HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Bethard Sport Bonus

Betting Internationell Fotboll

Fotboll tillhör en av mest populära sporterna att spela på och utanför Sveriges gränser finns det en hel del ligor att välja mellan. Engleska Premier League tillhör kanske den mest attraktiva ligan att placera spel på. Med matcher varje lördag kl. 16:00 så är det upplagt för fotbollsfest. Dessutom finns Premier League tillsammans med Championship på Stryktipset vilket gör att många svenskar följer den engelska fotbollen.

Det finns dock fler ligor som är intressanta att spela på. Serie A, La Liga och Bundesliga tillhör tre av de största ligorna i världen, dessutom hittar vi även Ligue 1 och andra spännande fotbollsligor som erbjuder mycket marknader på varje match. 

Internationell fotboll gäller såklart även landslagsfotboll. Bland det värsta som finns är när det är landslagsuppehåll i fotbollen, då man får vänta ytterligare en vecka för att se sitt favoritlag spela igen. Kvalspelet till VM och EM lockar inte alla gånger allt för mycket, men under själva mästerskapen så är intresset desto högre.

Fotbolls-VM & Fotbolls-EM två av de största evenemangen

Fotbolls-VM och Fotbolls-EM tillhör två av de största evenemangen i fotbollsvärlden och det märks även på bettingen. När turneringarna spelas så hittar du odds på det mesta att önska både inför och under mästerskapet. Här kan man oftast spela på samtliga lag som är med i turneringen samt vinnarspel i form av vinnare, skytteliga, assistliga och mycket mer.

Spel på landslagsfotboll är något av det största inom bettingvärlden och här finns många marknader att spela välja bland. Intresset för VM och EM är enormt stort och många som vanligtvis inte brukar spela provar lyckan på Sveriges matcher. 

Spela på Internationell fotboll

Vill du spela på internationell fotboll? Då kan du välja fritt bland spelbolagen som samtliga erbjuder många marknader på de största ligorna samt även en hel del marknader på de mindre ligorna runt om i världen. Här nedan ska vi lista några spelbolag där du kan spela på internationell fotboll:


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

NordicBet Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Anmälan krävs. Min insättning 100 kr, 8x omsättningskrav lägsta odds 1,80.

ComeOn Sport
5 000 kr bonus.
Få 10 free spins varje dag
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 5 000 kr. Vid kvalificerande insättning får du 10 omsättningsfria gratissnurr på Starburst varje dag i april månad. Bonuspengarna behöver 8x till lägsta odds 2.0 innan uttag. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Större marknader på internationell betting

När du spelar på några av de största ligorna i världen så kan du se att det finns betydligt fler marknader att välja mellan än när du spelar på mindre ligor. Detta gör att urvalet är betydligt större när du väljer att spela på någon av de stora ligorna. 

Bland markanderna i de större ligorna så kan du spela på det mesta att önska. Här hittar du odds på lite mer ovanliga marknader som hur många offside ett av lagen får, hur många avslut en viss spelare kommer ha med mera. Utöver dessa specialodds så hittar du givetvis de vanliga oddsen som vinnare, hur många mål som kommer göras också vidare. 

Betting på de större evenmangen internationellt ger dig hundratals olika odds att välja mellan. Detta ger dig därför en mängd olika spelförslag under en och samma match. 

Svårare att hitta värde på stora marknader

När det kommer till de största matcherna i den internationella fotbollen så är det dock svårare att hitta värde i spelen. Informationen om skador, avstängningar, förväntade startelvor och allt vad det innebär är lättillgängligt vilket gör att spelbolagen har en bättre information om hur de sätter sina odds. Det är därför svårt att hitta någon unik fördel när du placerar ett spel.

På de mindre marknaderna är det enklare att få en fördel på sina spel. Ibland är inte spelbolagen helt uppdaterade om all information om de mindre ligorna. Är man då expert på någon mindre marknad så kan man helt klart ge sig själv en fördel i sitt spelande. 

Risken när du spelar på de mindre marknaderna är dock att du blir limiterad. När du har ett övertag mot spelbolagen så låter de inte dig satsa så stora summor eftersom du förmodligen kommer vinna. 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst