HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Live stream AIK - Malmö FF

Live stream AIK - Malmö FF

På jakt efter live stream inför mötet AIK - Malmö FF på Friends Arena? Då är det bara att surfa in på Dplay som direktsänder matchen med start klockan 17:30 söndagen den 28 juni. (Försnack inleds redan klockan 17:00)

Vänder MFF? Odds 6.50 på seger!

AIK - Malmö FF live stream online

Live stream är det nya sättet att se på fotboll. Du kan streama i mobilen, datorn, surfplattan och till tv:n. Här skall vi ta en närmare titt på hur du gör och dessutom kollar vi in aktuella odds inför mötet. 

Stötta din favoritklubb - Hemmaklubben Unibet

Unibet som är huvudsponsor till Svensk Elitfotboll, har inlett ett samarbete med Allsvenskan och Superettan och nu har du chansen att ge ditt favoritlag upp till 2 miljoner kronor. För att vara med och stötta ditt lag behöver du skapa ett spelkonto eller logga in på ditt existerande konto och fylla i din hemmaklubb för att medverka i röstningen. Som ny kund kan du dessutom se fram emot en trevlig välkomstbonus. Klicka på länken nedanför för att stötta din favoritklubb. Är det AIK eller Malmö FF? 

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Var ser jag AIK - Malmö FF på nätet?

Idag finns där bara ett givet alternativ och det är att se matcherna i Allsvenskan på Dplay. Dplay har rättigheterna för både Allsvenskan och Superettan från och med 2020. Kostnaden ligger på 299-349 kr i månaden.

Odds AIK - Malmö FF

Tippa på AIK - Malmö FF? Hos Unibet hittar du dem senaste oddsen inför matchen:

1X2 odds:

AIK  3.40 Besök Unibet!
Oavgjort 3.30 Besök Unibet!
Malmö FF 2.23 Besök Unibet!
Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

 

Över/under antal mål totalt odds:

Över 4.5 10.00 Besök Unibet!
Över 3.5 4.60 Besök Unibet!
Under 2.5 2.38 Besök Unibet!
Under 2.5 1.57 Besök Unibet!
Under 3.5 1.19 Besök Unibet!
Under 4.5 1.05 Besök Unibet!
Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

 

Om vi tittar på oddsen är Malmö favoriter inför matchen ett spel på skåningarna ger klart lägre än ett spel på AIK. I skrivandet stund ligger oddset på MFF på runt 2.40-2.50 medan AIK ger en bit över 3 gånger pengarna. Vad gäller antal mål är Unibet inte speciellt förhoppningsfulla om en målorgie. Ett spel på under 2.5 mål ger låga 1.57 medan överspelet betalar hela 2.38. 

Startelvor AIK - Malmö FF

Så ställer lagen upp:

AIK: Haugaard - Granli, Karlsson, Mets - Hussein, Ofori, Larsson, Kahl - Abraham, Sigthorsson, Strannegård.

Malmö FF: Dahlin - Larsson, Ahmedhodzic, Nielsen, Knudsen - Lewicki, Bachirou, Traustason - Kiese Thelin, Antonsson, Rieks.

Vad kostar det att se AIK - Malmö FF?

För tillfället erbjuder inte Dplay några matchbiljetter till Allsvenskan och Superettan. Detta var något som C More tidigare erbjöd för de som inte hade några abonnemang. Dplay har istället valt att satsa på månad eller årsabonnemang. Om du vill se Allsvenskan får du betala 349 kr/mån (obundet) eller 299 kr/mån (bundet i ett år). Abonnemang ordnar du enklast via deras hemsida www.dplay.se eller genom att ringa deras kundtjänst på telefonnummer: 010-207 88 83. 

Finns gratis live stream till AIK - Malmö FF?

Idag finns där en hel uppsjö av gratissidor som erbjuder livestreamad sport. Men dessa gratissidor är inget vi vill rekommendera då dessa innehåller massvis med störig reklam som man måste klicka bort innan man kan få igång sändningen. Dessutom kan du riskera att få virus på din enhet, om oturen är framme. Vad gäller kvaliteten på sändningarna från gratissidorna är den sällan speciellt bra. Har du tur så kan du se en hel match utan att det buffrar men allt som oftast hänger sig sändingarna och ibland går det inte att starta om igen. 

Se AIK - Malmö FF live stream i mobilen

Nu under semestertider är det många av er som inte är hemma och istället ute i sommarstugan eller i husvagnen. Då kan det vara svårt att se fotboll på tv:n. Men lugn! Du behöver inte missa något för det. Om du har en nyare smartphone går det bra att se AIK - Malmö FF i din mobil. Om du kan, rekommenderar vi dig att koppla upp till wifi då sändningen ofta blir bättre då. Dessutom drar live stream i mobilen en hel del surf och har du inte fri surf på ditt abonnemang så är risken att din mobildata tar slut ganska omgående, speciellt då det är HD-kvalitet på sändningarna, vilket innebär att det drar extra mycket. Du kan dock välja att se matchen med lägre hastighet, genom att klicka på låg eller medium, då drar det inte lika mycket mobildata. 

Inför AIK - Malmö FF

I fjärde omgången av Allsvenskan 2020 ställs AIK mot Malmö FF hemma på Friends Arena, inför tomma läktare. Matchen mellan lagen är den andra på en vecka (första spelas på torsdagen i Svenska Cupen) vid artikelns publicering har matchen ännu inte spelats. Med tre dagar mellan matcherna är det nog lite fördel för Malmö FF som har en klart bredare trupp att tillgå än AIK. I Malmö FF saknas dock lagets spelmotor på mitten: Anders Christiansen som drog på sig två gula kort mot Varberg senast. Hur Jon Dahl Tomasson kommer formera startelvan på söndag är ytterst oklart, speciellt med tanke på att dansken roterat ganska friskt. Totalt har 17 olika spelare fått starta i årets Allsvenska och räkna med att den siffran kommer öka mer och mer ju längre serien lider. Kanske kommer Ola Toivonen få chansen redan på söndag? Toivonen som värvades in sent från den australiensiska ligan, har haft en fin målform innan Coronapandemin slog till. 

I AIK hoppas man att Nabil Bahoui snart är klar för spel. Och det ser sannerligen positivt ut Bahoui har återhämtat sig rekordsnabbt efter sin knäskada, men det lär knappast bli något spel mot Malmö FF på söndag. Frågan är om islänningen Kolbeinn Sigthorsson är redo från start? Sigthorsson har till och från dragits med skador sedan han värvades till AIK.

Frågorna inför AIK - Malmö FF på söndag är många. Kommer Malmö FF kunna studsa tillbaka efter den svaga insatsen mot ett b-betonat Varberg senast? Och kommer AIK hålla MFFs forwards i schack lika bra som Hammarbys senast? Klockan 17:30 på söndag drar matchen igång som kan ses via live stream på Dplay!

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst