HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Live stream Hammarby - AIK

Live stream Hammarby - AIK, Allsvenskan 21/6

Se årets första Stockholmsderby i Allsvenskan 2020? På söndag är det dags för 08-derbyt mellan Hammarby och AIK. Två lag som skall försöka slicka såren efter poängtappen i senaste omgången. AIK föll tungt hemma mot IFK Norrköping, medan Hammarby tappade ledningen och fick nöja sig med 2-2 borta mot Elfsborg. Inför mötet har vi tittat lite närmare på förutsättningarna och hur du kan se matchen via live stream.

Se matchen direkt via Dplay

För dig som vill se matchen på tv, dator eller i mobil, rekommenderar vi Dplay. Dplay har nämligen tagit över sändningarna från C More som körde Allsvenskan tidigare. Priset på Dplay ligger på 299 kronor i månaden (bindningstid 1 år). Om du bara vill ha abonnemang, månadsvis är kostnaden lite högre 349 kronor i månaden. Dessvärre erbjuds inga matchbiljetter för tillfället hos Dplay. Abonnemang får du enklast via att gå in på Dplays hemsida: www.dplay.se eller ringa: 010-207 88 83. 

Stöd ditt favoritlag hos Unibet!

Unibet delar ut 20 miljoner kronor till klubbarna i Allsvenskan och Superettan. Ju fler röster din klubb får ju mer pengar tilldelas klubben! 

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Oddsfakta från Unibet: Hammarby-AIK

- Hammarby har vunnit 6 av sina senaste 7 hemmamatcher med 2 mål eller mer. Ett spel på Hammarby -1.5 i asian handicap ger 3.25 hos Unibet. 

- Hammarby har haft över 6,5 hörnor i 6 av deras 7 senaste hemmamatcher. Ett spel på Hammarby över 6,5 hörnor ger 3.20 i hos Unibet. 

- Hammarby har gjort över 1,5 mål i deras senaste 10 hemmamatcher. Ett spel på Hammarby över 1,5 mål ger oddset 1.89 hos Unibet.

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Odds Hammarby - AIK

Spela på Hammarby-AIK? Så här såg oddsen ut den 20 juni. För aktuella odds klicka på oddsen:

1X2 Unibet Sport ComeOn Sport Betsson Sport
Hammarby 1.82 1.77 1.88
Oavgjort 4.00 3.85 3.75
AIK 4.45 4.35 4.20

Hammarby storfavoriter

Sällan har AIK varit så nederlagstippade som nu i ett derby mot Hammarby. Efter 1-4 hemma mot IFK Norrköping har oddset på AIK gått upp rejält medan Hammarbys odds gått ner. I skrivande stund kan du få en bra bit över 4 gånger pengarna på AIK-seger på söndag, medan Hammarby inte ens betalar 1.9 gånger insatsen. 

Inför Hammarby - AIK

Derbyt mellan Hammarby och AIK kommer inte bli något vanligt derby denna gång. Matchen kommer spelas helt utan publik och det är till stora delar publiken som gör att dessa matcher blir extra speciella. För spelarna blir det nog en smula svårt att tända till på samma sätt som man brukar kunna göra när det vankas derby. Då är det bara att kliva in på banan och känna den magiska stämning som råder. I AIK är läget en smula bekymmersamt efter 1-4 hemma mot IFK Norrköping senast. Detta var en av de sämsta insatserna av AIK under 2000-talet i Allsvenskan, ja så illa var det faktiskt. Försvarsspelet lämnade en hel del övrigt att önska och det fanns egentligen inga större ljusglimtar i AIK denna afton. 

För Hammarby slutade omgång 2 med 2-2 borta mot Elfsborg. En liten missräkning, även om Elfsborg borta inte är någon enkel match. Hammarby hamnade i underläge i första halvlek, men efter två snabb mål i mitten av andra från Paulinho och Kacaniklic, så var Hammarby på väg mot segern. Men med 6 minuter kvar satte Per Frick 2-2 och matchen slutade alltså med en poäng var till lagen. 

Det mesta talar för en hemmaeger här. AIK verkar inte riktigt ha balans i laget och i premiären mot Örebro, hade man en hel del domslut med sig. AIKs 1-0 mål borde nog blåsts av för ruff och vid 1-0 till AIK hade ÖSK även ett skott i ribban. Det som tidigare var kännetecknande för AIK var deras stabila försvar, något man inte såg mycket av i förlustmatchen mot IFK Norrköping. Nej, detta kan helt klart bli en obehaglig upplevelse för Norling och co. om saker och ting inte rättas till rejält inför derbyt. 

Om vi tittar på offensiven i lagen har Hammarby på pappret en klart vassare uppsättning av spelare som Tankovic, Paulinho, Johannsson, Rodic och Kacaniklic för att bara nämna några. I AIK ser det betydligt tunnare ut. Här får man ställa hoppet till Henok Goitom som knappast blir snabbare med åren och frågan är hur formen är på Kolbeinn Sigthorsson? 

Se Hammarby - AIK i mobilen

För dig som vill se Hammarby - AIK i mobilen är det bara att surfa in på Dplay eller ladda ner appen i din lur. Om du har ett konto fungerar det utmärkt att se matchen där. Efter omgång 2 då alla tre Stockholmslagen spelade samtidigt, var det en hel del som klagade på att sändningarna från Dplay buffrade en hel del. Detta är något som vi verkligen hoppas att dem ordnat till denna match. Förhoppningsvis skall det inte vara några större problem då det bara går en match till i Allsvenskan parallellt med derbyt: Örebro-Östersund. 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst