HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Favoriter Eurovision Odds

Favoriter Eurovision Odds

Eurovision 2020 är snart här. Den 14 maj är det dags för världens största musiktävling att dra igång, Eurovision Song Contest. Under veckan kommer vi att få se två semifinaler följt av finalen lördagen den 18 maj.

Eurovision 2019 bjuder på en spännande upplaga där Holland är satt som favoriter att vinna tävlingen. Även Sverige tillhör en av favoriterna i Eurovision och man är tippade att nå en topp 5 plats i tävlingen. På denna sida ska vi spana in favoriternas Eurovision odds samt kika närmare på de bidrag som är tippade att sluta topp 5 i tävlingen. Häng med!

Odds Eurovision Favoriter 2019

Holland är tippade att kamma hem segern i Eurovision 2019, men vi ställer oss en aning tveksamma till detta. Spelbolagen hade rätt förra året när man satte Israel som favorit och troligtvis lär även Holland vara med i toppen, men vi tycker oddset är för lågt till det bidrag man har. 

Vem vinner Eurovision 2019? Nedan har vi kikat närmare på odds för Eurovision favoriterna hos tre olika spelbolag. Om du själv har hittat någon Eurovision favorit kan du placera ett spel hos det spelbolag som erbjuder bäst odds för att få det bästa värdet på ditt spel.

Eurovision odds: Vem vinner Eurovision 2019?

Eurovision Favorit Eurovision Favoriter Eurovision Favoriter Eurovision Favoriter
Holland 2.50 2.60 2.75
Ryssland 5.00 4.75 4.50
Italien 11.0 10.0 10.0
Sverige 11.0 11.0 11.0
Schweiz 12.0 9.00 10.0
Island 15.0 13.0 13.0
Cypern 23.0 15.0 17.0
Malta 26.0 20.0 21.0
Grekland 31.0 25.0 26.0
Norge 41.0 35.0 41.0

Eurovision Odds favoriter uppd. 7 maj

Holland och Ryssland är tippade att ta hem de två första platserna enligt spelbolagen, därefter hittar vi Italien, Sverige och Schweiz. Hur det slutar vet vi först den 18 maj när finalen i Eurovision 2019 skall avgöras.

Fem största favoriterna i Eurovision 2019

Enligt spelbolagen är Holland, Ryssland, Italien, Sverige och Schweiz de fem största favoriterna att vinna Eurovision 2019. Vi har lyssant igenom favoriternas bidrag och här nedan kan du läsa mer om vad vi tycker.

Holland: Duncan Laurence – "Arcade"

Lugnt och harmonisk låt som enligt spelbolagen är den största favoriten att vinna Eurovision 2019. Inledningen av låten påminner en del av Aviciis "Without You" och med samma toner får man en härlig känsla redan från start.

Bidraget har strykan i refrängen, men det dröjer cirka en minut innnan den kommer igång. Att man är en favorit i Eurovision 2019 har vi stor förståelse för, men att vinna tävlingen är mindre säkra på trots det låga oddset.

Lyssna på Hollands bidrag här:Ryssland: Sergey Lazarev - "Scream"

Sergey Lazarev har vi tidigare sett i Eurovision, 2016 när han slutade på en tredjeplats i tävlingen. Detta år är Ryssland och Lazarev tippade att sluta tvåa, något vi tycker är lite märkligt. Bidraget har mer känslor än sång och vi tror man eventuellt kan sluta utanför en topp 3 plats. 

Rysslands bidrag är inte speciellt "Schlageraktig", men å andra sidan är det inte många bidrag som har den genrern längre. Rysslands bidrag kan säkerligen dra hem en del 12-poängare, men vi tror inte att alla länder uppskattar låten, även om den har en viss kraft i sig. Låten känns mer passande i en film än Eurovision Song Contest.

Lyssna på Rysslands bidrag här:Sverige: John Lundvik - Too late for love

Sverige tillhör en av våra favoriter i Eurovision 2019. Bidraget har en härlig refräng blandat med det lugna som verkar vara populärt i årets Schlagerfestival. Även texten är bra och Lundvik har en stark och härlig röst som gör att vi tror på en bra placering. 

Too late for love lär vara ett populärt bidrag i Norden, men frågan är om det uppskattas lika mycket i övriga Europa. Med Lundviks starka röst och kören bakom tror vi dock att Sveriges bidrag kommer få en och annan 12-poängare.

Lyssna på Sveriges bidrag här:Schweiz: Luca Hänni - "She got me"

Det är inte ofta som Schweiz är favorit i Eurovision Song Contest, men i år är man tippade att sluta på topp 5 i bidraget. Schweiz bidrag i Eurovision 2019 har en latinamerikansk genrer i refrängen som sätter sig i huvudet. Bidraget är väldigt bra, men känns mer som en "hit" än schlagermusik.

Vi tror att Schweiz bidrag kan uppskattas i flertalet länder, men 12-poängarna kommer nog utebli. Däremot lär man få en hel del höga poäng vilket gör att Schweiz kanske till och med utmanar om förstaplatsen?

Lyssna på Schweiz bidrag här:Italien: Mahmood - "Soldi"

Italien har valt att sjunga på italienska, men även arabiska vilket kan bli en framgång i Eurovision. Bidraget tycker vi saknar schlagermusiken och i övrigt tycker vi inte det har något speciellt. 

Italiens bidrag lär inte bli vinnarlåten i Eurovision 2019 och frågan är om man verkligen når en topp 5 plats? 

Lyssna på Italiens bidrag här:Spela på din Eurovision Favorit och hämta en bonus:

 Unibet Eurovision Odds

200% upp till 2 000 kr eller Sätt in 100 kr & få 600 kr att spela med!
Omsättningskrav: 5x till lägsta odds 1.40.

Betsson Eurovision Odds

Få 100% upp till 1.000 kr!
Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 1.50.

ComeOn Eurovision Odds

Sätt in 500 kr - Spela med 1 500 kr!
Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 2.00 med minst två spelval.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst