HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Live stream Napoli - Inter, Coppa Italia

Live stream Napoli - Inter, Coppa Italia

Se Napoli - Inter på nätet? Inga problem! Hos ett flertal spelbolag går det nämligen utmärkt att se matchen via deras live stream. Vi ger dig tips på hur du gör:

Se Napoli-Inter hos Unibet-TV

Om du älskar italiensk fotboll och är ett fan av Inter eller Napoli, är det bara att skaffa ett Unibet-konto. Unibet-TV kör nämligen live stream, både på Serie A och Coppa Italia. Och det bästa av allt är att det inte kostar speciellt mycket heller! Om du gör en insättning för 100 kronor har du tillgång till massvis med live stream sport. Är du dessutom ny kund kan du få en välkomstbonus på 500 % upp till 500 kronor. Med andra ord: Sätter du in 100 kronor får du 600 kronor att spela för. 

Så gör du för att få live stream Napoli - Inter

1. Logga in eller skapa ett konto hos Unibet.

2. Se om du har ett positivt saldo på ditt konto. Om du är ny kund eller inte har pengar på ditt konto, gör en insättning. 

3. Nya spelare kan få en välkomstbonus: 100 kronor i freebet vid insättning av minst 100 kronor. 

4. När du gjort din insättning, välj Streaming under odds och klicka på Inter-Napoli.

5. Börja titta på matchen!

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Live stream Napoli - Inter i mobilen

Unibet-TV funkar lika bra i mobil som dator eller surfplatta. Se bara till att du har en hygglig täckning om du vill få tillgång till live stream Inter - Napoli. Unibet fungerar i princip i alla nya smartphones oavsett om de har Andriod eller IOS som operativsystem. För att få bästa möjliga upplevelse rekommenderar vi att du kopplar upp dig till ett Wifi, då hastigheten på Wifi ofta överstiger vanlig mobil täckning. 

Inför Napoli - Inter

Efter ett långt uppehåll börjar fotbollen sakta men säkert återgår lite till det normala. Eller normala och normala. Dessvärre kommer det inte finnas någon publik på plats i dem flesta ligor och cuper i Europa just nu, och detta kommer även gälla i Italien där Coronapandemin slog extra hårt. Spel inför tomma läktare är givetvis något som säkerligen kommer påverka spelarna och inramningen på matcherna kommer inte vara i närheten av när det är fullsatt. 

Inför Coppa Italia mötet mellan Napoli och Inter är det oerhört svårt att säga var lagen står. Efter ett så pass långt uppehåll som det varit är det till och med så att oddssättarna har svårt att bedöma hur oddsen skall se ut. Så hur gör dem? Jo de utgår främst från tabelläget i Serie A och tidigare möten. Om man tittar på tabelläget i Serie A är Inter 15 poäng före Napoli, som dessutom har en match mer spelad. 

I första rundan vann Napoli med 1-0, vilket innebär att Inter måste vinna och det helst utan att släppa in något mål. Så klar fördel Napoli att ta sig till final där antingen Milan eller Juventus väntar. 

När spelas matchen?

Matchen mellan Napoli och Inter, kommer spelas lördagen den 13 juni klockan 21:00. Matchen kommer spelas på Stadio San Paolo i Napoli inför tomma läktare. 

Vilka möter vinnaren?

Vinnaren mellan Napoli och Inter, ställs mot Juventus eller Milan. (1-1 efter första mötet) Semifinal 2 spelas fredagen den 12 juni kl 21:00, där Juventus har hemmaplan. 

Spela på Napoli - Inter

Om du vill få tillgång till live stream Napoli - Inter och samtidigt spela på matchen, finns där en hel uppsjö av odds att välja mellan hos Unibet. Spela live eller innan match på allt från vinnare till asian handicap och över/under i mål, hörnor eller kort. 

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

 

 

 

 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst