HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Unibet Sport

Mjällby tillbaka i Allsvenskan

Mjällby tog sig upp från Superettan och var tippade i botten inför säsongen. Efter segern mot Syrianska är nu blekinge-laget klart för Allsvenskan efter fem års frånvaro. 

4 100 åskådare hade tagit sig ner till Strandvallen där Mjällby gästades av Syrianska. Förutsättningarna var enkla, om Mjällby tog 3p så var man klara för Allsvenskan säsongen 2020. Hemmalaget tog tag i taktpinnen direkt och efter 20 minuter skulle drömmen om Allsvenskan närma sig när Jesper Löfgren slog in 1-0. Bara två minuter senare var det dags igen när Michael Omoh satte dit 2-0 inför hemmapubliken. 

Efter 90 spelade minuter stod resultatet 2-0 på tavlan och Mjällby kunde ta på sig guldhattarna och fira avencemanget upp i Allsvenskan tillsammans med hemmapubliken som storma planen. 
– Äntligen, jag har varit med när laget åkte ur både allsvenskan och Superettan. Nu känner jag bara mission complete sa lagkaptenen Jesper Gustavsson till Kristianstadsbladet efter matchen.

Mjällby som för bara några år sedan var på väg att åka ur division 1 med Christian Wilhelmsson i truppen är nu tillbaka i Allsvenskan efter fem års frånvaro. Med den Allsvenska platsen säkrad så är skulden på 3 miljoner snart utraderad. Med andra ord är det ett glatt blekingegäng som lär fira den Allsvenska platsen hela veckan, frågan är vem som gör Mjällby sällskap i Allsvenskan 2020?


Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Varberg, J-Södra och Brage gör upp om andraplatsen

Inför den sista omgången i Superettan är dramatiken hög. Tre lag gör upp om direktplatsen samt kvalplatsen till Allsvenskan. Varberg har satt sig i den bästa positionen och behöver bara ta en poäng när man möter Mjällby i den sista omgången. För J-södra väntar Brommapojkarna medan Brage tar emot Västerås i den sista omgången. 

Både Varberg och Mjällby är troligtvis nöjda med ett oavgjort resultat i den sista omgången. Detta gör nämligen att Mjällby vinner serien och Varberg säkrar andraplatsen. Värre är det för J-Södra som möter BP som måste ta poäng för att inte riskera en nedflyttning och för Brage väntar VSK som redan är klara för Superettan nästa säsong. Låt oss kika närmare på tabellen och den sista omgången i Superettan 2019:

Omgång 30 superettan:

Brage - Västerås SK
Gais - Trelleborg
Öster - Frej
Jönköpings - BP
Norrby - Örgryte
Syrianska F - Halmstad
Varberg - Mjällby
Dalkurd - Degerfors

Odds på Superettan hittar du här:Speedy Bet Sport
100 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 200 kr. Omsättningskrav 8x på odds.

Tabell Superettan:

1 Mjällby, 56p
2 Varberg, 54p (+22 i målskillnad)
3 Jönköpings S, 51p (+21 i målskillnad)
4 Brage 29 15 6 8 52-32 51p (+20 i målskillnad) 
5 Degerfors, 48p 
6 Örgryte, 45p 
7 Dalkurd, 44p 
8 Halmstad, 43p 
9 Norrby, 41p 
10 Västerås, 34p
11 Trelleborg, 31p 
12 Gais, 31p 
13 Frej, 29p 
14 BP, 27p 
15 Öster, 26p 
16 Syrianska FC, 25p

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst