HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Betfair Sport

Om du är sportintresserad och vill kunna välja och vraka bland massor av sporter och odds så bör du sannerligen inte missa Betfair! Det här är ett sportbolag som räknas till en av giganterna online och som i dag, av många, anses som ett av de bästa bolagen som finns. Detta är såklart inte utan anledning! Vi har tagit oss en närmare titt på Betfair och i den här recensionen ska vi berätta allt du behöver veta om spelsidan. Framför allt ska vi också försöka ta reda på om det över huvud taget finns några nackdelar med Betfair. Häng med du också om du är sugen på att veta mer!

Snabbfakta

Licens: Svensk
Hemsida: www.betfair.com
Bonus: 100% upp till 1 000 kr
Liveodds: Ja
Cashout: Ja
Livestream: Ja
Casino: Ja
Kundtjänst: Dygnet runt

Betfair Bonus

Vår första anhalt i den här recensionen blir att kika närmare på den bonus som Betfair erbjuder till nya spelare. Den är värd 100% upp till 1 000 kronor och det innebär att om du sätter in 1 000 kronor så får du alltså 1 000 kronor extra att spela för. Totalt 2 000 kronor. Detta låter såklart väldigt förmånligt men kom ihåg att bonusen har ett omsättningskrav på x5 och gäller på odds 1.70 eller högre. Vårt tips är att du läser igenom Betfairs regler och villkor innan du tar del av något erbjudande, där får du veta allt som gäller för bonusen. Betfair använder sig också av bonuskoder och den kod som gäller för Betfairs välkomstbonus är ZSKACJ så det är viktigt att du fyller i den när du gör din första insättning! Följer du stegen nedan så blir det lätt att hämta hem bonusen:

  1. Surfa in till Betfair via en av våra länkar i den här recensionen.
  2. Registrera dig med bonuskoden ZSKACJ och gör en minsta insättning på 100 kronor.
  3. Nu får du 100% i bonus som du kan använda på odds 1.70 eller högre.
  4. Omsätt din bonus plus insättning 5 gånger.
  5. Bonusen finns tillgänglig i 90 dagar. Lycka till!

Betfair Sport
100 kr bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Placera ett singelspel på Odds (min. insats 100 kr) till odds 1.5 eller högre inom 30 dagar från öppnandet av ditt konto. Vinna ett gratisspel värt 100 kronor som är giltigt i 30 dagar och som kan användas för att placera ett spel på Odds-marknader till odds 1.5 eller högre.

Betfair Odds

När det gäller Betfairs oddsutbud så har vi en av anledningarna till att Betfair anses vara just bland de bästa. Här kan du nämligen välja och vraka i ett bokstavligt talat massivt utbud och det finns inte mycket över att önska. Fotboll, ishockey, tennis, bordstennis, badminton, golf, hästsport, squash, motorsport – you name it! Du kan också lägga spel på andra typer av evenemang som exempelvis politik om du tycker det är spännande. En rolig grej som Betfair har är det som kallas ”Spelbörsen”. Här får du inta rollen som spelbolag och det innebär att du kan ”backa” eller ”boka” ett spel. Det förstnämnda innebär att du lägger ett spel precis som vanligt men boka innebär att du tar rollen som spelbolag. Då vinner du de andra spelarnas insatser om laget förlorar eller spelar oavgjort. Kul koncept, tycker vi!

Betfair Liveodds

Hos Betfair kan du givetvis också spela på matcher som redan är i full gång, tack vare Betfairs liveodds. Utbudet när det gäller liveodds hos Betfair är generöst och bland de bästa på marknaden. Är det här något du är ute efter i första hand så bör du absolut överväga att spela hos just Betfair!

Betfair Live

Betfair Livestream

Spelas en match som du inte kan se hemma? Surfa då in till Betfair och kolla om de sänder den via sin livestream! Kika efter play-ikonen som finns bredvid eventnamnet om matchen finns tillgänglig för livestream. Kom bara ihåg att du måste ha pengar på ditt spelkonto eller ha lagt ett spel inom ett dygn för att få kolla på Betfairs livestream.

Cashout hos Betfair

Cashout är en populär funktion som allt fler spelbolag erbjuder. Betfair anses erbjuda en av de bästa funktionerna på marknaden så om det här är något du efterfrågar har du ytterligare en anledning att spela hos just Betfair. Cashout betyder att du kan stänga ett spel innan matchen är slut. Märker du till exempel att matchen inte verkar sluta så som du hoppats så kan du säkra din förlust med cashout. Då förlorar du helt enkelt inte lika mycket som du skulle ha gjort om du inte hade använt funktionen. Om ditt lag däremot vinner trots allt i sista minuten så gör du inte en lika stor vinst som du skulle ha gjort om du inte hade använt cashout. Detta är en funktion som kanske framför allt lämpar sig om du gjort en högre insats och inte vill förlora riktigt så mycket. Hos Betfair går det att använda cashout på de flesta evenemang men notera att det inte går att använda det på förhöjda odds.

Betfair i mobilen

Oavsett om du vill spela hemma i soffan eller när du är på språng eller reser så kan du använda Betfair smidigt och enkelt i mobilen. Betfair erbjuder en app för de spelare som tycker det är smidigt att använda en sådan men det går också bra att surfa in till Betfair direkt i din mobile webbläsare. Vi tycker att Betfairs mobilversion är riktigt trevlig och det är enkelt att navigera och hitta det man söker. Faktum är att mobilversionen är lite mer ”stilren” än den traditionella sidan i datorn. Men, det här är ju en smaksak såklart men värt att nämna är att du kan spela på precis allting såväl i datorn som i mobilen!

Besök Betfair i mobilen!

Kampanjer

Betfair är även grymma på att erbjuda sina spelare kontinuerliga kampanjer och spännande erbjudanden. Notera återigen att Betfair är ett spelbolag som använder bonuskoder, så det är viktigt att alltid uppge rätt kod när du ska ta del av någon kampanj eller ett erbjudande. Bonuskoderna står dock alltid i anslutning till själva erbjudandet så det är svårt att missa dem. Exempel på saker du kan ta del av hos Betfair är bland annat gratisspel, oddsboosts, riskfria spel och Golden Goals för att bara nämna några saker! Vill du så kan du prenumerera på Betfairs nyhetsbrev, ett smidigt sätt att undvika missa aktuella och spännande erbjudanden. Annars rekommenderar vi att du helt enkelt surfar in på kampanjsidan då och då.

Betfair Kampanjer

Support

Visst vore det förfärligt synd om ett så här bra spelbolag hade erbjudit en kass support? Det tycker vi också och lyckligtvis håller Betfairs kundtjänst riktigt hög kvalitet. Supporten finns tillgänglig dygnet runt, årets alla dagar och för att komma i kontakt med dem så trycker du på ”Hjälp” längst ner på sidan. Notera att svensk support främst finns tillgänglig mellan klockan 10 till 19, därefter är det hjälp på engelska som gäller. Betfair erbjuder även en FAQ där du hittar många svar på eventuella frågor. Vi rekommenderar livechatten då det är det smidigaste sättet att snabbt på hjälp. Men det går också bra att mejla och ringa till Betfair om du föredrar det!

Betalningar

Hos Betfair kan du använda alla de vanliga betaltjänsterna när du ska göra insättningar och uttag. Visa, Mastercard, Trustly, Skrill, Neteller och banköverföring är några exempel på vad du hittar här. I nuläget erbjuder inte Betfair spel med bankidentifiering men förhoppningsvis är detta något som kommer att komma framöver!

Sammanfattning

Så, finns det några nackdelar med att spela hos Betfair? Nej, är vårt svar på den frågan. Vi har så gott som inget att klaga på hos det här spelbolaget som enligt oss håller riktigt hög klass. Det är inte utan anledning som det här är ett av nätets mest populära bettingbolag och om vi skulle välja vem vi skulle vilja lägga våra spel hos, så hade vi med största sannolikhet kunnat välja just Betfair i första hand. Det får anses som ett riktigt högt betyg tycker vi!


Betfair Sport
100 kr bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Placera ett singelspel på Odds (min. insats 100 kr) till odds 1.5 eller högre inom 30 dagar från öppnandet av ditt konto. Vinna ett gratisspel värt 100 kronor som är giltigt i 30 dagar och som kan användas för att placera ett spel på Odds-marknader till odds 1.5 eller högre.

Tips innan du börjar spela

  • Läs igenom ”Regler & Villkor” för eventuella bonusar och kampanjer
  • Spela för att du tycker det är kul
  • Gör en budget och håll dig till den
  • Om du överskrider din budget flera gånger kan det vara dags att begära en paus: spelpaus.se
  • Om du känner att du har spelproblem kan du kontakta Stödlinjen per telefon 020-819 100 eller e-post: info@stodlinjen.se

 

 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst