HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Live Stream Arsenal - Manchester City

Live Stream Arsenal - Manchester City, FA-Cupen 2020

Det börjar dra ihop sig till final på Wembley i FA-Cupen 2019/20. Men innan dess skall vi avverka två semifinaler: Arsenal - Manchester City och Manchester United - Chelsea. Och frågan är då vilka lag som kommer spela final i London den 1 augusti? Inför FA-Cupfinalen har vi tittat lite närmare på mötet mellan Arsenal och Manchester City. Var kan man se matchen och hur ser oddsen ut?

Hur ser jag Arsenal - Manchester City på live stream?

Om du vill kolla på FA-Cup semin mellan Arsenal och Manchester City via live stream. Rekommenderar vi dig att se den hos ett spelbolag. Ett flertal spelbolag erbjuder live stream på FA-Cupfotbollen. Här listar vi några av dem:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.
NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

För att få tillgång till live stream krävs ett konto och ett positivt saldo. Sen är det mer eller mindre bara att börja kolla. Om du är osäker på hur du gör, kontakta kundtjänst hos spelbolaget du valt. Fördelen med att se Arsenal - Manchester City hos ett spelbolag som erbjuder live stream, är att kostnaden inte blir speciellt hög. Ja är du ny kund kan du till och med gå plus. Flera spelbolag erbjuder en välkomstbonus på ett freebet som ger dig 100 kronor att spela för, riskfritt. Om du vinner är det bara ta pengarna och se glad ut, förlorar du får du pengarna åter utan omsättningskrav. 

Kan jag se Arsenal - Manchester City på tv?

Om du vill se Arsenal - Manchester City på en större skärm än en dator, surfplatta eller mobil, går detta utmärkt. Men då rekommenderas Chromecast. Med Chromecast kan du se live stream från mobilen, surfplattan eller datorn i din tv. Så här gör du steg för steg:

1: Ladda ner Google Chrome som webbläsare

Ladda ner Google Chrome (om du inte redan har den som webbläsare) via App Store eller Google Play. 

2: Kontrollera WiFi-anslutningen på din enhet

Kontrollera att din dator eller mobil är ansluten till samma WiFi-nätverk som din Chromecast-enhet.

3: Gå in på Unibet TV

Surfa in på Unibet TV i din Chrome webbläsare. Logga in och välj FA-Cupmatchen mellan Arsenal och Manchester City. Du hittar alla pågående streams hos Unibet-TV här.

4: Casta till Chromecast i webbläsarens flik

Klicka på inställningsmenyn uppe i högra hörnet i Chorme webbläsaren och klicka på Casta. På Mac ligger den under menyn fliken Visa. 

Som ni kan se är det inte särskilt svårt att få live stream i större skärm. Ett annat alternativ är att använda sig av Screen Mirroring. Skärmspegling som det heter på svenska är en funktion som visar skärmen på en mobil enhet på tv:n med hjälp av Miracast-teknik.

Du kan ansluta mottagaren direkt till en enhet som har stöd för skärmspegling (till exempel en smarttelefon eller surfplatta) och visa enhetens skärm på en stor tv-skärm. Det krävs ingen trådlös router (eller anslutningspunkt) för den här funktionen.

Kan jag se Arsenal - Manchester City live stream i mobilen?

Live stream för FA-Cupmatchen Arsenal - Manchester City fungerar utmärkt i såväl dator som mobil och surfplatta. Om du vill se matchen i din smartphone går detta bra. Se bara till att ha en ok uppkoppling innan du sätter igång. För att vara helt på det säkra rekommenderar vi dig att koppla upp till wifi om detta är möjligt då det kan dra en hel del surf om du skall se hela matchen. Att se Arsenal - Manchester City live stream i mobilen går väldigt bra speciellt när det handlar om spelbolagens sändningar, då dessa lämpar sig bättre för mindre skärmar. Enda nackdelen är att kommentatorn är på engelska, om man nu ser det som en nackdel, då de engelska kommentatorerna ofta är bättre. 

Vilka vinner matchen?

Arsenal 8.50 Till NordicBet!
Oavgjort 5.25 Till NordicBet!
Man C. 1.30 Till NordicBet!
NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 

Vilka vinner? City eller Arsenal? Om man skall tro spelbolagens odds är det klar fördel Manchester City även om Arsenal börjat röra på sig lite i Premier League. I skrivande stund ligger oddset på en Arsenal-seger efter 90 spelade minuter på runt 8-9 gånger pengarna medan City endast ger 1.30-1.35. På grund av Covid-19 kommer semifinalerna i FA-Cupen i England inte spelas med dubbelmöten utan här gäller neutral plan i bäst av en match. Platsen där semifinalerna skall spelas är samma som där finalen kommer avgöras: Wembley i London.

För dig som vill spela på matchen finns där en hel del olika spelbolag att välja mellan. Ett tips är att köra livespel vilket kryddar spänningen med live stream lite extra. Här är ett litet axplock av spelbolag som erbjuder bra odds på FA-Cupen:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
Betsafe Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för alla nya spelare. 1x omsättningskrav. Anmälan krävs.
Snabbare Sport
100 kr gratis bet.
Bankidentifiering
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr bonus på din första insättning. Omsättningskravet är 1x.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Inför Arsenal - Manchester City

Arsenal har en chans att ta en titel här, men matchen kommer väldigt olämpligt. Man har derby mot Tottenham och sen möter man Liverpool i ligan, och frågan är om man inte vilar spelare mot Liverpool för att vara i form inför FA-cupen. Samtidigt har man ligaspelet och Europaplatserna att tänka på, så man kan inte vara allt för slappa i matcherna.

Spelmässigt har det börjat ljusna för Arsenal i ligaspelet, men defensivt har det varit problem med många skador på framförallt defensiva spelare, frågan är vilken backlinje som kommer till start mot Man City här. Man City har börjat komma igång och utklassar nästan alla lag i ligaspelet för tillfället, man är kvar i både FA-cupen och Champions League, samtidigt som andraplatsen i ligan är klar, så här kommer det vara 100% fokus på FA-cupen. Det ska vara ett möte där Man City är klara favoriter om båda lagen ställer bästa möjliga lag och Man City kommer nog att diktera matchen från början till start, vi får njuta av underhållningen!

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst