HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Unibet Bonus

Odds Solskjaer sparken?

Manchester United inledde Premier League på bästa sätt när man slog rivalen Chelsea med 4-0 inför en förväntasfull publik hemma på Old Trafford. Efter premiären har det dock gått tyngre för Manchester United och frågan är hur länge Ole Gunnar Solskjaer får sitta kvar som manager?

Det är en minst sagt pressad United-tränare som måste växla upp om han ska behålla jobbet. När Ole Gunnar Solskjaer tog över som tillfällig manager så gick det väldigt bra för klubben, men sen han blev permanent manager så är det inga ljusa siffror som visas upp i Premier League även om det på senare tid gått framåt för klubben. 

Sedan Solskjaer blev permanent manager så har han haft ansvar för laget i 30 Premier League-matcher. På senare tid har han bättrat resultaten, men i endast 33% av matcherna har han nått en seger. Med 10 förluster och allt för många oavgjorda matcher i bagaget så står det klart att Solskjaer inte sitter säkert på sin post och frågan är hur länge United väntar med en förändring?

Solskjaers facit Premier League som permanent manager:

  • 30 matcher
  • 10 vinster
  • 10 oavgjorda
  • 10 förluster

Kommer Solskjaer vara kvar som huvudtränare i United?

Den stora frågan vi ställer oss är om Solskjaer kommer vara kvar som huvudtränare nästa år? Unibet har tagit fram odds på om Solskjaer får sparken eller sitta kvar som tränare i Manchester United efter den 17 maj år 2020.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Just nu ligger Manchester United 5:a i Premier League med elva poäng ner till nedflyttning och fem poäng upp till Champions League-platsen, något som klubben inte bör vara nöjda med. Det kommande spelschemat för Manchester United är inte heller allt för enkelt då man i nästa match spelar ett Manchesterderby i ligacupen. Därefter väntar Norwich hemma i Premier League, en match man bara ska vinna. 

Odds Solskjaer sparken från Manchester United:

Oddsen nedan gäller om Ole Gunnar Solkjaer kommer få sparken från Manchester United innan den 17 maj 2020:

Ja 1.85 Till Unibet!
Nej 1.85 Till Unibet!

Uppd. odds Solkjaer sparken från Man Utd 7 jan

Kommande fem matcher Manchester United:

Man Utd - Man City (Ligacupen)
Man Utd - Norwich (Premier League)
Man Utd - Wolves (FA Cup)
Liverpool - Man Utd (Premier League)
Man Utd - Burnley (Premier League)

Just nu ser spelschemat för Manchester United inte allt för mörkt ut. Mot City blir det en tuff match, men ligacupen är troligtvis ingen prioritet i klubben just nu. Därefter väntar Norwich i Premier League vilket är en matych man bör vinna. Mot Wolves i FA-cupen blir det ingen enkel uppgift och mot Liverpool i ligan lär man inte ta några poäng. 

Det sägs att Solskjaer ska få värva under transferfönstert för att vända den negativa trenden. Om Solskjaer plockar in några spelare och inte får resultaten med sig så är troligtvis hans dagar räknade. I dagsläget utmanar man Chelsea om fjärdeplatsen samtidigt som man vill vinna Europa League för att kvalificera sig till Champions League om man missar fjärdeplatsen. Om Solskjaer sitter kvar hela vägen in i mål återstår att se. 

Kostnaden att sparka Ole Gunnar Solskjaer ligger omkring 80 miljoner kronor vilket inte är allt för högt i jämförelse med klubbens tidigare tränare, David Moyes och Jose Mourinho. Kommer United sparka Ole Gunnar Solskjaer innan den 17 maj eller kommer han lyckas nå resultat och få sitta kvar sitt kontrakt?

Vem tar över som tränare efter Solskjaer i Man Utd?

Om Solskjaer får sparken eller sitter kvar spelar ingen roll om du vill spela på vem som kommer bli ny tränare för Manchester United efter Ole Gunnar Solskjaer. Idag hittar vi odds på vem som blir nästa tränare i Manchester United och storfavorit till jobbet är just nu Tottenhams tränare Mauricio Pochettino.

Det sägs även att Massimiliano Allegri börjat studera engelska för att vara beredd att ta över som manager för den engelska storklubben. En annan spekulant som enligt media är nära jobbet är 32-åringen Julian Nagelsmann som just nu är tränare i RB Leipzig. 

Vem som blir ny tränare efter Solskjaer återstår att se, men nedan ska vi presentera oddsen.

Odds: Nästa tränare i Man Utd efter Solskjaer:

Mauricio Pochettino 3.50 Till Leovegas!
Massimiliano Allegri 6.00 Till Leovegas!
Michael Carric 9.00 Till Leovegas!
Laurent Blanc 11.0 Till Leovegas!
Erik Ten Hag 13.0 Till Leovegas!
Rafael Benitez 17.0 Till Leovegas!
Brendan Rodgers 17.0 Till Leovegas!
Gareth Southgate 17.0 Till Leovegas!
Julian Nagelsmann 18.0 Till Leovegas!
Eddie Howe 21.0 Till Leovegas!

Uppd. odds nästa tränare Man Utd 15 okt

Spela med en välkomstbonus

Om du vill placera ett spel på att Solkjaer får sparken från Manchester United innan den 17 maj 2020 så finns detta just nu tillgängligt hos Unibet. Vill du däremot spela på vem som tar över som tränare efter Solkjaer så kan du spela hos både LeoVegas och Unibet. Oavsett vilket så väntar dessutom även en välkomstbonus som vi tänkte presentera nedan:

Unibet Sport Bonus

Sätt in 100 kr – Spela med 600 kr!
100% bonus upp till 2 000 kr!

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

LeoVegas Sport Bonus

Få 100% bonus upp till 2 000 kr!

Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 1.80.


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Vanliga sökord: Odds Solskjaer sparken, Nästa tränare att ta över Manchester United

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst