HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Spelschema MFF Allsvenskan

MFF spelschema i Allsvenskan 2019

Malmö FF hade perfekt utgångsläge att gå upp i serieledning när man tog emot Djurgården på Stadion i Malmö i den 21:a omgången. Det skulle dock inte gå enligt de himmelsblås planer utan Djurgården vann med 1-0 och utökade sin serieledning. Malmö FF trillade dessutom ner till en 4:e plats då både AIK och Bajen kunde passera. 

Malmös spelschema i Allsvenskan ser någorlunda okej ut. Man spelar mot Bajen borta och AIK hemma när det kommer till topplagen i Allsvenskan och lyckas man vinna båda dessa matcher så finns chansen till ett SM-guld 2019.

MFFs största problem är att man inte har guldet i egna händer utan man måste förlita sig på de övriga lagen i Allsvenskan samtidigt som man har Europaspel att tänka på. Om guldet ska landa i Skåneland krävs det att man vinner samtliga av sina matcher vilket givetvis kommer bli tufft.

MFF jagar toppen i Allsvenskan

Malmö kunde haft gått upp i serieledning inför omgång 21 men förlorade hemma mot Djurgården som istället utökade sin serieledning samtidigt som Malmö trillade ner till en 4:e plats. Med det sagt så är det en jämn avslutning som väntar i Allsvenskan 2019.

Placering Lag Matcher Målskillnad Poäng
1. Djurgården 29 34+ 65p
2. Malmö FF 29 35+ 62p
3. Hammarby 29 34+ 62p
4. AIK 29 22+ 59p
5. IFK Norrköping 29 28+ 56p

Uppd. tabell Allsvenskan: 29 okt

Odds MFF vinner Allsvenskan 2019?

Inför den Allsvenska säsongen var Malmö FF storfavoriter att vinna SM-guld, men efter 21 spelade omgångar så ser chanserna desto mörkare ut för Skånelaget. Dock finns det trots allt en chans för Malmö att i slutändan vinna Allsvenskan och om du tror på skåningarna så kan det vara värt att satsa en slant.

Lag Bethard Sport LeoVegas Sport ComeOn Sport
Djurgården 1.20 1.20 1.20
Malmö FF 6.50 6.50 6.50
Hammarby 9.50 9.50 9.50
AIK N/A N/A N/A
IFK Norrköping N/A N/A N/A

Uppd. Allsvenskan odds 29 okt 2019  

Kan MFF vinna resterande matcher i Allsvenskan?

Malmö har ett relativt tufft spelschema, men egentligen bör man kunna vinna samtliga matcher. Om man skulle lyckas med denna bedrift så är det inte omöjligt att man står som segrare när säsongen är slut. Dock ska man ha i åtanke att MFF troligtvis har en del Europamatcher i slutfasen vilket kan ställa till det för MFF. 

Malmö åker till Småland och Kalmar i nästa omgång där man brukar ha det tufft att ta med sig samtliga poäng. Om det ska bli något SM-guld så krävs det en seger direkt. Utöver det så ställs man även mot Norrköping och AIK hemma samt Hammarby borta.

MFF spelschema i Allsvenskan 2019:

  • Kalmar (B) - Vinst
  • IFK Norrköping (H) - Vinst
  • IF Elfsborg (B) - Vinst
  • Helsingborg (H) - Vinst
  • Eskilstuna (B) - Vinst
  • IFK Göteborg (H) - Vinst
  • Hammarby (B) – Förlust
  • AIK (H) - Vinst
  • Örebro (B)

Spela på MFFs matcher hos LeoVegas Sport!

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst