HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Lasse Nilsson ny sportchef i Norrby

Norrby öppnade upp säsongen på ett strålande sätt och var länge inblandad i toppstriden av Superettan. Vinnartrenden försvann och idag placerar man sig på en 8:e plats i tabellen och säkrat spel i Superettan även för nästa säsong och satsningen har redan börjat då man plockat in Lasse Nilsson som ny sportchef i klubben. 

Lasse Nilsson spelade för klubben under 2018 och återvänder nu som sportchef. Den nya sportchefen har en fin karriär bakom sig som spelare och har säkerligen ett stort kontaktnät att vända sig till när nya spelare ska värvas till klubben. 
– Detta känns väldigt spännande och det är en ära för mig att få den här chansen säger Nilsson till klubbens hemsida. 

Lasse Nilsson började sin egna karriär i IK Brage innan han kritade på för Elfsborg 2002 där karriären satte fart på riktigt. Han har under sin tid som spelare hunnit prova utlandsäventyret i både Holland, Frankrike och Danmark innan han 2011 kom tillbaka till IF Elfsborg. 

Förutom att värva in Lasse Nilsson som sportchef har klubben även förlängt kontraktet med managern Mak Lind, ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2022. 
– Vi har påbörjat något spännande i Norrby IF. Det är ett långsiktigt projekt som jag vill vara med att fortsätta utveckla, säger Norrbytränaren till klubbens hemsida.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst