcken, Över 2.5 mål odds 1.85

Måndag 15/6 kl 19:00

Kan Falkenberg rubba topptippade BK Häcken? I Häcken har man gjort en hel del intressanta nyförvärv som Alexander Söderlund och Jasse Tuominen. Två spelare som på pappret håller en ganska hög klass. I första omgången av Allsvenskan väntar Falkenberg. Ett Falkenberg som återigen tippas långt ner i tabellen. Inför denna match har vi hittat ett intressant spel på över 2.5 mål. Och detta baserar vi främst på statistik från tidigare möten. I dem 7 senaste matcherna har SAMTLIGA slutat över 2.5 mål när Falkenberg och Häcken har mötts. Förra säsongen blev det totalt 8 mål, 4-1 till Häcken i Göteborg och 3-0 till Häcken i Falkenberg. Häcken har inte direkt legat på latsidan när det kommer till antal mål i träningsmatcherna inför den Allsvenska starten. I dem två senaste gjorde man hela 11 mål! Vi provar överspelet här till oddset 1.85 hos William Hill!

William Hill Sport
100 kr gratis bet.
Gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr vid första insättningen. Omsättningskrav 1x till lägsta odds 1.80. Min. insättning 200 kr.

 

Malmö FF - Mjällby AIF, Malmö vinna och hålla nollan odds 1.88

Måndag 15/6 kl 19:00

Guldfavoriten Malmö FF inleder Allsvenskan mot nykomlingen Mjällby. En match som bara kan sluta på ett sätt? Ja även om man brukar tala om att det är som svårast att möta nykomlingar i början skall Mjällby inte vålla några större problem för ett stjärnspäckat MFF. Vi provar skånsk seger utan att släppa in mål här! Förra säsongen släppte MFF in 7 mål på 15 hemmamatcher och avslutade med att vinna dem fyra sista utan att släppa in mål. Oddset på spelet? 1.88 hos Unibet. 

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst