HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Unibet Bonus

Oavgjort i kval till Superettan

Under torsdagskvällen spelades kvalmatcherna till Superettan. IK Frej gästade Umeå FC medan Öster åkte ner till Skåne och Landskrona Bois. Efter 90 minuter så stod det 1-1 på resultattavlan i båda matcherna vilket innebär att vi har två spännande tillställningar att se fram emot på söndag när lagen möts igen. 

Landskrona Bois -  Öster IF

Landskrona Bois fick en drömstart i matchen mot Öster när man kunde göra 1-0 redan efter 9 minuter spel. Det skulle dock inte dröja länge innan man även släppte till bakåt. Dragan Kapcevic som gjorde två mål i sista Superettan-matchen och räddade Öster till kvalspelet tryckte in kvitteringen efter 13 minuter spel. 

Det var Landskrona Bois som var det bästa laget matchen igenom inför de 4 035 åskådare som tagit sig till Landskrona IP. Några farligare målchanser var det dock inte från hemmalaget och inte bortalaget heller för den delen. Med ett oavgjort resultat väntar ett spännande returmöte den 10 november kl. 13:00.

Umeå FC - IK Frej

Till Umeå Energi Arena hade 2 752 åskådare som fick se en mållös första halvlek. Först i den 68:e matchminuten kunde Jens Stigedal ge hemmalaget ledningen inför en jublande publik. Resultatet 1-0 såg ut att bli slutresultatet, men i den 90:e minuten kunde Abdul Hudu trycka in 1-1 efter en tilltrasslad situation i straffområdet. 

Umeå FC var nära en skrällseger men fick endast ett oavgjort resultat med sig. I returmötet väntar ännu en tuff match där Frej är klara favoriter att vinna. Hur det slutar vet vi på söndag, den 10 november kl. 15:00.

Spela på kvalspelet

Om du vill spela på kvalspelet så hittar du odds på matcherna hos samtliga spelbolag. Öster och IK Frej kommer ha favoritskapet, men om du tror att någon av lagen från division 1 kan skrälla och ta sig upp i seriesystemet så finns det en bra chans att tjäna in en fin peng. 

Som ny spelare har du dessutom möjligheten att hämta hem en välkomstbonus. Observera att din bonus måste omsättas innan den omvandlas till kontanter. Här nedan kan du se spelbolag som erbjuder odds på matcherna i kvalspelet till Superettan.


Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Snabbare Sport
100 kr gratis bet.
Bankidentifiering
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100 kr bonus på din första insättning. Omsättningskravet är 1x.

Speedy Bet Sport
100 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 100 kr. Min. insättning 200 kr. Omsättningskrav 8x på odds.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst