HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Gratis Live Stream Allsvenskan 2020?

Kan man se Live Stream Allsvenskan 2020 gratis?

Den 14 juni drar äntligen högsta ligan i svensk herrfotboll igång. Efter en tung vår med en pandemi som lamslagit stora delar av världen, har land efter land nu börjat öppna upp igen. I Sverige har Allsvenskan flyttats fram från april till obestämd framtid, fram tills nu. FHM har nämligen gett Allsvenskan klartecken att dra igång och startdatum är satt till den 14 juni. Inför den allsvenska premiären är det nu många som börja fråga sig var man kan se matcherna och svaret är tämligen enkelt, hos Dplay. Dplay direktsänder samtliga matcher i Allsvenskan under 2020! Men finns där då något sätt att få gratis live stream till Allsvenskan 2020? Jovisst finns där sidor som kommer köra "fulstream" men dessa är inga sidor som vi rekommenderar. Låt oss ta en titt varför:

Varför du skall undvika gratis live stream sidor

Idag förekommer det en hel del sidor som erbjuder gratis live stream. Men dessa live stream sidor är knappast lagliga. För tittaren är det i nuläget inte olagligt, utan bara för dem som sänder. Men detta betyder inte att det är fritt fram att titta utan risk. På många gratis live stream sidor ligger där virus som i värsta fall kan förstöra den enhet du surfar från, dessutom innehåller många sidor även störig reklam som man gång på gång, måste klicka bort. Vad gäller kvaliteten på sändningarna är den ofta ganska dålig och det är inte allt för sällan som användaren inte kan se klart en match, då streamen stängs ner eller helt enkelt buffrar för mycket. Så vår rekommendation är att avstå från dessa "fulstreamsidor". Gratis må vara gott, men det finns oftast en anledning till att saker och ting är helt kostnadsfria. Vi rekommenderar Dplay som erbjuder proffsiga sändningar och massvis med direktsänd fotboll till en relativt billig peng! 

Stötta din favoritklubb i Allsvenskan 2020

Unibet har inlett ett samarbete med Allsvenskan & Superettan och nu har du chansen att ge ditt favoritlag upp till 2 miljoner kronor. För att vara med och stötta ditt lag behöver du skapa ett spelkonto eller logga in på ditt existerande konto och fylla i din hemmaklubb för att medverka i röstningen. 

Unibet har skrivit ett sex år långt avtal med Svensk Elitfotboll och tagit över rättigheterna från Svenska Spel från och med 2020. Satsningen på svensk fotboll har redan börjat och inför säsongen delar Unibet ut 20 miljoner kronor till de 32 klubbar som spelar i Sveriges två högsta fotbollsligor för herrar: Allsvenskan och Superettan. 

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Se Allsvenskan bäst hos Dplay

Det är ofta en balansgång det där med att köpa eller inte köpa ett abonnemang hos en live stream operatör. Visst kanske är surt att betala en del pengar: 299-349 kronor i månaden, men då får du se obegränsat med matcher i Allsvenskan och Superettan! En annan fördel med Dplay är att du kan se på två enheter, vilket gör det möjligt att dela abonnemanget med någon annan om du vill. Om du gör det blir månadskostnaden bara runt 175 kronor per månad. För att enklast teckna abonnemang gå in på www.dplay.se eller ring: 010-207 88 83. 

Se Dplay live stream i mobilen

Om du vill se Allsvenskan när du inte är hemma kan ett altnerativ vara att se den i mobilen. Hos Dplay är detta fullt möjligt. Om du har en nyare smartphone kan du ladda ner Dplay appen och börja titta. Om du inte har fri surf på ditt abonnemang, rekommenderar vi dig att koppla upp dig till Wifi, då det drar en hel del mobildata när du ser en match via live stream. Dessutom är uppkopplingen ofta bättre, vilket innebär att kvaliteten för live stream är bättre. 

Ladda ner Dplay appen:

För att använda Dplays appar måste de uppdateras i den existerande Dplay-appen i App Store (iOS/tvOS) och Google Play (Android). Dplay appen stödjer iOS 11 och uppåt, tvOS 10.0 och uppåt, samt Android 5.0 och uppåt.

  • iOS (11 eller nyare)
  • tvOS (AppleTV, gen 4)
  • Android
  • AndroidTV (5.0 eller nyare)
  • Samsung TV-app (Tizen 2.3)

Spela och se på Allsvenskan 2020

För dig som har ett Dplay abonnemang och vill satsa en slant på den match du tittar på, finns där en hel del olika spelbolag att välja mellan. Unibet är kanske den mest populära i Sverige. Spelbolaget som numera är huvudsponsor till Allsvenskan och Superettan. I början av 2020 startade man upp kampanjen: Hemmaklubben där fansen från de två högsta ligorna i Sverige kan gå in och rösta på sitt favoritlag. Totalt finns 20 miljoner kronor i potten, där vinnande lag får mest. 

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Hur spelas Allsvenskan 2020?

Hela spelschemat för Allsvenskan 2020 är ännu inte satt, men så fort det dyker upp går det att se här. Det Allsvenska spelschemat kommer sträcka sig från mitten av juni till i början av november. Då det inte spelas något EM-slutspel, blir det spel hela sommaren. Ibland kommer det spelas två omgångar per vecka, vilket innebär att det blir en hel del matchningar för lagen. Fördel för lagen med breda trupper, likt Malmö FF, som verkligen sitter i ett guldläge nu. 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst