HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

ComeOn Bonus

Få en Sverige-halsduk hos ComeOn

Sverige spelar EM-kval och detta firar ComeOn med en fantastisk välkomstbonus. Just nu bjuder man spelare som hämtar hem bonusen på en Sverige-halsduk, en perfekt start för dig som vill heja fram våra svenska hjältar. 

ComeOn bjuder ständigt på roliga välkomstbonusar och denna gång får du alltså en Sverige-halsduk i samband med din insättning. Själva bonusen är inte heller den dålig, här kan du sätta in så lite som 100 kr och få 500 kr att spela med. Med andra ord väntar en suverän start hos ComeOn Sport!


ComeOn Sport
5 000 kr bonus.
Få 10 free spins varje dag
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 5 000 kr. Vid kvalificerande insättning får du 10 omsättningsfria gratissnurr på Starburst varje dag i april månad. Bonuspengarna behöver 8x till lägsta odds 2.0 innan uttag. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Bonus & Halsduk hos ComeOn

ComeOn Sport har funnits i över tio år på spelmarknaden och är väl medvetna om vad spelare gillar. Idag erbjuder man en spelsida med ett rikligt utbud av odds på de flesta sporter att önska. För att förgylla den nya spelarens vardag har man även tagit fram en trivsam välkomstbonus att ta del av, en bonus vi ska berätta mer om.

Sätt in 100 kr så får du 400 kr i bonus vilket ger dig totalt 500 kr att spela med. Om inte det vore nog kommer ComeOn även skicka hem en Sverige-halsduk på posten. Du hörde rätt! Sätt in 100 kr & spela med 500 kr + att du får en Sverige-halsduk!

För att ta del av ComeOn välkomstbonus kan du följa stegen nedan:

1. Gå till ComeOn här!
2. Registrera ett spelkonto. 
3. Sätt in 100 kr & tacka ja till bonusen. 
4. Få din Sverige-halsduk hemskickad.
5. Spela med 500 kr.

Om du väljer att ta del av ComeOn bonus kommer denna även med ett omsättningskrav. Detta innebär att du måste spela igenom dina pengar innan dessa omvandlas till kontanter. Omsättningskravet hos ComeOn är satt till 8x med ett lägsta odds 2.0. 


Till ComeOn Sport!


Varför spela hos ComeOn?

ComeOn är ett erfaret spelföretag som funnits med på markanden i över 10 år. Idag erbjuder man både sportsbetting, men även ett stort casino som täcker det mesta att önska. 

På sportsidan kan du spela på massvis av olika sporter och evenemang där du enkelt kan söka vad du är ute efter. När det kommer till fotboll hittar du flertalet olika ligor och bland de större finns det hundratals olika marknader att välja mellan. Kanske tror du att det blir många hörnor i någon match eller att domaren kommer peka på straffpunkten? Dessa olika odds och mycket mer hittar du alltid hos ComeOn.

ComeOn erbjuder även en livestream samt funktionen cashout som gör att du kan stänga ditt spel innan spelkupongen är avslutad. Det finns många fördelar med att använda ComeOn som spelbolag, så varför inte passa på nu och få en Sverige-halsduk på köpet när du sätter in så lite som 100 kr? Lycka till!


ComeOn Sport
5 000 kr bonus.
Få 10 free spins varje dag
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 5 000 kr. Vid kvalificerande insättning får du 10 omsättningsfria gratissnurr på Starburst varje dag i april månad. Bonuspengarna behöver 8x till lägsta odds 2.0 innan uttag. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Vi rekommenderar att läsa igenom ComeOn bonus "Regler & Villkor" innan du tar del av något erbjudande, då de kan komma att ändras.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst