HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Hammarby spelschema Allsvenskan 2019

Hammarby spelschema i Allsvenskan 2019

Hammarby inledde Allsvenskan svagt och tappade en hel del onödiga poäng, men sedan efter sommaruppehållet har Bajen visat klass och styrka. Hammarby har blivit det offensiva laget som gör mycket mål framåt och kör över mer eller mindre allt motstånd just nu och med lite flyt på vägen kanske det räcker hela vägen?

Hammarby har dock haft ett tämligen enkelt spelschema de senaste matcherna och har på så sätt tagit sig upp till en tredjeplats i tabellen. I Allsvenskans 9 sista omgångar väntar desto svårare motstånd där IFK Norrköping står först på tur.

Hammarby har minst sagt ett tufft spelschema, men kan man fortsätta vinna sina matcher så är guldet ingen omöjlighet. Bajen har trots allt en stark och bra trupp som mycket väl skulle kunna avgöra de stora matcherna. 

Hammarby jagar toppen i Allsvenskan

Hammarby tappade 3:e platsen förra säsongen i den sista omgången och att något liknande händer även i år är ingen omöjlighet. Bajen har ett gäng tuffa matcher kvar och att ta igen poäng mot samtliga toppklubbar blir en tuff uppgift, men inte omöjlig. 

Placering Lag Matcher Målskillnad Poäng
1. Djurgården 29 34+ 65p
2. Malmö FF 29 35+ 62p
3. Hammarby 29 34+ 62p
4. AIK 29 22+ 59p
5. IFK Norrköping 29 28+ 56p

Uppd. tabell Allsvenskan: 29 okt

Odds Hammarby vinner Allsvenskan 2019?

Hammarbys chanser till SM-guld är inte så stora, men inte omöjliga. Bajen kommer att spela mot samtliga topplag och skulle man lyckas vinna dessa matcher så kanske guldet till slut landar på söder? Oddset på att Hammarby vinner Allsvenskan 2019 ger omkring 10 gånger pengarna, vilket kan ge ett fint tillskott i spelkassan om man lyckas ta de poäng som krävs. 

Lag Bethard Sport LeoVegas Sport ComeOn Sport
Djurgården 1.20 1.20 1.20
Malmö FF 6.50 6.50 6.50
Hammarby 9.50 9.50 9.50
AIK N/A N/A N/A
IFK Norrköping N/A N/A N/A

Uppd. Allsvenskan odds 29 okt 2019  

Kan Hammarby vinna sina derbyn?

Hammarby har som vi tidigare nämnt inget enkelt spelschema kvar i Allsvenskan 2019. Norrköping, MFF och två stockholmsderbyn står på menyn vilket både är positivt och negativt. Hammarby har chansen att ta poäng mot samtliga topplag i serien och på så sätt jämna ut tabellen, men frågan är om man lyckas vinna samtliga av dessa matcher?

Oavsett kommer det bli en spännande avslutning där Hammarby kan ta poäng mot samtliga topplag, men om man inte har flytet med sig så kan guldstriden vara över innan den knappt har hunnit börja. Låt oss kika på vilka matcher Hammarby har kvar i Allsvenskan 2019.

Hammarby spelschema i Allsvenskan 2019:

  • IFK Norrköping (B) - Förlust
  • IFK Göteborg (H) - Vinst
  • AIK (H) - Vinst
  • IK Sirius (B) - Vinst
  • Örebro (H) - Vinst
  • Djurgården (B) - Vinst
  • Malmö FF (H) – Vinst
  • Östersund (B) - Vinst
  • BK Häcken (H)

Spela på Hammarbys matcher hos LeoVegas Sport!

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst