HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds AIK - Vasalund

Odds AIK - Vasalund

I dessa tider duggar det av förståeliga själ inte speciellt tätt av fotbollmatcher. Just nu är det bara en handfull ligor som är igång och hemma i Sverige är det bara ett fåtal träningsmatcher med lag i lägre divisioner som spelat. Men på lördag är det dags för AIK att återigen spela träningsmatch. Klockan 14:00 ställs Solnaklubben mot Vasalund, som till vardags lirar i division 1 norra. Inför mötet skall vi titta lite närmare på förutsättningar och odds:

Spela på AIK-Vasalund - aktuella odds

Hur slutar matchen? Hos Betsson kan du spela på matchen mellan AIK och Vasalund. Så här ser oddsen på 1X2-marknaden ut:

AIK (1) 1.15
Oavgjort (X) 6.95
Vasalund (2) 13.0

Som ni kan se är AIK klara favoriter i träningsmatchen. Ett spel på AIK ger låga 1.15 medan en Vasalund-seger ger hela 13 gånger insatsen. Om matchen slutar oavgjort ger detta 6.95. 

Fler AIK-Vasalund odds

Ju närmare avspark vi kommer, ju fler odds kommer spelbolagen ta fram. Så ha tålamod! Här kommer vi lägga upp fler AIK-Vasalund odds efterhand som dem dyker upp. 

Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Inför AIK - Vasalund

Äntligen säger många fotbollsfans, men det är samtidigt en kluven känsla. Är det verkligen rätt att köra igång trängingsmatcher? Detta är helt klart en vattendelare, en del tycker det är helt ok medan andra anser att det är ren idioti att köra igång. Träningsmatchen mellan AIK och Vasalund kommer ha avspark lördagen den 18 april klockan 14:00. Spelplatsen är på Sollentunavallen och ingen publik kommer släppas in.  

AIK senaste match spelades den 9 mars då man besegrade Kalmar FF med 3-1 i Svenska Cupen. För Vasalunds del var sista matchen så sent som den 7 april mot division 2-laget Kungsängens IF, där man fick se sig besegrade med 4-3. 

I AIK tycks lugnet ha lagt sig efter rapporterna om att coronaviruset skulle ha drabbat spelartruppen. Nu tränar laget på igen och matchen mot Vasalund, blir alltså den första värdemätaren sedan Kalmar FF i Svenska Cupen. Men oavsett hur det går i matchen så kommer det mesta handla om när Allsvenskan kan sätta igång igen. Som tidigast har SvFF satt ett juni som start, men frågan är om detta är möjligt? 

I mötet mot Vasalund lär AIK lufta en hel del spelare i A-truppen och möjligtvis även någon U-lagsspelare. Matchen kommer direktsändas på AIK:s egna mediakanal: FollowUs AIK, med start 13.30. Thomas Wilbacher håller i uppsnacket med gäster.

Ett abonnemang på FollowUs AIK kostar 99 SEK/mån.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst