HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

LeoVegas Gratisspel

Gratisspel hos LeoVegas

(Kampanjen gäller varje vecka fram till den 26 maj)

På jakt efter kampanjer? Då kan vi tipsa dig om att registrera dig och logga in hos LeoVegas en gång i veckan. Just nu bjuder det svenska spelbolaget på ett gratisspel varje vecka där du får spela live på veckans match. Hela vägen fram till den 26 maj kan du ta del av ett gratisspel live hos LeoVegas.

LeoVegas som lanserade sin sportsida 2016 bjuder ständigt på roliga kampanjer. På denna sida ska vi berätta mer om gratisspelet som väntar varje vecka och hur det fungerar. Häng med!


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Hämta ditt Gratisspel hos LeoVegas

För att ta del av ditt gratisspel hos LeoVegas krävs det givetvis att du har ett spelkonto registrerat på sidan. Har du inget kan du skapa ett genom bankidentifiering alternativt fylla i dina uppgifter i registreringsprocessen.

När du väl är inloggad hos LeoVegas ska du se till att du har tackat "Ja" till bonusar och kampanjer. När detta är gjort kan du kika in på kampanjavdelningen där du kan se vilken match som är "veckans match". 

På veckans match kan du placera 25 kr live i form av gratisspel! 

Placera ditt gratisspel:

1. Registrera dig / Logga in hos LeoVegas!

2. Gå till "Veckans match hos LeoVegas Sport!

3. Välj ditt odds.

4. Kryssa i "Gratisspel" på kupongen.

5. Lägg ditt spel!

Utvalda matcher i LeoVegas Sport gratisspel:

31 mars 2019

Allsvenskan - AIK vs Östersund 
25 kr gratisspel att använda live

6 april 2019

Bundesliga - Bayern München vs Dortmund 
25 kr gratisspel att använda live

14 april 2019

Premier League - Liverpool vs Chelsea 
25 kr gratisspel att använda live

21 april 2019

SHL - Finalserien Match 1 
25 kr gratisspel att använda live

28 april 2019

Allsvenskan - Hammarby vs Djurgården 
25 kr gratisspel att använda live

Observera att du får ett gratisspel i veckan fram till den 26 maj.


Spela hos LeoVegas Sport här!


Hur fungerar LeoVegas Gratisspel?

Om du är osäker på hur gratisspel hos LeoVegas fungerar ska vi givetvis berätta detta. Ett gratisspel fungerar ungefär som ett lån som inte behöver betalas tillbaka om det går med förlust. Det vill säga att du får 25 kr att spela för på LeoVegas bekostnad, fölorar du så händer inget, men om du vinner så kommer LeoVegas ta tillbaka insatsen. 

Exempel: Du placerar ditt gratisspel och vinner på ett odds som ger dig 10 gånger pengarna vilket normalt sätt betalar tillbaka 250 kr. Eftersom det var ett gratisspel tar LeoVegas tillbaka insatsen på 25 kr medan du får behålla vinsten på 225 kr. Självklart betalas pengarna ut som kontanter hos LeoVegas.

Vem är LeoVegas?

LeoVegas är en svensk spelsida som lanserades redan 2012, men det var först under år 2016 som man introducerade odds och betting på sin sida. Redan från start visade man sig göra en rejäl satsning på sin sportsida och idag tillhör den en av de största, inte bara i Sverige utan även i Europa. 

LeoVegas bjuder ständigt sina spelare på spännande kampanjer och roligheter. Som ny spelare får du dessutom ta del av en välkomstbonus som ger dig 100% extra upp till 2 000 kr. Öppna ditt spelkonto hos LeoVegas idag och ta del av ett gratisspel varje vecka fram till den 26 maj. Lycka till!


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Vi rekommenderar att läsa igenom "Regler & Villkor" för kampanjen innan du tar del av något erbjudande, då de kan komma att ändras.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst