HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

ComeOn Bonus + Tur-kallingar

Bonus & Tur-kallingar hos ComeOn

Kampanjen finns inte för tillfället.

Inget spelkonto hos ComeOn? Då kan du hämta hem din välkomstbonus och få ett par tur-kallingar på köpet. ComeOn som nyligen firade nio år fortsätter med sina roliga och spännande välkomstbonusar och denna gång får du ett par boxershorts hemskickade i samband med din välkomstbonus.

Oavsett om du föredrar att spela sport eller casino så erbjuder ComeOn ett stort utbud av spel. Här kan du navigera dig runt på ett enkelt sätt och är du ute efter en trivsam bonus så kan du prova på spelföretaget ComeOn. Häng med i texten så ska vi berätta mer om hur du får dina tur-kalsonger hemskickade.


ComeOn Sport
5 000 kr bonus.
Få 10 free spins varje dag
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 5 000 kr. Vid kvalificerande insättning får du 10 omsättningsfria gratissnurr på Starburst varje dag i april månad. Bonuspengarna behöver 8x till lägsta odds 2.0 innan uttag. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Hämta din boxershorts & din bonus

ComeOn skickar hem trosor eller kalsonger till dig när du som ny spelare väljer att ta del av ComeOn sportbonus. Sätt in 500 kr & få 1 500 kr att spela med + ett par boxershorts hemskickade. Om du vill ta del av välkomsterbjudandet kan du enkelt följa stegen nedan:

Hämta dina ComeOn boxershorts så här:

1. Öppna ett konto hos ComeOn här!

2. Verifiera din registering.

3. Spela med 10 omsättningsfria Free Spins.

4. Välj kampanjbonusen och gör en insättning.

5. Spela med din bonus & ComeOn skickar ett par boxershorts från Frank Dandy. Välj antingen om du vill ha till honom eller till henne.

ComeOn bonus + insättning ska omsättas 8x till ett lägsta odds 2.00 med minst två spelval på kupongen.

Vad får man för boxershorts från ComeOn?

Dina boxershorts från ComeOn är exklusiva från märket Frank Dandy. Med det sagt håller dina boxershorts en hög kvalité och vi tycker personligen de är väldigt sköna. Kalsongerna och trosorna är svarta med olika mönster i form av lyckoönskningar och är exklusivt framtagna till ComeOn.


Hämta dina Tur-kallingar här!


Testa ComeOn idag

Sugen på ett par boxershorts och en bonus? Då är det dags att öppna ett spelkonto hos ComeOn och ta del av välkomsterbjudandet. Hos ComeOn hittar du ett stort spelutbud med många sporter att välja mellan. Detta svenska spelföretag brukar dessutom väldigt ofta erbjuda roliga kampanjer som maximerar ditt spelande. 

Om du väljer att spela hos ComeOn är det viktigt att du sätter upp gränser för ditt spelande. Se till att inte spela för mycket och håll dig till din budget. Det ska vara kul att spela på sport. Lycka till!


ComeOn Sport
5 000 kr bonus.
Få 10 free spins varje dag
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 5 000 kr. Vid kvalificerande insättning får du 10 omsättningsfria gratissnurr på Starburst varje dag i april månad. Bonuspengarna behöver 8x till lägsta odds 2.0 innan uttag. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Vi rekommenderar att läsa igenom kampanjens "Regler & Villkor" hos ComeOn innan du tar del av erbjudandet, då de kan komma att ändras.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst