HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Bundesliga speltips 2020

Bundesliga speltips 2020

Snart är det dags för avspark i den tyska fotbollen! Spela på tyska Bundesliga i fotboll! Här hittar du dem senaste Bundesliga speltipsen på nätet:

Aktuella speltips på Bundesliga:

Här hittar du aktuella speltips på Bundesliga:

RB Leipzig - Freiburg, Över 2.5 mål odds 1.66

Spelstopp 16/5 kl 15:30

Det första spetipset efter uppehållet i 1.Bundesliga, är RB Leipzig mot Freiburg, där vi tror på en hel del mål. Leipzig. Leipzig snittar en bra bit över 2 mål per match hemma på Red Bull Arena. Vi räknar med att det kan bli en hel del mål här. Förra gången lagen möttes blev det 3 mål totalt: 2-1 till Freiburg. Nu är känslan att Leipzig drar det längsta strået. Inför mötet ligger Leipzig på tredje plats på 50 poäng med en målskillnad på 62-26, Freiburg är åtta på 36 poäng och en målskillnad på 34-35. 72 % av Leipzigs matcher har nått över 2.5 mål medan Freiburgs matcher ligger på 56 %. Oddset 1.66 för över 2.5 mål provas! 

Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach, 1X odds 1.65

Spelstopp 16/5 kl 18:30

Frankfurt ställs i första omgången efter uppehållet mot topplaget Borussia Mönchengladbach. En hård nöt att knäcka! Men hemma på Commerzbank-Arena brukar Frankfurt vara svårslagna, hurvida den uteblivna publiken kommer påverka återstår dock att se. Men här provar vi ändå att lira 1X på hemmalaget som har 21 poäng på 12 matcher hemma att jämföra med Mönchengladbachs 20 poäng på 12 matcher borta. Senast lagen möttes vcr i slutet av oktober, den gången vann Mönchengladbach med 4-2, men matchen var betydligt jämnare än vad resultatet visade. Vad gäller antal målschanser hade Frankfurt fler och rent spelmässigt var det mer eller mindre 50-50. Vi kör dubbelchans på hemmalaget till odds 1.65 hos Unibet!

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Att tänka på när du tippar på Bundesliga

Vi vill påpeka att våra speltips bara är råd och att det i slutändan är du som avgör om speltipsen skall "ryggas" eller inte. Även om speltipsen verkar falla dig i smaken, rekommenderar vi dig att analysera läget lite själv också innan du ger dig i kast med att följa ett speltips. Här kommer några råd:

- Stirra dig inte allt för blind på att en och annan spelare saknas.

I enstaka matcher spelar det sällan någon roll om ett lag saknar en eller två spelare. Ibland kan det till och med få motsatt effekt. Många gånger kan spelbolagen höja oddsen lite väl mycket om spelare saknas, vilket kan innebära spelvärde! 

- Hur har det laget du vill spela på presterat på hemma- alternativt bortaplan.

För en del lag har inte hemmaplanfördel speciellt mycket betydelse, medan det för andra kan ha desto mer. Statistiken ljuger sällan, så det kan vara all idé att ta en titt på denna. 

- Spela aldrig för att vinna tillbaka en förlust. 

När många spelare förlorar fylls en hel del av en stark vilja att vinna tillbaka dem satsade pengarna. Att jaga förluster är en början på ett problematiskt spelbeteende. Vi anser att det är bra att sätta spelgränser, vilket går att göra hos alla licensierade spelbolag idag. 

- Jämför odds innan spel. 

Vilket spelbolag ger bäst odds på ditt spel? Ibland kan det skilja en hel del i odds mellan spelbolagen. För dig som spelar för lite större belopp kan det i slutändan handla om ganska mycket pengar.

Vilka speltips på Bundesliga hittar du här?

På jakt efter Bundesliga speltips? Hos oss hittar du speltips för varje omgång. Det kan handla om allt från speltips på klassiska 1X2 till asian handicap, över/under-spel och till och med målskyttar. Vi strävar efter att ge dig som spelare en så bra analys som möjligt när det gäller 1.Bundesliga tips. Var dock uppmärksam på att kolla om det aktuella oddset fortfarande gäller då dem flesta odds ändras med tiden! 

Om Bundesliga

Den tyska Bundesliga tillhör en av världens bästa fotbollsligor och lockar varje vecka hundra miljontals tv-tittare över hela världen. I fotbollstokiga Tyskland är intresset för Bundesliga enormt och detta märks även på publiksiffrorna som är dem högsta i hela Europa. Så sent som 1963 spelades den första omgången i den nybildade Bundesliga. Ligan drog redan från början stor publik och utvecklingen ansågs vara en revolution, eftersom topplagen nu gavs möjligheten att spela mot varandra varje helg. 

Ekonomiskt sett var Bundesliga till en början en liga med starka regleringar. En spelare fick tjäna högst 1 200 D-mark, vilket inte var speciellt mycket pengar i dagens mått mätt. Fotbollslegenden Gerd Müller har berättat att han fick 400 D-mark på sitt jobb och 160 D-mark som spelare. Än värre var det för spelare i mindre klubbar där en del fick nöja sig med 80 D-mark i månaden. Enbart cirka 10 % var heltidsproffs till en början. 

Bundesligas första mästare blev 1.FC Köln 1964. Klubbens president Franz Kremer var en av de drivande krafterna i klubben som gjorde laget till ett topplag. Klubben gick i bräschen för utvecklingen genom att anställa spelare på heltid. När muren föll började man så smått integrera lag från DDR i Bundesligan. I och med att Hansa Rostock och Dynamo Dresden blev mästare och vicemästare Oberligasäsongen 1990/91 fick de börja i Bundesliga säsongen 91/92. Men det visade sig rätt fort att den östtyska fotbollen skulle få problem efter murens fall, då dem flesta stjärnorna drog till klubbar från Västtyskland. 

Den tyske fotbollsikonen: Gerd Müller är den spelare som svarat för flest mål i Bundesliga genom åren. Müller noterade 365 mål under sin karriär i Bundesliga, vilket är ett rekord som ingen lyckats slå sedan han lämnade Bundesliga 1979. 

Sedan Bundesliga drog igång 1963 har en mängd svenska spelare prövat lyckan i serien. Dem flesta har kommit under senare tid men enstaka kom redan under 60 och 70-talet. Bland dem första svenskarna i Bundesliga var Lars Granström i Karlsruhe och Roger Magnusson, 1.FC Köln. Bland dem mest kända svenska namnen i Bundesliga finner vi: Ronnie Hellström, Markus Rosenberg, Benno Magnusson, Albin Ekdal, Martin Dahlin, Jörgen Pettersson och Johnny Ekström. 

Vad gäller ligatitlar är Bayern München den mest framgångsrika i tysk klubbfotboll. FC Bayern München som idag anses vara en av dem mäktigaste klubbarna i världen, har vunnit den tyska högsta ligan vid 29 tillfällen fram till säsongen 2018/19. 

Se på 1.Bundesliga hos Unibet

Den 15 maj drar äntligen 1.Bundesliga igång igen! Dessvärre utan publik men för dig som tv-tittare blir det faktiskt ingen större skillnad. Hos Unibet kommer man direktsända samtliga matcher i ligan vilket innebär att du inte behöver lägga speciellt mycket pengar för att se matcherna. Det enda som krävs är egentligen ett spelkonto och ett positivt saldo på detta. Lägsta insättning är 25 kronor som kan göras med Swish. Registrera ett konto via länken nedanför:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Resterande omgångar i 1.Bundesliga 2020

Här är dem resterande omgångarna i 1.Bundesliga 2020:

Omgång 26:

16.05. 15:30 Augsburg - Wolfsburg, Unibet-TV

16.05. 15:30 Dortmund - Schalke, Unibet-TV

16.05. 15:30 Düsseldorf - Paderborn, Unibet-TV

16.05. 15:30 Hoffenheim - Hertha Berlin, Unibet-TV

16.05. 15:30 RB Leipzig - Freiburg, Unibet-TV

16.05. 18:30 Frankfurt - B.Mönchengl., Unibet-TV

17.05. 15:30 FC Köln - Mainz, Unibet-TV

17.05. 18:00 Union Berlin - Bayern, Unibet-TV

18.05. 20:30 Bremen - Leverkusen, Unibet-TV

Omgång 27:

B.Mönchengl. - Leverkusen
Bayern - E. Frankfurt
FC Köln - Düsseldorf
Freiburg - Bremen
H. Berlin - U. Berlin
Mainz - RB Leipzig
Paderborn - Hoffenheim
Schalke - Augsburg
Wolfsburg - Dortmund

Omgång 28:

Augsburg - Paderborn
Bremen - B.Mönchengl.
Dortmund - Bayern
Düsseldorf - Schalke
E. Frankfurt - Freiburg
Hoffenheim - FC Köln
Leverkusen - Wolfsburg
RB Leipzig - Hertha Berlin
Union Berlin - Mainz

Omgång 29:

B.Mönchengl. - U. Berlin
Bayern - Düsseldorf
FC Köln - RB Leipzig
Freiburg - Leverkusen
H. Berlin - Augsburg
Mainz - Hoffenheim
Paderborn - Dortmund
Schalke - Bremen
Wolfsburg - E. Frankfurt

Omgång 24:

Bremen - E. Frankfurt

Omgång 30:

Augsburg - FC Köln
Bremen - Wolfsburg
Dortmund - H. Berlin
Düsseldorf - Hoffenheim
E. Frankfurt - Mainz
Freiburg - B.Mönchengl.
Leverkusen - Bayern
RB Leipzig - Paderborn
Union Berlin - Schalke

Omgång 31:

Bayern - B.Mönchengl.
Düsseldorf - Dortmund
FC Köln - Union Berlin
H. Berlin - E. Frankfurt
Hoffenheim - RB Leipzig
Mainz - Augsburg
Paderborn - Bremen
Schalke - Leverkusen
Wolfsburg - Freiburg

Omgång 32:

Augsburg - Hoffenheim
B.Mönchengl. - Wolfsburg
Bremen - Bayern
Dortmund - Mainz
E. Frankfurt - Schalke
Freiburg - Hertha Berlin
Leverkusen - FC Köln
RB Leipzig - Düsseldorf
U. Berlin - Paderborn

Omgång 33:

Bayern - Freiburg
Düsseldorf - Augsburg
FC Köln - E. Frankfurt
H. Berlin - Leverkusen
Hoffenheim - U. Berlin
Mainz - Bremen
Paderborn - B.Mönchengl.
RB Leipzig - Dortmund
Schalke - Wolfsburg

Omgång 34:

Augsburg - RB Leipzig
B.Mönchengl. - H. Berlin
Bremen - FC Köln
Dortmund - Hoffenheim
E. Frankfurt - Paderborn
Freiburg - Schalke
Leverkusen - Mainz
Union Berlin - Düsseldorf
Wolfsburg - Bayern

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst