HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Förtroendet för Magnus Pehrsson bortblåst

Det har varit en tung säsong för Kalmar FF och i den sista hemmamatchen blev det ordbråk med supportrarna. Nu kommer nästa smäll för Kalmars manager, förtroendet från spelarna är borta. Under måndagens träning saknades dessutom "MP", kan han vara på väg bort från klubben?

Magnus Pehrsson hade en tuff period i Malmö FF där han fick lämna halvvägs in på säsongen 2018. Inför 2019 fick han ett nytt tränaruppdrag, denna gång i Småland och Kalmar FF. Den fina fotbollen som MP står för med mycket kantspel har ännu inte fått någon utdelning och inför sista omgången riskerar Kalmar FF att åka ur Allsvenskan. 

I lördags spelade man en av säsongens viktigaste matcher mot Falkenberg i bottenstiden. En vinst skulle innebära ett nytt allsvenskt kontrakt. Till och med ett oavgjort resultat skulle ha räckt för smålänningarna. Man började matchen bra och fick också utdelning i början på den andra halvleken. Falkenberg lyckades dock vända matchen, KFF kvittera i 85:e minuten. Falkenberg som också är involverade i bottenstiden lyckades dock i den 90:e minuten trycka in 3-2 för bortalaget som också blev slutresultatet. 

Direkt efter matchen ville Kalmar-fansen tala med Magnus Pehrsson och det blev en ordväxling som hette duga. Det skreks både det ena och andra och i måndags saknades MP på Kalmars träning. 

Efter ordbråket och hanteringen av media under veckans ska spelarnas förtroende för MP vara bortblåst. Han kommer med största sannolikhet leda laget på lördag när man behöver ta tre poäng mot Sirius för att på egen hand klara det allsvenska kontraktet. Om MP är kvar nästa säsong är dock väldigt osäkert. 

Vem blir nästa tränare i Kalmar FF?

Spelbolaget Betsson har redan tagit fram odds för vem som blir nästa tränare i Kalmar FF. Oddsen gäller för vem som har tränaruppdraget i Kalmar den 1 mars 2020:

Vem blir nästa tränare i Kalmar FF:

Tränare Odds Betsson Sport
Jens Nilsson 3.00 Till Betsson
Marcus Lantz 5.00 Till Betsson!
Nanne Bergstrand 7.00 Till Betsson!
Alexander Axén 8.00 Till Betsson!
Joel Cedergren 8.00 Till Betsson!
Andreas Brännström 8.00 Till Betsson!
Henrik Rydström 12.0 Till Betsson!
Hasse Eklund 12.0 Till Betsson!
Magnus Haglund 12.0 Till Betsson!
Özcan Melkemichel 12.0 Till Betsson!

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst