HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Erling Haaland till Dortmund?

Erling Haaland till Dortmund?

Det spekuleras fram och tillbaka var RedBull Salzburgs anfallsstjärna hamnar kommande säsong. Det är många klubbar som vill ha norrmannens signatur. Blir det spel i Bundesliga, Serie A, La Liga eller Premier League? Ja frågorna kring den 19-årige Erling Haaland är många! Tidigare har det snackats som Manchester United och RedBull Leipzig, men nu har även Borussia Dortmund blandat sig i striden om hans namnteckning. 

Tyska källor: Haaland förhandlar med Dortmund

Enligt tyska tidningen Bildzeitung är Erilng Haaland på plats i Tyskland för att förhandla med den tyska toppklubben Borussia Dortmund, som nyligen tog sig vidare i Champions League, där norrmannen krönt stora framgångar. Haaland har noterats för 8 mål och en målgivande passning under gruppspelet i Champions League, vilket gör honom till den näst bäste målskytten efter Robert Lewandowski. Detta har givetvis dragit intresse till sig och Haaland har omgärdats av en mängd rykten, de senaste veckorna. 

Enligt tidigare uppgifter har han en utköpsklausul på blyga 213 miljoner kronor. Och om denna siffra stämmer är det högst troligt att Haaland inte kommer stanna kvar i Salzburg, där han har kontrakt till 2023. Norrmannen represtenteras av bland annat Zlatans ökända agent Mino Raiola.

Odds Haalands nästa klubb

Hos det svenska spelbolaget Betsson har man odds på Haalands nästa klubb. Men här har man ännu inte fått med Dortmund på listan över tänkbara klubbar. Så här ser oddsen ut hos dem:

Man Utd 2.50 Till Betsson!
RB Leipzig 9.00 Till Betsson!
Paris SG 9.00 Till Betsson!
Barcelona 15.0 Till Betsson!
Liverpool 15.0 Till Betsson!
Man City 15.0 Till Betsson!
Real Madrid 15.0 Till Betsson!
Inter 15.00 Till Betsson!
Napoli 15.00 Till Betsson!
Leeds 21.0 Till Betsson!
AC Milan 21.0 Till Betsson!

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst