HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Melodifestivalen Göteborg - Deltävling 2

Odds Melodifestivalen Göteborg - Deltävling 2

På lördag är det dags för den andra deltävlingen i Melodifestivalen 2020. Sju nya bidrag som upp i elden och fyra av dem kommer få tävla vidare när tävlingen är slut. Inför deltävling 2 som avgörs i Göteborg, har vi tittat lite närmare på de aktuella oddsen:

Unibet - Odds Melodifestivalen deltävling 1:

Att gå direkt till final - Unibet:

Paul Rey: 1.30

Anna Bergendahl: 2.15

Klara Hammarström: 3.15

Mendes feat. Alvaro Estrella: 3.75

Dotter: 4.50

Linda Bengtzing: 6.50

Jan Johansen: 10.00

 

Bidragen i deltävling 2 - Göteborg

Så ser startordningen ut för deltävling 2:

1. "Nobody" - Klara Hammarström
Låtskrivare: Erik Smaaland, Palle Hammarlund, Klara Hammarström

2. "Miraklernas tid" - Jan Johansen
Låtskrivare: Thomas G:son

3. "Bulletproof" - Dotter
Låtskrivare: Dino Medanhodzic, Johanna Jansson (Dotter), Erik Dahlqvist

4. "Vamos Amigos" - Mendez feat. Alvaro Estrella
Låtskrivare: Palle Hammarlund, Jimmy Jansson, Jakke Erixson, Leo Mendez

5. "Alla mina sorger" - Linda Bengtzing
Låtskrivare: Yvonne Dahlbom, Jesper Welander, Adam Jönsson, Linda Bengtzing

6. "Talking in My Sleep" - Paul Rey
Låtskrivare: Paul Rey, Lukas Hällgren, Alexander Standal Pavelich

7. "Kingdom Come" - Anna Bergendahl
Låtskrivare: Bobby Ljunggren, Thomas G:son, Erik Bernholm, Anna Bergendahl

I Göteborg får publiken se en duo och sex solo-artister. Duon består av Mendez och Alvaro Estrella. Först ut är Klara Hammarström, tv-profilen från SVT:s  Familjen Hammarström. Därefter väntar Jan Johansen som hoppat in med kort varsel då det uppdagats att Thorsten Flinck som skulle framföra bidraget "Miraklernas tid" står åtalad för olaga hot och skadegörelse. - Vi beklagar detta djupt. Vi hade verkligen velat se Thorsten Flinck på Melodifestivalens scen på lördag. Men eftersom han är mitt i en pågående rättsprocess kan vi inte låta Thorsten Flinck medverka som tävlande, säger Anette Helenius, projektledare för Melodifestivalen i ett pressmeddelande. Hur det kommer gå för Jan Johansen som tävlat i Melodifestivalen 4 gånger tidigare, återstår att se, vi väntar med spänning!

Efter Jan Johansen har det blivit dags för Dotter som tävlar för andra gången i Melodifestivalen. Förra gången det begav sig var 2018 och då blev det uttåg direkt. 

Med startnummer 4 går Mendez feat. Alvaro Estrella ut. Duon tävlar med "Vamos Amigos" som beskrivs som en eldig och passionerad partylåt.

Efter Mendez och Alvaro Estrella väntar Linda Bengtzing, som gör sin sjunde start i Mello. Senast Linda tävlade var 2016 med låten "Killer Girl". En låt som inte var speciellt framgångsrik då Bengtzing kom sist i den fjärde och sista deltävlingen. 

Deltävlingen i Göteborg avslutas med två favoriter. Med startnummer sex startar storfavoriten Paul Rey, som gör debut i Melodifestivalen. Hans låt "Talking in My Sleep" toppar spelbolagens oddslistor med god marginal. 

Sist ut i deltävling 2 är Anna Bergendahl. Bergendahl gör sitt tredje framträdande i Mello-sammanhang. Första gången var 2010 och då vann hon med låten "This Is My Life". Förra året deltog hon med "Ashes to ashes" en låt som gav henne en tionde plats i finalen. Årets bidrag: "Kingdom Come" är andrahandsfavorit i Göteborg.

Var hittar jag odds på deltävling 2?

Om du skall spela på deltävling 2 i Göteborg kan vi rekommendera dig något av följande spelbolag:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 

Odds på Melodifestivalen hittar du oftast under "Underhållning" eller "Musik" beroende vilket spelbolag du väljer att spela på. 

Att tänka på när du spelar på Melodifestivalen 2020

Det finns en del att tänka på innan du väljer att spela på Melodifestivalen 2020. Speciellt om du vill vinna lite pengar. Hos spelbolagen finns där odds ute innan man släppt låtarna. Dessa odds baseras endast på artisterna och inte låtarna. Med andra ord vore det dumt att satsa pengar på dem innan du hört låtarna! En annan sak som du bör tänka på är att kolla in antal spelningar på Spotify. Om du skall spela på en låt inför en final kan Spotify vara en bra idikator på om låten är populär eller inte. 

 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst