HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

LEGO lanserar Old Trafford bygge

United-fan och inget att göra under den närmsta tiden? Då skall du spana in Legos senaste skapelse som du faktiskt kan köpa online! Under våren har LEGO nämligen släppt Old Trafford som bygge! 

Bygg Old Trafford under påsken

United-supporter eller bara en person som gillar fantastiska arenor? Ja då har LEGO ett bygge i din smak.  LEGO Creator Expert Old Trafford det ultimata bygget för alla sportfantaster. Med allt från uppskattade detaljer som Münchenklockan och statyerna av Alex Ferguson, Matt Busby och United Trinity, till verklighetstrogna reproduktioner av planen och Stretford End-läktaren, är den här exklusiva och sinnrikt utformade modellen både en utmanande byggupplevelse och en uppvisningsmodell inför jubileet. Perfekt påsknöje!

3 898 delar av kärlek!

Totalt består det imponerande LEGO-bygget av 3 898 delar och åldersgränsen har man satt från 16 år och uppåt, men detta är givetvis inte skrivet i sten, bara en rekommendation. Om du inte byggt något LEGO tidigare i ditt liv är detta kanske inte något för dig, för det lär kräva en hel del tid och tålamod att bygga denna fina skapelse, men när den väl är klar är den helt klart värt mödan.

Återupplev 110 års framgångsrik historia på Old Trafford med autentiska detaljer som den gamla spelartunneln och en hel del annat smått och gott.

Storlek: LEGO fotbollsarenan Old Trafford - Manchester United är 18,5 cm hög, 47 cm lång och 39 cm bred. 

Priset? Om du vill bli ägare av LEGO Creator Expert Old Trafford, får du slanta upp 2 999 kronor. Men väl värt pengarna om du är en inbiten United-fan! Detta bygge kommer hamna på finaste platsen i ditt hem! 

Köp Old Trafford här!

 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst