HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Live stream Manchester United - Chelsea

Live stream Manchester United - Chelsea, FA-Cupen

Den engelska FA-Cupen närmar sig slutet och nu återstår det bara semifinaler och den stora finalen. På grund av Covid-19 kommer samtliga kvarvarande matcher spelas utan publik på Wembley. I semifinal 2 som spelas efter Arsenal-Manchester City, väntar en riktig höjdare i form av Manchester United-Chelsea. Inför denna match har vi tagit en titt på hur man ser matchen via live stream. Var ser man matchen enklast och går den även att se via mobilen nu i semestertider?

Hur ser jag Manchester United - Chelsea på live stream?

Om du vill kolla på FA-Cup semifinalen mellan Manchester United och Chelsea via live stream, rekommenderar vi att se den hos ett spelbolag. Ett flertal spelbolag direktsänder nämligen FA-Cupfotboll! Här listar vi några dem:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

För att få tillgång till live stream hos ett spelbolag, gäller det att du har pengar på spelkontot. Sen är det mer eller mindre bara att börja att njuta av direktsänd fotboll. Om du är osäker på hur du gör för att ta få live stream, kontakta kundtjänst hos spelbolaget du valt. Fördelen med att se Manchester United-Chelsea, hos ett spelbolag som erbjuder live stream, är att kostnaden är mycket liten. Ja är du ny kund kan du dessutom ta del av en generös välkomstbonus. Flera spelbolag som finns på den svenska marknaden,erbjuder en välkomstbonus på ett freebet som ger dig 100 kronor att spela för, riskfritt. Om du vinner är det bara ta pengarna och se glad ut, förlorar du får du pengarna åter utan krav på omsättningskrav.

När börjar Manchester United - Chelsea?

FA-Cup semin mellan Man U och Chelsea spelas söndagen den 19 juli med avspark kl 19:00. Matchen spelas på Wembley Stadion där segraren möter vinnaren av mötet mellan Arsenal och Manchester City.

Kan jag se Manchester United - Chelsea på tv?

Om du vill se Manchester United - Chelsea på en större skärm än en dator, surfplatta eller mobil, går detta utmärkt. Men då rekommenderas Chromecast. Med Chromecast kan du se live stream från mobilen, surfplattan eller datorn i din tv. Så här gör du steg för steg:

1: Ladda ner Google Chrome som webbläsare

Ladda ner Google Chrome (om du inte redan har den som webbläsare) via App Store eller Google Play. 

2: Kontrollera WiFi-anslutningen på din enhet

Kontrollera att din dator eller mobil är ansluten till samma WiFi-nätverk som din Chromecast-enhet.

3: Gå in på Unibet TV

Surfa in på Unibet TV i din Chrome webbläsare. Logga in och välj FA-Cupmatchen mellan Manchester United och Chelsea. Du hittar alla pågående streams hos Unibet-TV här.

4: Casta till Chromecast i webbläsarens flik

Klicka på inställningsmenyn uppe i högra hörnet i Chorme webbläsaren och klicka på Casta. På Mac ligger den under menyn fliken Visa. 

Som ni kan se är det inte särskilt svårt att få live stream i större skärm. Ett annat alternativ är att använda sig av Screen Mirroring. Skärmspegling som det heter på svenska är en funktion som visar skärmen på en mobil enhet på tv:n med hjälp av Miracast-teknik.

Du kan ansluta mottagaren direkt till en enhet som har stöd för skärmspegling (till exempel en smarttelefon eller surfplatta) och visa enhetens skärm på en stor tv-skärm. Det krävs ingen trådlös router (eller anslutningspunkt) för den här funktionen.

Kan jag se Manchester United - Chelsea live stream i mobilen?

Live stream för FA-Cupmatchen Manchester United - Chelsea fungerar utmärkt i såväl dator som mobil och surfplatta. Om du vill se matchen i din smartphone går detta bra. Se bara till att ha en ok uppkoppling innan du sätter igång. För att vara helt på det säkra rekommenderar vi dig att koppla upp till wifi om detta är möjligt då det kan dra en hel del surf om du skall se hela matchen. Att se Manchester United - Chelsea live stream i mobilen går väldigt bra speciellt när det handlar om spelbolagens sändningar, då dessa lämpar sig bättre för mindre skärmar. Enda nackdelen är att kommentatorn är på engelska, om man nu ser det som en nackdel, då de engelska kommentatorerna ofta är bättre. 

Vilka vinner matchen?

Odds från NordicBet:

Manchester United 2.40 Till NordicBet
Oavgjort 3.35 Till NordicBet
Chelsea 2.90 Till NordicBet
NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 

Vilka vinner? Man Utd eller Chelsea? Om man skall tro spelbolagens odds så är det Man Utd som är knappa favoriter här. På grund av Covid-19 kommer semifinalerna i FA-Cupen i England inte spelas med dubbelmöten utan här gäller neutral plan i bäst av en match. Platsen där semifinalerna skall spelas är samma som där finalen kommer avgöras: Wembley i London. Det är dörför inget lag som får fördel av att spela på hemmaplan och därför anser spelbolagen att Man Utd är snäppet bättre än Chelsea på neutral plan.

För dig som vill spela på matchen finns där en hel del olika spelbolag att välja mellan. Ett tips är att köra livespel vilket kryddar spänningen med live stream lite extra. Här är ett litet axplock av spelbolag som erbjuder bra odds på FA-Cupen:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
Betsafe Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för alla nya spelare. 1x omsättningskrav. Anmälan krävs.
Snabbare Sport
100 kr gratis bet.
Bankidentifiering
| regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr bonus på din första insättning. Omsättningskravet är 1x.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Inför Manchester United - Chelsea

Båda lagen har sitt fokus på ligaspelet, då båda lagen jagar en plats i Champions League inför nästa säsong. FA-cupen kommer lite olägligt kanske, men då pengarna är större genom att spela i Champions League än det är att vinna FA-cupen så får vi se hur tränarna tänker med startelvorna. Vinnaren i mötet mellan Man Utd - Chelsea kommer att möta vinnaren mellan Arsenal - Man City på andra sidan. En titel är en titel, men i detta fallet tror vi att vi kan få se två lag som kommer roteras lite för att spara på krafterna till ligaspelet.

Matchen kommer att spelas på en neutral plan, på Wembley i London, utan publik. Inget som är till fördel för någon av lagen. Ska vi kolla på formen så är det Man Utd just nu som är det bättre laget. Samtliga offensiva spelare presterar och man lyckas även hålla tätt bakåt. Chelsea sliter lite med offensiven och vill nog bara klara av sin Champions League-plats för att sedan kunna satsa på nästa säsong då man redan köpt in många nya bra spelare om förväntar sig att man spelar i Champions League.

Det blir en underhållande match mellan två lag som har sina styrkor i offensiven oavsett.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst