HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Fotboll live stream gratis

Fotboll live stream gratis

På jakt efter gratis fotboll live stream? Då finns där en hel del alternativ att välja mellan på nätet. Men även om det kan låta lockande med gratis live stream, är det inte alltid någon höjdare. Gratis är gott! Eller är det verkligen så? 

Se fotboll live stream hos spelbolag

Idag erbjuder ett flertal sidor gratis live stream på fotboll. Sidor som Rojadirecta, Hesgoal och Wiziwig är välbesökta inför dem stora matcherna i Europa. Men dessvärre håller många av deras sändningar ingen högre kvalitet och har du oflyt kan du drabbas av virus på din dator. Så vad gäller live stream på dessa sidor, är det inget vi rekommenderar. Så vad är då alternativet? Finns där inga andra sidor som erbjuder fotboll live stream gratis? Nej tyvärr, men om du vill se lite fotboll och inte punga ut massor med pengar, kan vi rekommendera att skapa ett konto hos ett spelbolag som erbjuder live stream. Bara i Sverige finns där en hel uppsjö av spelbolag som sänder livestreamad fotboll. Här nedanför listar vi några av spelbolagen:

ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.
Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
Snabbare Sport
100 kr gratis bet.
Bankidentifiering
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr bonus på din första insättning. Omsättningskravet är 1x.

 

Utbudet av livestreamad fotboll varierar från bolag till bolag. Så är du osäker på vad dem har att erbjuda så vänligen kontakta det valda spelbolagets kundsupport. Nedanför ser du ett litet axplock av dem ligor och cuper som kan ses via spelbolagens live stream:

  • 1.Bundesliga, Tyskland
  • Ligue 1, Frankrike
  • Premier Liga, Ryssland
  • Superligaen, Danmark
  • La Liga, Spanien
  • FA-Cupen, England
  • Engelska Ligacupen, England
  • K-League, Sydkorea
  • Serie A, Italien

Ja som ni kan se finns där en hel del att välja mellan hos spelbolagens live stream utbud. Två spelbolag med bra utbud är Unibet och Betsson, som sänder dem flesta ligor och cuper som nämns ovan. För att få tillgång till fotboll live stream gratis, krävs bara ett konto hos spelbolaget och ett positivt saldo. Vad gäller insättningar ligger dem flesta spelbolag mellan 50-100 kronor som lägst. Med andra ord behöver det inte kosta speciellt mycket för att se på massvis med fotboll på nätet. Fördelen med spelbolagens live stream är att du slipper en massa irriterande reklam som poppar upp till höger och vänster. Dessutom behöver du inte oroa dig för att drabbas av något elakt virus på den enhet du surfar från. 

Urval av toppmatcher på nätet

Sugen på lite toppfotboll? Här är några av toppmatcherna som du kan se på nätet via spelbolagens live stream:

Dortmund-Bayern

Inter-Juventus

Real Madrid-Barcelona

PSG-Marseille

FC Köpenhamn-Bröndby

Atletico Madrid-Real Madrid

Roma-Lazio

Milan-Inter

Juventus-Napoli

Se fotboll live stream gratis i mobilen

Är du en person som sällan sitter hemma framför TV:n utan ofta är på språng? För dig som vill se lite fotboll i mobilen är live stream-tjänsterna som erbjuds hos många spelbolag, ett perfekt val. Idag kan alla live stream sändningar hos spelbolagen ses i mobilen. Faktum är att spelbolagens live stream gör sig bäst i mobiler. Här är kvaliteten riktigt bra. Väljer man däremot att förstora bilden och se den på en större skärm, märker man att kvaliteten blir klart sämre. 

Om du tänker se mycket live stream i din mobil och inte har något abonnemang med fri surf, rekommenderar vi dig att koppla upp dig till Wifi om det är möjligt, då sändningarna snor en hel del mobildata. 

Hur fungerar "fulstreamsidor" likt Hesgoal?

Hesgoal, som kanske är den allra mest populära "fulstreamsidan" när det kommer till fotboll, är en streamingportal som fungerar olagligt för svenska användare. Här streamas massvis med fotboll olagligt från exempelvis Dplay, C More och Viaplay, som betalar stora summor pengar för sina rättigheter. Som konsument riskerar du inte att bli straffad om du tittar på någon sida som visar live stream olagligt. Däremot är sidorna olagliga, men idag är det ytterst svårt att komma åt dem som ligger bakom sidorna. 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst