HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Ola Toivonen nästa klubb

Odds Ola Toivonen nästa klubb

De senaste två åren har Ola Toivonen spenderat i Australien och närmare bestämt Melbourne Victory. För bara några dagar sen deklarerade dock Toivonen att utlandsäventyret skulle få ett slut och att han ville tillbaka närmare hemåt och mest sannolikt Sverige. 

Ett sådant uttalande brukar sparka igång en del spekulationer och givetvis så även denna gång. Ola Toivonen som började sin karriär i Degerfors har även representerat Örgryte samt Malmö FF i Sverige, vilket har drragit igång ryktena och frågan är egentligen var han vill bo när han flyttar hem? 

Kan Ola Toivonen som fick sitt stora genombrott i MFF gå tillbaka till skåningarna och skörda nya framgångar eller kommer han vilja flytta till huvudstade Stockholm? Frågorna är många och givetvis har spelbolagen även tagit fram odds på vilken klubb som blir Ola Toivonens nästa.

Odds: Vilken blir Toivonens nästa klubb?

Malmö FF tillsammans med de regerande mästarna Djurgården är favoriter att värva Ola Toivonen, även om det kan dröja ett bra tag till då hans nuvarande kontrakt sträcker sig till juni 2020. 

En övergång till Allsvenskan lär med största sannolikhet ske först under kommande sommar, men redan nu kan du placera ett spel på vilken klubb som blir Ola Toivonens nästa. 

Odds: Toivonens nästa klubb hos Unibet:

Spelarens klubb efter den 12 augusti 2020:

Klubb Odds Unibet Sport
Malmö FF 2.00 Till Unibet!
Djurgården 4.00 Till Unibet!
AIK 7.00 Till Unibet!
BK Häcken 10.0 Till Unibet!
Hammarby 10.0 Till Unibet!
IFK Göteborg 10.0 Till Unibet!
Degerfors 12.0 Till Unibet!
IFK Norrköping 12.0 Till Unibet!
Örgryte  15.0 Till Unibet!

Malmö FF favoriter

Ola Toivonen hade en bra sejour i Malmö FF under sina två år i klubben, 2007 och 2008 innan resan fortsatte till Holland och PSV Eindhoven. Att MFF är favoriter att värva hem Ola Toivonen är inte speciellt konstigt med tanke på hans relation till klubben, men även att MFF är en svensk klubb som alltmer börjat etablera sig i Europa. 

Nästa sommar spelar MFF Europa League kval efter att ha slutat 2:a i Allsvenskan, bakom Djurgården. Med tanke på att Toivonen spenderat två år i Australien lockas han nog inte allt för mycket av möjligheten till Champions League utan tycker snarare att det blir kul med Europafotboll samtidigt som livet i Sverige härligt. Dessutom har Toivonen en bra kontakt med MFFs sportchef Daniel Andersson vilket gör att sannolikheten ökar än mer för en återkomst till MFF.

Vill Toivonen bo i Stockholm eller Degerfors?

Om Toivonen föredrar Stockholm så är frågan om han inte väljer Djurgården eftersom dessa under sommaren kommer kvala in till Champions League. Som vi nämnde tidigare så tror vi inte att detta är något som lockar honom allt för mycket, men om familjen vill bo i Stockholm så är troligtvis Djurgården det hetaste alternativet.

Ola Toivonen är född och och uppväxt i Degerfors vilket gör att en återkomst inte är helt omöjlig. Dock tror vi Toivonen kommer vilja spela minst en säsong i en Allsvensk toppklubb innan han möjligtvis går tillbaka till moderklubben. 

Spela på Toivonens nästa klubb

Om du vill placera ett spel på vilken klubb som blir Ola Toivonens nästa kan du just nu göra detta hos Unibet och LeoVegas. Som ny spelare har du dessutom möjligheten att hämta hem en välkomstbonus som vi ska berätta mer om nedan. 

Unibet – Välj din bonus

100% bonus upp till 2 000 kr!
Sätt in 100 kr – Spela med 600 kr!
Andra Chansen – Insatsen tillbaka upp till 500 kr!

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40!


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

LeoVegas – Bonus i kontanter

100% bonus upp till 3 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80. Hos LeoVegas spelar du med dina riktiga pengar samtidigt som bonusbeloppet är låst. När du spelat igenom din insättning 4x kan du plocka ut bonusbeloppet som sätts in på ditt spelkonto som uttagbara kontanter.  


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst