HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Betsafe Sport

Betsafe är speljätten som sedan starten 2008 tagit världen med storm. Faktum är att spelsajten har kunder och spelare från över 100 olika länder. Betsafe är alltså ett internationellt spelbolag som i dag tillhör en av de största på marknaden i sin genre. Bland annat är Betsafe kända för sitt samarbete med Manchester City och MMA-fightern Conor McGregor. I den här recensionen ska vi granska Betsafe lite närmare och vi ska bland annat titta på oddsutbud, livestream och en hel del annat! Haka på du också om du är sugen på att veta mer om den här stjärnsajten!

Snabbfakta

Licens: Svensk
Hemsida: www.betsafe.com/sv
Bonus: Upp till 500 kr
Liveodds: Ja
Cashout: Ja
Livestream: Ja
Casino: Ja
Kundtjänst: Dygnet runt

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 500 kr!

Om du ska börja spela hos Betsafe så kan du se fram emot en trevlig välkomstbonus. Den är värd 100% upp till 500 kronor på din första insättning. Notera att du behöver göra en minsta insättning på 100 kronor eller mer för att få någon bonus. Dessutom så måste bonusen omsättas 8 gånger till lägsta odds på 1.50 eller högre. Ett tips är att du läser igenom reglerna och villkoren för bonusen innan du tar del av erbjudandet. På så vis får du klart för dig vad som gäller. Om du vill ta del av Betsafes bonus kan du följa följande steg:

 1. Surfa in till Betsafe via vår länk här nedan.
 2. Öppna ett spelkonto hos Betsafe.
 3. Gör en minsta insättning på 100 kronor.
 4. Få en bonus på 100% upp till max 500 kronor.
 5. Omsätt din bonus + insättning 8 gånger.
 6. Färdigt!

Betsafe Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för alla nya spelare. 1x omsättningskrav. Anmälan krävs.

Betsafe Odds

Att vara ett populärt spelbolag med kunder från hela världen kräver såklart att man har ett bra utbud att erbjuda. Givetvis har Betsafe detta och när det gäller odds så hittar du därför det mesta och bästa här. Utöver de stora och populära sporterna som fotboll, ishockey och tennis hittar vi här också innebandy, cykling och schack – för att verkligen bara nämna några av alla de grejer du hittar här. Betsafe hämtar, likt många andra spelsidor, sina odds från plattformen SBtech och den räknas som en av de bästa. Därför hittar du hos Betsafe alltid bra och konkurrenskraftiga odds.

Betsafe Odds Bonus

 

Betsafe Liveodds

Gillar du liveodds? Då är du inte ensam! Hos Betsafe hittar vi ett gediget utbud av liveodds som gör det möjligt för dig att spela på matcher och evenemang som redan är i full gång. Liveodds är spännande på så vis, här får man verkligen sätta sig in i matchen på allvar och det handlar om att taktiskt kunna förutse vad som ska ske här näst.

Om din match inte går att streama via Betsafes livestream så kan du ändå få upp en visuell bild av matchen så att du kan följa vad som händer (anfall, hörna och så vidare). Du får också upp statistik som gör det möjligt att se hur det gått och går.

Betsafe Livestream

Ett starkt tips är att spana in Betsafes livestream! Om du inte kan se din match hemma eller där du befinner dig av någon anledning så finns möjligheten att eventuellt se den via Betsafes sajt. Notera att alla matcher och evenemang inte finns tillgänliga för livestream men en hel del går trots allt att se direkt.

Några av grejerna som erbjuds för streaming hos Betsafe är bland annat fotboll från Serie A, La Liga, basket från NBA, ishockey och en hel del annat. Håll utkik efter den lilla tv-symbolen bredvid eventnamnet. Det är den som indikerar på att matchen går att streama. För att kunna streama en match eller ett evenemang hos Betsafe så gäller det att ha pengar på spelkontot eller alternativt ha lagt ett spel på den match du vill se.

Cashout hos Betsafe

Cashout är en bra och populär funktion som såklart också erbjuds hos Betsafe. Funktionen innebär att du kan säkra en vinst eller minska en förlust genom att stänga ditt spel innan matchen är slut. Detta är väldigt bra om du gjort en hög insats men kanske märker att matchen tyvärr inte kommer att sluta så som du hoppats. Då kan du stänga spelet och så gör du helt enkelt en lite mindre förlust. Hos Betsafe erbjuds cashout på utvalda matcher och evenemang, det står helt enkelt ”cashout” bredvid matchen om funktionen finns tillgänglig.

Betsafe i mobilen

Om du är på språng eller på resande fot kan du smidigt och enkelt ta med dig Betsafe där du befinner dig tack vare mobilen. Du får själv välja vad du föredrar: ladda ner Betsafe app eller spela direkt i den mobila webbläsaren. Båda alternativen är lika smidiga, det hela handlar mer om en smaksak. Vår uppfattning är att Betsafe både är snygg och funktionell och det spelar ingen roll om du har en iPhone eller en Android, de funkar lika bra båda två!


Spana in Betsafe i mobilen!


Kampanjer

Sedan den 1 januari 2019 så får inte spelbolag på den svenska marknaden erbjuda några kampanjer till sina spelare. Hos Betsafe kan du därför endast ta emot välkomstbonusen på 100% upp till 500 kr. 

Support

Kundtjänsten hos Betsafe finns tillgänglig dygnet runt, hela året. Du kan för det mesta få hjälp på svenska men räkna med engelsk support under vissa obekväma tider. Du kan både mejla och chatta med supporten, vi rekommenderar starkt livechatten eftersom man där får svar snabbt, smidigt och enkelt. Under ”Hjälp” hittar du kontaktuppgifterna och du kan med fördel spana in FAQ-avdelningen innan du tar kontakt vidare. Där har Betsafe sammanställt många av de vanligaste frågorna som kan uppkomma så chansen är stor att du hittar det du söker redan där!

Betalningar

När det har blivit dags att göra en insättning eller ett uttag till och från ditt spelkonto hos Betsafe så kan du välja mellan följande alternativ:

 • Visa
 • Mastercard
 • Swish
 • Trustly
 • Entropay
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Neteller
 • med flera!

Sammanfattning

Vi har så gott som inget negativt alls att säga om Betsafe. Det här är en pålitlig sajt som sannerligen håller det de lovar! Vi hittar ett gediget utbud av såväl vanliga som liveodds, trevliga kampanjer att ta del av, livestream och en väl godkänd cashout funktion och ja, här finns helt enkelt allt man kan önska sig i sportväg! Betsafe får högsta betyg av oss!


Betsafe Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för alla nya spelare. 1x omsättningskrav. Anmälan krävs.

Tips innan du börjar spela

 • Läs igenom ”Regler & Villkor” för eventuella bonusar och kampanjer
 • Spela för att du tycker det är kul
 • Gör en budget och håll dig till den
 • Om du överskrider din budget flera gånger kan det vara dags att begära en paus: spelpaus.se
 • Om du känner att du har spelproblem kan du kontakta Stödlinjen per telefon 020-819 100 eller e-post: info@stodlinjen.se

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst