HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

bet365 Sport

Vad sägs om att börja spela hos ett av världens största och bästa spelbolag – bet365? Det här är nämligen en av giganterna online och det är såklart inte utan anledning som bet365 anses vara just bäst i sin genre. Här hittar vi allt man kan önska sig i sportväg och med högklassiga funktioner som cashout och livestream är det faktiskt riktigt svårt att konkurrera mot den här sportjätten. Häng med oss i vår recension så ska vi berätta mer om allt som har med bet365 att göra! Finns det över huvud taget någon anledning att välja ett annat spelbolag framför bet365? Låt oss ta reda på svaret!

Snabbfakta

Licens: Svensk
Hemsida: www.bet365.com
Bonus: 100% upp till 1 000 kr
Liveodds: Ja
Cashout: Ja
Livestream: Ja
Casino: Ja
Kundtjänst: Dygnet runt

bet365 Bonus

Bet365 välkomstbonus ser ut enligt följande:

Endast nya kunder. Upp till 1.000 kr i spelkrediter. Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto så matchar bet365 din kvalificerande insättning med spelkrediter när du placerar kvalificerande spel till samma värde, och de är rättade. Exkluderingar för min. odds/insats och betalningsmetod gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar, exkluderingar samt villkor tillämpas.

Huvudsakliga regler och villkor

• Endast tillgängligt för nya kunder. Gör en kvalificerande insättning på 50 kr eller mer och begär erbjudandet inom 30 dagar från att ditt konto registrerades för att kvalificeras till 100% som ett matchande belopp i form av spelkrediter, upp till som mest 1.000 kr. När erbjudandet har begärts kommer dina spelkrediter att finnas i saldot på ditt konto och dessa kan inte tas ut.
• Du kan bara begära öppningserbjudandet för en bet365-produkt (max. ett öppningserbjudande per kund).
• För att lösa ut dina spelkrediter så de kan användas, behöver du först ha fastställda kvalificerande spel till värdet av din kvalificerande insättning (begränsad till 1.000 kr) inom 60 dagar från att erbjudandet begärdes. Endast kvalificerande spel fastställda efter att erbjudandet har begärts räknas gentemot detta krav.
• Insättningar genomförda med NETeller, Skrill, Skrill 1-Tap eller ‘by Skrill’, kommer inte att räknas som din kvalificerande insättning, såvida du inte har fullbordat Identifieringsprocessen (KYC) och angett en postverifikationskod (PVC) eller att vi framgångsrikt har verifierat två accepterade utgörande Identifieringsdokument. Vänligen notera att efter en period på inte mindre än 30 dagar från den 7 mars 2019, kommer dessa verifieringskrav tillämpas både för din kvalificerande insättning och eventuella efterföljande uttag av vinster från insatser med spelkrediter, vid användande av dessa betalningsmetoder. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Placerade spel måste uppfylla vissa kriterier för att räknas gentemot att lösa ut spelkrediter:
• Minst ett val behöver ha oddset 1.20 (1/5) eller högre.
• För kombinationer av marknader/matcher som bara har två eller tre möjliga utgångar (exempelvis Fulltidsresultat i fotboll), där du har placerat spel på fler än en möjlig utgång, antingen före matchstart eller på Liveodds, kommer endast utgången med din högsta kumulativa insats att räknas.
• Då ett spel delvis har stängts i förtid (med hjälp av funktionen Stäng spel), kommer endast den återstående insatsen att räknas.
• Då ett spel har ändrats med funktionen Ändra spel kommer endast den nya insatsen för det nya spelet att räknas.
• Fullt stängda spel, Direktspel, Gaming, annullerade spel eller spel placerade med vår speltjänst via telefon kommer inte att räknas. Vänligen notera att efter en period på inte mindre än 30 dagar från den 7 mars 2019, kommer även Liveoddsspel som fastställs som en push inte räknas gentemot att lösa ut dina spelkrediter.

• Dina spelkrediter kan inte tas ut och insatser med spelkrediter inkluderas inte i några utbetalningar. Eventuella utbetalningar från placerade spelkrediter läggs till ditt uttagbara saldo. Spelkrediter kan inte användas på vissa produkter, erbjudanden/kampanjer och speltyper. Se fullständiga regler och villkor för mer information.
• Dina spelkrediter kommer att makuleras och tas bort om ditt konto är inaktivt under 90 dagar i rad.

Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas.


bet365 Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Lägsta insättning är 50 kr samt ett avgjord spel måste slutföras för att ta del av spelkrediterna. Lägsta odds, spelval och betalningsmetod gäller. Cashout utesluter spelkrediternas insats. Tidsgränser samt bonusvillkor gäller.

bet365 Odds

När det gäller utbudet av odds hos bet365 så kan vi redan nu säga att det inte finns något som helst att klaga på. Här hittar vi sannerligen så gott som allt. Fotboll, ishockey, tennis, golf, basket, backhoppning, dart, cykel, galopp, snooker, volleyboll, rugby – you name it! Utöver sport så finns här också andra kategorier att lägga spel på, musiktävlingar och politik är bara några av dem. bet365 erbjuder också en kul och smart grej som heter ”bet365 bet builder”. Det innebär att du kan skapa ditt alldeles egna spel genom att skapa en egen kupong. Här kan du förutspå saker i en och samma match: målskyttar, resultat, antal mål, kort, hörnor och mycket mer!

bet365 Liveodds

Vad vore en fulländad sportsida om det inte fanns liveodds? Inte särskilt fulländad enligt oss! Tack och lov så är detta såklart något som återfinns hos bet365 och utbudet är givetvis allt annat än dåligt. Med liveodds så kan du kasta dig in i en match som är i full gång och lägga spel på vad som kommer att ske inom de närmsta minuterna. Vem får nästa hörna? Vem gör nästa mål? Och så vidare! När du klickar dig in i livesektionen och på en specifik match så får du upp statistik och en visuell bild av matchen. På detta vis ser du vem som har anfall och hur matchen ser ut i sin helhet – just nu!

bet365 Livestream

bet365s livestream är minst sagt en av de bästa på hela marknaden. Spelbolaget sänder över 140 000 direktsända evenemang varje år och utöver fotboll och de flesta ligorna i Europa kan du även streama tennis, handboll, basket, hästar och en hel del annat skoj. För att kunna använda bet365 livestream så gäller det att du har pengar på ditt spelkonto eller alternativt har lagt ett spel inom de 48 senaste timmarna. En bra funktion som erbjuds hos bet365 är en kalender. Där får man en övergripande bild av alla matcher och event som kommer att sändas live och på så vis kan du i förväg planera in vilka matcher du vill streama. För att hitta de matcher som redan är i full gång behöver du bara hålla utkik efter den lilla play/video-ikonen som finns bredvid den aktuella matchens namn.

Cashout hos bet365

Cashout-funktionen hos bet365 anses vara en av de bästa och det är inte utan anledning. Funktionen finns nämligen tillgänglig på det mesta hos bet365 och det i sig är rätt så unikt. Hos en del spelbolag är det bara på utvalda matcher som du kan använda funktionen men här kan du alltså använda den på nästan allting. Cashout innebär att du kan säkra en förlust genom att stänga ditt spel innan matchen är slut. Om resultatet inte blir det du hoppats på så gör du helt enkelt en mindre förlust, något som sannerligen är fördelaktigt om du gjort en hög insats.

bet365 i mobilen

Vill du ta med dig bet365 när du är på resande fot eller tycker du helt enkelt att mobilen är smidigare än datorn? Självklart kommer då åt hela bet365s maffiga utbud även i mobilen eller surfplattan. Mobilversionen är snygg och lättnavigerad och faktiskt nästan bättre än datorversionen, anser vid. Den sistnämnda kan upplevas en aning rörig med alla tabeller och flikar, i mobilen blir sidan mer avskalad på ett naturligt sätt som vi gillar.


Spana in bet365 i mobilen!


Kampanjer

Om det finns något att klaga på hos bet365 så är det att den här sportsidan int erbjuder särskilt många kampanjer. Är det sådant du är ute efter i första hand så måste vi säga att NordicBet och Betsson är snäppet vassare på just detta. Du får helt enkelt göra ett övervägande och komma fram till vad som är viktigast för just dig. Få sidor kan jämföras med bet365 när det gäller cashout, livestream och odds men just det här med kampanjer och erbjudanden är inte bet365s vassaste grej.

Support

Självklart erbjuder en spelsida som bet365 kundtjänst dygnet runt. Välj det som passar dig bäst: ringa, mejla eller chatta. Vi tycker att chatten är smidigast eftersom det innebär att man får svar på bara några sekunder, max någon minut. Om du klickar dig in till ”Hjälp” så hittar du en särskild sida med frågor och svar och det är också här du kommer åt chatten eller hittar mejladressen.

Betalningar

Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, Paysafecard, Trustly – allt är namnet på betaltjänster du hittar representerade hos bet365 och som du kan använda vid insättningar och uttag.

Sammanfattning

Det är verkligen inte överdrivet att säga att bet365 är ett av marknadens bästa spelbolag. Här hittar vi verkligen allt vi kan önska och det enda som är negativt är det faktum att man inte kan ta del av särskilt många kampanjer och erbjudanden hos bet365. Men mer än så hittar vi faktiskt inte att klaga på när det gäller den här speljätten. Varför inte spana in bet365 redan i dag och skapa dig en egen uppfattning om sajten? Alla nya spelare får ju dessutom en bonus på 100% upp till 1 000 kronor, kom ihåg det!


bet365 Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Lägsta insättning är 50 kr samt ett avgjord spel måste slutföras för att ta del av spelkrediterna. Lägsta odds, spelval och betalningsmetod gäller. Cashout utesluter spelkrediternas insats. Tidsgränser samt bonusvillkor gäller.

Tips innan du börjar spela

  • Läs igenom ”Regler & Villkor” för eventuella bonusar och kampanjer
  • Spela för att du tycker det är kul
  • Gör en budget och håll dig till den
  • Om du överskrider din budget flera gånger kan det vara dags att begära en paus: spelpaus.se
  • Om du känner att du har spelproblem kan du kontakta Stödlinjen per telefon 020-819 100 eller e-post: info@stodlinjen.se

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst