HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Bäst Odds Man City - Man Utd

Bäst odds Man City - Man Utd

På lördag är det dags för Manchester-derby när Manchester City tar emot Manchester United på Eithad Stadium. Man City är inte ovanligt nog stora favoriter att vinna matchen och just nu bjuder Unibet Sport på ett slående erbjudande. Alla nya spelare får nämligen ta del av 5x pengarna på att Manchester City vinner matchen. 

Manchester City har gått tungt på senaste, men värre är det för Man United som placerar sig på 6:e plats i Premier League, 22 poäng upp till Liverpool som leder ligan. Mot Manchester City blir det tufft att ta nya poäng och kanske blir det Solskjaers sista match på Uniteds tränarbänk trots segern senast mot Tottenham?

Om du tror Man City vinner matchen mot Manchester United så ska du vända dig till Unibet där du just nu får marknadens högsta odds på hemmalaget. 


Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Hämta bäst Man City odds mot Man United

Matchstart: Lördag 7 dec kl. 18:30!

Vill du spela med marknadens högsta odds på Manchester City när man tar emot Man United på hemmaplan? Då kan du enkelt följa stegen nedan och få hela 5x pengarna på att Manchester City vinner matchen. 

Som mest kan du satsa 100 kr på det förhöjda oddset. Placerar du 100 kr på Man City vinner får du 500 kr tillbaka om spelet går med vinst. Dessa pengar betalas självklart ut som kontanter till ditt spelkonto. 

1. Registrera ett konto hos Unibet via denna länk. 

2. Välj oddsboosten som ditt val av bonus.

3. Gör en insättning.

4. Hitta matchen och lägg ett spel på att Man City vinner. Du kommer att se oddsboosten i din spelkupong.

OBS! Max insats är 100kr. Max vinst 400kr. Vinsten betalas ut i riktiga pengar.


Till Unibet Sport!


Inför Manchester City - Man United

Manchester United har gått tungt och troligtvis är dagarna räknade för Solskjaer, men med segern senast så blir det troligtvis några ytterligare matcher. Mycket bättre har det inte gått för Pep Guardiolas Man City som varit inne i en tung period och tappat allt mer poäng mot Liverpool i jakten på förstaplatsen i ligan. Det är dock stora skillnader lagen emellan och det ska mycket till för att United ska få med sig poäng.

Manchester City kommer ha mycket boll och det kommer även skapas en hel del chanser för hemmalaget. Gör man även mål på sina målchanser så förvånar det mig inte om det blir en ren utklassning i denna match. Det är minst sagt ett taggat hemmalag som är betydligt bättre än bortalaget. 

Manchesterderbyn brukar vara väldigt intressanta, men i år känns det som ett väldigt svagt Man United. United kommer få det svårt att skapa några heta målchanser och vi tror på en ren överkörning av hemmalaget.

Mer info om startelvor med mera kommer senare.  

Andra Unibet Bonusar

Vill du inte ta del av Unibets erbjudande med högst odds på Manchester City mot Manchester United så kan du istället välja att ta emot en annan välkomstbonus. 

Andra Chansen!

Satsa upp till 500 kr och få din insats tillbaka om ditt valda spel går förlorat. Din Insats kommer tillbaka till kontot som en bonus och måste omsättas 5x till lägsta odds 1.40. Skulle du däremot vinna på ditt spel fås vinsten som kontanter.

100% bonus upp till 2 000 kr!

För den som vill satsa mer och få mer så bjuder Unibet på 100% extra upp till 2 000 kr. Denna Unibet bonus ska omsättas 6x till ett lägsta odds 1.40. 

Sätt in 100 kr – Spela med 600 kr!

En av de kanske mest populära bonusarna hos Unibet är att du får 500% extra på din första insättning. Här kan du göra en insättning på 100 kr och få 600 kr att spela med. Bonuspengarna måste omsättas 6x till ett lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst