HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Live stream Newcastle - Man City, FA-cupen 28/6

Live stream Newcastle - Man City, FA-cupen 28/6

Då var det dags för FA-cupen att avslutas, och vi har en storfavorit i Man City när man åker upp till Newcastle för att möta stadens lag. Normalt sett är det ett grymt publiktryck i Newcastle och detta gör att många lag får problem mot ett Newcastle som inte är ett av dem bästa lagen i ligan. Det underlättar såklart för Man City att inte påverkas så mycket av att man får "bortaplan" här när Newcastle spelar utan fans. Det ska bli spännande att se om Newcastle kan stå upp i kvartsfinalen.

Se matchen på Unibet-TV

Hos Unibet-TV behöver du inte köpa ett abonnemang för att se på FA-Cupen, Det enda du behöver göra här är att registrera ett konto och göra en första insättning. Om du är ny på Unibet erbjuds du även en bonus som ger dig 100 kronor i freebet. Sätt in minst 100 kr och få ett gratisspel på 100 kronor. Vinner du på ditt gratisspel så får du behålla vinsten med avdrag för insatsen. Eventuell vinst är utan omsättningskrav, med andra ord kan du ta ut pengarna direkt. Fördelen att välja Unibet är många, förutom ett stort och varierat utbud av odds erbjuder spelbolaget även en hel uppsjö av live stream sport. Skaffa ett konto hos Unibet genom att klicka på länken nedanför:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Odds Newcastle - Man City

Spela på Newcastle - Man City? Så här såg oddsen ut den 25 juni. För aktuella odds klicka på oddsen:

  1 X 2  
Unibet: 15.00 7.50 1.19 Till Unibet!
ComeOn: 15.25 7.25 1.19 Till ComeOn!
betsson: 19.00 7.40 1.20 Till betsson!

 

Om vi tittar på spelbolagens odds får vi en ganska klar hint om vilka som är storfavoriter. Manchester Citys segerchanser bedöms vara över 80 % medan tilltron för Newcastle är väldigt liten. Men frågan är vilket lag som har högst motivation? Kanske kan detta tala för en skräll? Men en titel är en titel och Manchester City-spelarna är nog ganska sugna att plocka hem ännu en FA-cup titel till samlingarna. 

Spel mot ett mål?

Om man kollar på oddsen så är spelbolagen ganska ense om att det ska vara spel mot ett mål i långa delar av matchen. Man City var titelfavoriter före serien startade och Newcastle var tippade i botten. Nu möts man en bit in på säsongen där Newcastle redan har säkrat kontraktet och Man City redan har tappat ligatiteln till Liverpool i teorin. Fullt fokus kommer vara på FA-cupen för Pep Guardiola om man vill säkra en titel denna säsongen. Vi tror inte man kommer att ta det lugnt är i cupen utan köra på fullt ut.

Inför Newcastle - Man City

Man City besegrade Burnley väldigt enkelt senast i ligaspelet, men det kostade dem en skada på Sergio Agüero som kan komma att kosta dem i både ligaspelet och cuperna. Newcastle tappade en 1-0 ledning mot Aston Villa, men det var en rättvis kvittering. Man drog på sig två skador på defensiva spelare som förmodligen kommer att ställas över här. Samtidigt är Newcastle i samma situation som Man City, där man egentligen är stabila i ligaspelet och kan gå 100% in i cupen här.

Newcastle lär ligga på kontring på sina snabba spelare och Man City kommer att försöka lirka sig förbi nio defensiva spelare i Newcastles försvar under 90 minuter.

Vi tror båda lagen kommer att ställa bästa möjliga lag på pappret, en kvartsfinal i FA-Cupen är inget man tar lätt på, här står en stor titel på spel!

Se Newcastle - Manchester City live stream i mobilen

Se Newcastle - Manchester City i mobilen? Med Unibets live stream kan du se massor med fotboll i din mobil.  Om du är ägare av en nyare smartphone så är det inga problem att se Newcastle - Man City live stream i mobilen. Då streamen från Unibet-TV drar en hel del mobildata, rekommenderar vi dig till att koppla upp via Wifi om det finns möjlighet till detta, annars är risken stor att du gör slut på din surf ganska fort om du tittar på ett par matcher. Om du inte har någon dator går det snabbt och enkelt att skapa ett konto via mobilen. Detta gör du enklast med hjälp av din bankidentifikation. Gå in på Unibet väl registrera via länken nedanför. Har du redan ett konto välj logga in istället. 

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst