HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Dortmund - Schalke

Live stream Dortmund-Schalke

I Coronavirusets framfart har liga efter liga ställts in eller skjutits upp, men nu ser det ut att ha ljusnat en aning på fotbollsfronten. Den tyska 1.Bundesliga kommer dra igång med start den 15 maj och på menyn finns en hel del intressanta matcher, där Ruhrderbyt mellan Dortmund och Schalke sticker ut lite extra. Inför mötet har vi tittat lite närmare på hur du kan se matchen på nätet!

Så ser du Dortmund - Schalke på nätet hos Unibet

För dig som vill se Dortmund - Schalke hos Unibet gör du enligt följande:

1. Registrera ett konto hos Unibet

2. Gör en första insättning. Insättning kan smidigt göras med Swish. 

3. Gå in på Odds och välj Livestreaming i menyn.

4. Klicka på Dortmund-Schalke och börja titta!

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Så ser du Dortmund - Schalke på nätet hos ComeOn!

Om du vill se Ruhrderbyt mellan Borussia Dortmund och Schalke skall du göra enligt följande:

1. Gå in på ComeOn

2. Registrera ett konto och gör en insättning. Välj om du vill ha välkomstbonusen som ger dig 1 500 kr att spela för när du sätter in 500 kronor. 

3. Gå till Livestream och välj Dortmund - Schalke.

Svårare än så är det faktiskt inte! Hos ComeOn! kan du de Ruhrderbyt i din mobil, dator eller surfplatta och kvaliteten på sändningen är faktiskt riktigt bra. 

ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.

Inför Dortmund - Schalke

I samband med utbredningen av Coronaviruset har fotbollen dessvärre hamnat lite i skymundan. EM-slutspelet i sommar har redan flyttats fram ett år och frågan är hur det kommer bli med Champions League och Europa Leagues sista matcher under våren? För Borussia Dortmund blev det respass i Champions League efter 0-2 förlusten borta mot Paris SG. Så full fokus borde ligga på ligaspelet nu om det inte vore för Coronaviruset. 

Det så annars populära Ruhrderbyt kommer dessvärre spelas inför tomma läktare, vilket givetvis känns som ett antiklimax. Men i rådande pandemi-läge är det bara att gilla läget. 

Inför derbyt är Dortmund tvåa bakom ledande Bayern München. Dortmund har 51 poäng mot Bayerns 55. Bortalaget Schalke ligger sexa på 37 poäng och ser ut att få gå en hård kamp om den sista Europa League platsen med Wolfsburg, Freiburg och Hoffenheim. 

Matcherna mellan Dortmund och Schalke brukar bjuda på mycket kamp och en hel del känslor, men frågan är hur detta derbyt kommer bli då det spelas helt utan publik? Risken är stor att det kommer bli en ganska avslagen tillställning tyvärr. 

För Dortmund gäller det att hänga på Bayern i toppen medan Schalke skall försöka hålla sin sjätte plats. Historiskt sett har det varit ganska jämnt mellan lagen. Dortmund har 27 vinster och Schalke 25, övriga 21 möten har slutat med ett oavgjort resultat. 

Så ser du Dortmund - Bayern på nätet!

Spela på Dortmund - Schalke

Om du vill kombinera ditt tittande på matchen med att spela, rekommenderar vi dig att ta emot ComeOn!:s välkomstbonus som kan ge dig 1 500 kronor vid insättning av 500 kronor. Omsättningskravet på denna bonus ligger på 8 gånger på kombospel odds 2.00 eller högre. 

ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst