HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds presidentvalet i USA 2020

Odds presidentval USA 2020

I november 2020 år det dags för presidentval i USA och när man kikar på oddsen redan nu är Trump storrfavorit. Det ska dock avgöras vem som ska kandidera för republikanerna och demokraterna innan valdagen äger rum den 3 november.

Nya odds presidentvalet i USA 2020

Joe Biden eller Donald Trump? Vem kommer leda USA under dem kommande 4 åren? I samband med Coronapandemin tycks spelplanen ha ändrats rejält och mycket kring valet kommer handla om hur Trump och Republikanerna skött allt från starten. Många gånger går sittande ledare framåt i större kriser, men frågan är om det gäller Trump också? I en del opionionsmätningar har Biden fått klart fler röster än Trump, men med tanke på hur läget såg ut inför presidentvalet 2016, skall man aldrig räkna ut mr Trump! Inför valet som förväntas äga rum den 3 november har Unibet laddat upp rejält och erbjuder redan en hel del odds. Här tar vi en titt på några av dem:

Vinnarodds USA:s presidentval

Odds Unibet 11/5:

D. Trump 1.80 Till Unibet!
J. Biden 2.35 Till Unibet!

Vilket parti vinner i följande stater?

Florida:

Republikanerna 1.72 Till Unibet!
Demokraterna 2.00 Till Unibet!

 

Georgia:

Republikanerna 1.33 Till Unibet!
Demokraterna 3.00 Till Unibet!

 

Iowa:

Republikanerna 1.33 Till Unibet!
Demokraterna 3.00 Till Unibet!

 

Maine:

Republikanerna 3.75 Till Unibet!
Demokraterna 1.22 Till Unibet!

 

Michigan:

Republikanerna 2.65 Till Unibet!
Demokraterna 1.44 Till Unibet!

 

Minnesota:

Republikanerna 1.30 Till Unibet!
Demokraterna 3.20 Till Unibet!

 

Nevada:

Republikanerna 3.75 Till Unibet!
Demokraterna 1.22 Till Unibet!

 

New Hampshire:

Republikanerna 2.60 Till Unibet!
Demokraterna 1.44 Till Unibet!

 

North Carolina:

Republikanerna 1.65 Till Unibet!
Demokraterna 2.10 Till Unibet!

 

Ohio:

Republikanerna 1.44 Till Unibet!
Demokraterna 2.60 Till Unibet!

Odds amerikanska presidentvalet 2020 (tidigare odds)

Som vi tidigare nämnde så är det mer jämnt om demokraternas val i det amerikanska presidentvalet än republikanerna. Bernie Sanders har under den senaste tiden blivit en favorit att kandidera för demokraterna och står just nu i oddset 2.60. 

Den största utmanaren i nuläget är Michael Bloomberg följt av Joe Biden och Pete Buttgieg. Oddset på Sanders fortsätter sjunka, vilket tyder på att han blir en allt större favorit att kandidera till presidentvalet i USA 2020. 

Nedan ska vi spana in oddsen för vem som blir demokraternas presidentkandidat.

Demokraterna Amerikanska presidentvalet
- Vem blir demokraternas presidentkandidat?

Kandidat Odds Unibet Sport
Joe Biden 2.00 Till Unibet!
Bernie Sanders 4.00 Till Unibet!
Michael Bloomberg 7.00 Till Unibet!
Pete Buttgieg 7.00 Till Unibet!
Elizabeth Warren 13.0 Till Unibet!
Hillary Clinton 15.0 Till Unibet!
Michelle Obama 101.0 Till Unibet!

Det finns innte mycket att säga om vem som blir republikanernas presidentkandidat. Trump är favorit att sitta som president i fyra år till och han är därmed också storfavorit att kandidera till valet för republikanerna. 

Nedan ska vi spana in oddsen för vem som blir republikanernas presidentkandidat:

Republikanerna Amerikanska presidentvalet
- Vem blir republikanernas presidentkandidat?

Kandidat Odds LeoVegas Sport
Donald Trump 1.01 Till LeoVegas!
Mike Pence 21.0 Till LeoVegas!
Nikki Haley 34.0 Till LeoVegas!
John Kasich 51.0 Till LeoVegas!
Mitt Romney 51.0 Till LeoVegas!

Vinnande Parti amerikanska presidentvalet

Blir det republikanerna eller demokraterna som vinner valet? Oddsen nedan är vem som får flest elektorsröster och vinner det amerikanska presidentvalet 2020:

Kandidat Odds LeoVegas Sport
Republikanerna 1.60 Till LeoVegas!
Demokraterna 2.35 Till LeoVegas!
Oberoende kandidat 51.0 Till LeoVegas!

Vem vinner Amerikanska presidentvalet 2020?

Oddset på Donald Trump att vinna presidentalet i USA fortsätter att minska. Ett spel på Trump som president ger just nu 1.60 gånger pengarna, men samtidigt sjunker ävem oddset på Bernie Sanders. 

Om du tror att demokraterna vinner det amerikanska presidentvalet så är Bernie Sanders helt klart den hetaste kandidaten vilket gör att du får oddset 4.50 istället för 2.35. 

Kandidat Odds LeoVegas Sport
Donald Trump 1.60 Till LeoVegas!
Bernie Sanders 4.50 Till LeoVegas!
Michael Bloomberg 8.00 Till LeoVegas!
Joe Biden 11.0 Till LeoVegas!
Pete Buttgieg 15.0 Till LeoVegas!

Trump favorit att sitta fyra år till

När Trump i valet 2016 ställdes mot Hillary Clinton var han en kraftig underdog. Han fick också mindre röster, men vann ändå eftersom valet avgörs av hur många elektorer man får. 

Donnald Trump har suttit i fyra år och det ser ut att bli ytterligare fyra år som president i USA när man kikar på oddsen.

I svensk media vinklas oftast de negativa sidorna för Donald Trump, men faktum är att han gjort ett fantastiskt jobb som president i USA, därav de låga oddsen. Arbetslösheten är lägre än på 50 år, då det skapats 7 miljoner mer jobb än när Obama var president. Ekonomin går även den fantastiskt och Trump är en stor ledare som även utmanat Kina om handelsavtalen. Med andra ord så har Trump gjort ett väldigt bra jobb och det finns knappt någon anledning att byta president. 

Vad som är negativt med Trump som han har fått mycket kritik för är att han ofta twittrar ut politik på sin twitter. Många anser honom också fortfarande vara rasistisk, vilket gör att han har en del problem att ta tag i. 

Bernie Sanders - största utmanare

Bernie Sanders är Trumps största utmanare och kandiderar för demokraterna. Han kandiderade även inför valen 2016 men fick se sig besegrad av Hillary Clinton. Sanders är en vänsterkandidat som har en lång erfarenhet inom politiken. 

Sanders är 78 år gammal och är en oerhört populär politiker, i varje fall för vänsterfalangen för demokraterna. Han lär bli vinnare för demokraterna, men frågan är om han verkligen kan vinna mot Trump som i dagsläget är väldigt populär bland amerikanerna. 

Inte röster utan elektorer avgör valet

Det är inte röster som avgör valet i USA utan elektorer. Varje delstat får rösta på sin kandidat, därefter får den med flest röster samtliga elektorer. När valet 2016 avgjordes så fick Hillary Clinton flest röster, men Trump lyckades få flest elektorer och vann därmed presidentvalet 2020. 

Datum att ha koll på inför Presidentvalet i USA 2020

Presidentvalet i USA äger rum den 3 november 2020, men innan dess skall republikanernas och demokraternas partikonvent hållas. Här nedan kan du se alla viktiga datum inför det amerikanska presidentvalet 2020:

24-27 augusti 2020: Republikanernas partikonvent i Charlotte, North Carolina.

13-16 juli 2020: Demokraternas partikonvent i Wisconsin, Milwaukee.

3 november 2020: Valdagen – Vem vinner amerikanska presidentvalet?

Spela på presidentvalet i USA

Vill du placera ett spel på det amerikanska presidentvalet 2020? Då kan du välja bland flertalet spelbolag när dagarna närmar sig. I dagsläget hittar du odds hos Unibet, LeoVegas (kambi) eller Betsson (betsson group) när du vill spela på presidentvalet i USA 2020. 

Om du inte tidigare har något spelkonto hos det spelbolag du vill placera ett spel hos så kan du även hämta hem en välkomstbonus. Detta ger dig en extra summa att spela med, men kommer också med ett omsättningskrav. Nedan kan du se bonusarna som finns tillgängliga när du vill spana in oddsen för presidentvalet i USA. Lycka till!


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Om du väljer att ta del av en välkomstbonus rekommenderar vi att läsa igenom "Regler & Villkor" innan du tar del av något erbjudande.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst