HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Bethard Sport

Kalmar ett steg närmare Allsvenskt kontrakt

Kalmar åkte upp till Borglänge i en match där största fokus troligtvis var att göra ett mål och få med sig minst ett oavgjort resultat. Bättre än så gick det för smålänningarna som kunde vinna den första matchen med 2-0 och tog sig ett steg närmare att säkra nytt allsvenskt kontrakt. 

Det var Brage som tog tag i taktpinnen i inledningen på matchen. Man skapade en hel del målchanser utan något farligare läge. Det var två lag som ville hålla i bollen och skapa sina anfall med tålamod. Efter en kvart 20 minuter in på matchen började Kalmar komma igång, men Brage var fortfarande det bättre laget på planen. 

I den 24:e minuten lyckades dock Herrem stöta in 1-0 i kvalmatchen för Kalmar, något som tog smålänningarna in i matchen än mer. I den andra halvleken blev det allt mindre Brage och när Fröling i den 61:a minuten fick en fin långboll på djupet kunde han klippa till på halvvolley och skjuta in 2-0 för gästande Kalmar FF.

Efter 2-0 målet fick Brage en nytändning, men lyckades inte få in någon reducering. Istället kunde Kalmar få mer kontroll på matchen ju längre den pågick och efter 95 spelade minuter blåste domaren av. Kalmar FF tog ett steg närmare ett nytt Allsvenskt kontrakt efter 2-0 mot Brage. 

Robin Sellin dominerade

En spelare i IK Brage som bör få lite extra credd är Robin Sellin. Han har tidigare spelat kval till Allsvenskan två gånger och förlorat båda kvalmatcherna. I gårdagens match mot Kalmar FF dominerade yttern matchen igenom. Kanske kommer någon Allsvensk klubb värva Sellin och Brage missar uppflyttning till Allsvenskan 2020?

Returmatchen spelas söndagen den 10 november. Oddsen inför Kalmar FF - IK Brage ska vi kika på nedan:

Odds Kalmar FF - IK Brage:

Lag Odds Unibet Sport
Kalmar 1.55 Till Unibet!
Oavgjort 4.00 Till Unibet!
Brage 6.50 Till Unibet!

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst