HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Arsenal nästa tränare

Odds Arsenal nästa tränare

Arsenal har valt att gå skilda vägar med Unai Emery efter gårdagens förlust mot Eintracht Frankfurt och Fredrik Ljungberg tar över det sjunkande skeppet tills vidare. Redan nu har spekulationerna kring vem som blir Arsenals nästa tränare börjat. 

Ljungberg som varit assisterande tränare i Arsenal kommer ta över tränaruppdraget tillfälligt och leda laget framåt i helgens match mot Norwich. På Twitter uttalde sig 42-åringen om den tilldelade positionen; ”Oavsett hur lång tid det blir så kommer jag ge allt för att få alla att le igen" 

Vem blir ny tränare i Arsenal?

Under fredagens morgon fick Unai Emery lämna Arsenal och redan under eftermiddagen så finns det odds på vem som blir ny huvudtränare i Arsenal. Även om Freddie Ljungberg tar över tillfälligt så är det ingen permanent lösning. Skulle det dock gå bra i kommande matcher kanske klubbledningen ändrar sig och låter Ljungberg köra vidare. Oavsett vad ska vi spana in oddsen för vem som blir nästa tränare i Arsenal. 

Odds: Vem blir ny tränare i Arsenal?

Att vara deras huvudtränare/manager
Vårdare och tillfälliga tränare som fullföljer minst 10 efterföljande tävlingar kommer anses som permanenta tränare.

Tränare Odds Unibet Sport
Freddie Ljungberg 2.20 Till Unibet!
Massimiliano Allegri 2.75 Till Unibet!
Nuno Espirto Santo 3.40 Till Unibet!
Mikel Arteta 4.00 Till Unibet!
Eddie Howe 8.00 Till Unibet!
Mauricio Pochettino 12.0 Till Unibet!
Brendan Rodgers 101.0 Till Unibet!
Rafa Benitez 21.0 Till Unibet!
Carlo Ancelotti 19.0 Till Unibet!
Steven Gerrard 34.0 Till Unibet!
Patrick Vieira 23.0 Till Unibet!
Thierry Henry 34.0 Till Unibet!
Leonardo Jardim 34.0 Till Unibet!
Julian Nagelsmann 34.0 Till Unibet!
Sol Cambell 41.0 Till Unibet!
Gareth Southgate 51.0 Till Unibet!
Tomas Tuchel 101.0 Till Unibet!
Arsene Wenger 51.0 Till Unibet!

Odds Arsenal ny tränare hittar du under All Fotboll –> Specialer –> Tränare

Freddie Ljungberg ny favorit

Freddie Ljungberg är tillfällig tränare och Arsenal har gått ut med att man är på jakt efter en permanent lösning. Skulle det dock gå bra för Ljungberg är det möjligt han får sitta kvar året ut och kanske längre än så? Just nu står Freddie Ljungberg som störst favorit att ta över 

Hos Unibet kan man just nu spela på vilken tränare som kommer leda laget i 10 matcher i rad. Ett spel på att Ljungberg får göra detta är lägst med oddset 2.20. Kommer Ljungberg bli Arsenals nästa tränare?

Massimiliano Allegri ej favorit längre

Allegri är inte längre favorit då han uppges nobba Arsenal på grund av bristande kvalitet i laget. Det tidigare oddset på att Allegri skulle bli ny tränare i Arsenal stod i 1.60 gånger pengarna. 

Det spekuleras en hel del om Allegri. Det sades att Allegri studerade engelska då han var aktuell att ta över tränarjobbet i Manchester United, men än så länge sitter Ole Gunnar Solskjaer i båten. Dessutom känns det som att Pochettino är favorit att ta över Man Utd om Solskjaer skulle få lämna. Med det sagt öppnas dörren än mer att Allegri kommer ta över och bli ny tränare för Arsenal.

Massimiliano Allegri fick sitt genombrott när han 2010 tog över som huvudtränare för AC Milan. År 2014 fortsatte karriären i Juventus där han återigen gjorde ett bra jobb fram till 2019. Idag står Allegri utan något tränaruppdrag och för Arsenals del passar 52-åringen perfekt.

Massimiliano Allegri kan sitt försvarsspel och kan få ihop laget på ett bra sätt, något som Arsenal skulle behöva just nu. Dessutom kommer transferfönstret att öppnas om drygt en månad vilket gör att han har möjligheten att plocka ihop de spelare han önskar och leda Arsenal mot topp 4 i Premier League. 


Spela på vem som blir nästa tränare i Arsenal

Vill du placera ett spel på vem som blir nästa tränare i Arsenal? Då kan du just nu göra detta hos Unibet just nu. Här nedan kan du även välja en av välkomstbonusarna att ta del av om du är ny spelare hos Unibet:

Unibet Sport Bonus

100% bonus upp till 1 000 kr!
Sätt in 100 kr – Spela med 600 kr!

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst