HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds ny tränare Kalmar

Odds: Ny tränare i Kalmar FF

Det har blåst en hel del kring Kalmar FF och närmare bestämt Magnus Pehrsson den senaste tiden. Efter fjolårets säsong valde Kalmar att gå skilda vägar med klubblegendaren Henrik Rydström och istället ta in "MP" som fått sparken från MFF mitt under säsongen 2018. Ett märkligt beslut, då MP inte övertygat i någon klubb han tränat.

Magnus Pehrsson är en fantastisk människa och väldigt duktig på att analysera och sätta upp taktik inför matcherna, men någon chefstränare skulle jag inte vilja påstå att han är. Matchcoachningen är fruktansvärd och det vore kanske bättre om MP är assisterande tränare eller analytiker?

Den 31 oktober valde Magnus Pehrsson att lämna sitt uppdrag i Allsvenskan med bara en match kvar, den viktigaste på hela säsongen. Vinner man matchen säkrar man nytt allsvenskt kontrakt, men frågan är vem som kommer leda laget framöver? 

Odds: Vem blir ny tränare i KFF?

I den sista Allsvenska matchen kommer laget ledas av Jens Nilsson, men hos Betsson kan du redan nu spela på vem som blir nästa huvudtränare i Kalmar FF. Oddsen nedan är vem som blir Kalmars huvudtränare innan den 1 mars 2020. 

Odds: Vem blir nästa tränare i Kalmar FF:

Tränare Odds Betsson Sport
Jens Nilsson 3.00 Till Betsson!
Marcus Lantz 5.00 Till Betsson!
Nanne Bergstrand 7.00 Till Betsson!
Alexander Axén 8.00 Till Betsson!
Joel Cedergren 8.00 Till Betsson!
Andreas Brännström 8.00 Till Betsson!
Henrik Rydström 12.0 Till Betsson!
Hasse Eklund 12.0 Till Betsson!
Magnus Haglund 12.0 Till Betsson!
Özcan Melkemichel 12.0 Till Betsson!

Oddsen hos Betsson hittar du under "Allsvenskan" –> "Vinnarspel" –> "Kalmars nästa tränare"

Alexander Axén het kandidat

Beroende på om Kalmar håller sig kvar i Allsvenskan eller åker ut så är intresset att ta över klubben större och mindre. En av kandidaterna att ta över som tränare för Kalmar FF är Alexander Axén som inte haft någon ny klubb sedan han lämnade Örebro SK 2017. Han har under tiden suttit som expert för TV4 och Cmore, men även nämnt att han skulle vara intresserad av att ta över en ny klubb om allt känns rätt. Kanske kan Alexander Axén få ordning på Kalmar FF igen?

Det finns dock fler heta kandidater att över tränarjobbet i Kalmar FF. Enligt spelbolagen är Jens Nilsson, Marcus Lantz och Nanne Bergstrand favoriter. Jens Nilsson jobbar redan som utvecklingschef i klubben, Marcus Lantz avgick nyligen från Kopperbergs/Göteborg i damallsvenskan medan Nanne Bergstrand varit klubblös sedan 2018 lämnande just Kalmar FF.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst