HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Favorit i Melodifestivalen 2020

Favorit i Melodifestivalen 2020

Melodifestivalen 2020 är i full gång. Efter deltävling 1 står det klart att en av tävlingens stora favoriter: Felix Sandman, överraskande nog inte tog sig direkt till final. Inför den första deltävlingen låg Felix i topp hos alla större spelbolag. Och under livesändningen låg hans odds nere i låga 1.01 att ta sig direkt till final, så man kan väl lugnt säga att det var en skräll av stora mått mätt. Istället för att inrikta sig på final får nu Felix tävla i andra chansen med sin låt "Boys with emotions". Men om vi nu bortser från Felix Sandman, vilka andra artister har förhandssnacket varit hos i Melodifestivalen 2020? Här tar vi en titt på de största favoriterna. 

Vinnarodds Schlagerfestivalen 2020:

Vem är favorit att vinna Schlagerfestivalen?

Dotter 1.45 Betsson
The Mamas 4.50 Betsson
Anna Bergendahl 5.50 Betsson
Hanna Ferm 12.00 Betsson
Felix Sandman 30.00 Betsson
Robin Bengtsson 35.00 Betsson
Paul Rey 35.00 Betsson
Victor Crone 45.00 Betsson
Anis don Demina 50.00 Betsson
Mohombi 75.00 Betsson
Mariette 100.00 Betsson
Mendez ft Estrel 350.00 Betsson

Head to Head odds:

Vem placerar sig först i följande dueller:

Dotter vs Anna Bergendahl:

Dotter 1.25  
Anna Bergendahl 3.50  

 

Hanna Ferm vs The Mamas:

Hanna Ferm 2.95  
The Mamas 1.35  

 

Robin Bengtsson vs Mariette

Robin Bengtsson 1.35  
Mariette 2.95  

 

Felix Sandman vs Paul Rey

Felix Sandman 1.72  
Paul Rey 2.00  

Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Dotter

Dotter ser ut att ha tagit Sverige med storm! Just nu är Dotters bidrag "Bulletproof" klar favorit att vinna Schlagerfinalen på lördag. Ett spel på hennes bidrag ger klart lägst i odds och om man tittar på omröstningar på sociala medier tycks favoritskapet vara befogat. "Bulletproof" är en låt skriven av Dino Medanhodzic, Johanna Jansson och Erik Dahlqvist. Låten tävlade med startnummer 3 i den andra deltävlingen av Melodifestivalen 2020 i Göteborg, från vilken den kvalificerade sig direkt till finalen. 

För 2 år sedan var Dotter, eller Johanna Jansson som hon egentligen heter, favorittippad och kritikerhyllad i Melodifestivalen med bidraget ”Cry”. Trots det slutade hon på en sjätteplats i deltävlingen och bestämde sig för att inte delta i SVT-programmet igen. Men när låten ”Bulletproof” blev till kändes allt rätt igen trots allt. Det tyckte även tittarna, som röstade henne direkt till final i den andra deltävlingen.

Anna Bergendahl

2010 representerade Anna Bergendahl, Sverige i Eurovision Song Contest. Och frågan är om det blir en andra gång nu? Med låten "Kingdom Come" har Anna länge varit andrahandsfavorit bakom Dotter, men nu har hon sett sig omsprungen av The Mamas. 

Hanna Ferm 

Den blott 19-åriga Hanna Ferm, har seglat upp som Melodifestivalens outsider. Ferm kom på en andraplats i Idol 2017 och på en tredjeplats i Melodifestivalen 2019 tillsammans med artisten Liamoo med låten "Hold You". I år tävlar hos med bidraget:  "Brave" En låt som betyder mycket för Hanna, och är anledningen till att hon tackade ja till att medverka även i år.

Låten är mer upptempo än det var förra året. Den handlar om att man ska möta sina rädslor och inte låta dem hindra en, utan våga lita på sig själv. Det är ett ämne som känns väldigt aktuellt för mig själv just nu, därför känns det väldigt kul att få göra den här typen av nummer som är lite mer upplyftande, säger Hanna Ferm. Om Ferm går hela vägen detta år, återstår ännu att se. Hos spelbolagen är Hanna en av utmanarna till Dotter. 

Paul Rey

Trots att Paul Rey ännu inte fyllt 28 år, har han hunnit med en hel del i sin musikkarriär. Från uppväxten i Lund på soulmusik, till den hyllade rapparen P.J., till storslagna popartisten Paul Rey som samarbetar med Snoop Dogg och har Quincy Jones som mentor. Om debuten i Melodifestivalen kommer innebära en extra push i musikkarriären är svårt att sia om, men skulle han gå och vinna hela skiten, vore det naturligtvis något alldeles extra. I deltävling 2 ställde Paul Rey upp med låten  “Talking In My Sleep”. Låten sägs vara en powerballad med mycket driv. Inför deltävlingen i Göteborg var Paul Rey andrahandsfavorit bakom Hanna Ferm, men då slutade det med "Andra Chansen"

Robin Bengtsson & The Mamas

I Melodifestivalens första deltävling gick Robin Bengtsson och gospelgruppen The Mamas vidare direkt till final. Ganska överraskande för schlagerexperterna som hade höga förhoppningar på framför allt Felix Sandman. I och med att Robin och "The Mamas" gick direkt till final, har oddsen inte helt oväntat gått ner på dem. Inför finalen ger The Mamas lägst, runt 4-5 gånger pengarna att vinna finalen medan Robin ger 35.00. Robin Bengtsson har vunnit tävlingen vid ett tillfälle, 2017 med låten "I can´t go on". Om Robin skulle vinna 2020 ställer han sig i skaran av artister som vunnit tävling minst 2 gånger. The Mamas har egentligen också vunnit Melodifestivalen, men då som kör bakom John Lundvik. 

Att tänka på innan du spelar på Melodifestivalen

Om du vill nå framgång genom att spela på Melodifestivalen, gäller det att ha lite is i magen och inte ge sig på spel innan du hört låten. Många spelbolag erbjuder odds på bidragen, trots att låtarna inte är släppta. Att spela på en artist bara på känsla är inget vi rekommenderar. Vänta tills du hört låten som artisten framför, innan du spelar. Annars kan du lika gärna köra en hundring på svart eller rött på roulettebordet. Lyssna och bilda dig en egen uppfattning om låten. Har den vad som krävs för att kunna vinna? Undvik att läsa för mycket vad musikexperterna tycker och tänker. Många gånger har de faktiskt fel när det kommer till slutsegraren. 

Spela på Melodifestivalen 2020

Hos Betsson får du 100 % upp till 1 000 kronor i välkomstbonus. 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst