HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Ny bonus hos Unibet

Ny bonus hos Unibet 

Sedan den 24 juni är det en ny bonus som gäller hos Unibet. Den tidigare välkomstbonusen där en spelare kunde välja mellan tre olika bonusar är nu borta och istället har man satt in en tillfällning bonus på ett freebet på 100 kronor. 

Hur fungerar Unibets nya bonus?

Visst kan det tyckas en smula fjuttigt med en välkomstbonus som ger dig 100 kronor i freebet. Men nu är reglerna så att inga spelbolag får erbjuda bonusar större än 100 kronor. Så Unibet lär knappast vara ensamma om detta. Fördelen med Unibets nya bonus är att den är helt omsättningsfri. Men hur fungerar då Unibets nya bonus? Låt oss titta på hur den är utformad:

1. Sätt in minst 100 kronor och få ett freebet på 100 kronor. 

2. Vinner du på ditt gratisspel så får du behålla vinsten med avdrag för insatsen.

3. Eventuell vinst är utan omsättningskrav.

De tidigare bonusarna var betydligt högre men hade också ett klart saftigare omsättningskrav och sen handen på hjärtat. Är det inte rätt skönt att slippa tänka på att du måste omsätta dina pengar som du satt in gång på gång? Med Unibets nya bonus slipper du nu detta. 

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Vad säger dem nya reglerna?

Den svenska regeringen väljer med anledning av coronapandemin att införa tillfälliga spelansvarsåtgärder. Den maximala insättningsgränsen är satt till 5 000 kronor per vecka och gäller endast spel på nätcasino. Här är sportsbetting undantaget. Vidare blir det obligatoriskt för spelare att ange gränser för speltiden vid spel med ovannämnda sätt. Vad gäller maxbonus är denna satt till 100 kronor och kommer enligt Kindred även gälla sportsbetting. 

Stötta din favoritklubb

Unibet är stolt huvudsponsor av Allsvenskan och Superettan och kör nu en kampanj som heter Hemmaklubben. Totalt är 30 miljoner kronor avsatt för Hemmaklubbens kampanj. 10 miljoner kronor är avsatta till Svensk Elitfotboll att dela ut till klubbarna i Allsvenskan och Superettan utifrån en fördelningsnyckel kopplat sportsliga resultat. 20 miljoner kronor delas ut av Unibet efter att supportrarna varit med och påverkat summan som varje klubb får ta emot. Ju fler röster din favoritklubb få ju mer pengar väntar!

Se massvis med livestreamad sport

Älskar du fotboll, ishockey, tennis eller någon mindre sport som bordtennis eller badminton? Hos Unibet får du massvis med livestreamad sport när du registrerar ett konto och gör en första insättning. Välj bland ett hundratal olika evenemang varje dag, när det är som mest!

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst