HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Svenska Cupen 2020

Odds Svenska Cupen 2020

Spela på Svenska Cupen i fotboll? Inför kvartsfinalerna har vi tittat lite närmare på dem aktuella oddsen. Vilket lag är favorit att ta hem cupguldet? 

Aktuella odds Svenska Cupen:

Odds från William Hill:

25 juni kl 18:00

BK Häcken - Elfsborg

BK Häcken 1.85 Besök William Hill
Oavgjort 3.50 Besök William Hill
Elfsborg 4.00 Besök William Hill

 

25 juni kl 18:00

Hammarby - IFK Göteborg

Hammarby 1.55 Besök William Hill
Oavgjort 4.10 Besök William Hill
IFK Göteborg 5.30 Besök William Hill


25 juni kl 20:15

Malmö FF - AIK

Malmö FF 1.65 Besök William Hill
Oavgjort 3.65 Besök William Hill
AIK 5.10 Besök William Hill


25 juni kl 20:15

Mjällby - Falkenberg

Mjällby 2.33 Besök William Hill
Oavgjort 3.35 Besök William Hill
Falkenberg 2.85 Besök William Hill

Spelbolag med Svenska Cupen odds

Här följer ett litet axplock av spelbolag som erbjuder Svenska Cupen odds under säsong:

ComeOn Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få 100% upp till 100 kr. Bonuspengarna behöver omsättas 1x innan uttag.
LeoVegas Sport
100 kr bonus.
Gratisspel
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 200 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Vinnarodds Svenska Cupen 2020

Vilket lag vinner Svenska Cupen 2020? 

Odds hos Unibet:

Malmö FF 2.50 Besök Unibet
Hammarby IF 3.80 Besök Unibet
BK Häcken 6.50 Besök Unibet
AIK 7.00 Besök Unibet
IF Elfsborg 12.00 Besök Unibet
IFK Göteborg 12.00 Besök Unibet
Falkenbergs FF 18.00 Besök Unibet
Mjällby AIF 18.00 Besök Unibet

Malmö FF och Hammarby favoriter

Inför kvartsfinalerna som spelas den 25 juni är Malmö FF och Hammarby dem två stora favoriterna. Bakom dem hittar vi AIK och Häcken. Lägst förtroende har spelbolagen för Falkenberg och Mjällby, vars odds ligger på 18.00, att jämföra med Malmö FF:s och Hammarby:s 2.50 respektive 3.80.

Vilket vinner Svenska Cupen?

Blir det Malmö FF som kommer ta hem Svenska Cupen 2019/20? Eller möjligen Hammarby? Totalt återstår 8 lag i Svenska Cupen och endast kvartsfinal, semifinal och final återstår. Om man tittar på spelbolagens tidigare odds på Svenska Cupen 2019/20 tycks det i första hand stå mellan Malmö FF och Hammarby. Båda gav 4 gånger pengarna innan spelet stängde. Om och när spelet tas igång vet ingen i nuläget, men låt oss hoppas att cupen kan spelas klart så vi får fram ett lag som kan reprecentera svensk fotboll i kommande Europa League.

Sett till spelarmaterial bör nog Malmö FF vara favoriter att ta hem slutsegern, men skåningarna hara haft förtvivlat svårt att nå hela linan ut i cupen, sett till dem senaste åren. Senast Malmö FF lyckades vinna Svenska Cupen, var så sent som 1988/89. Säsongen 2017/18 var MFF senast i final, den gången slutade det med 0-3 förlust mot Djurgården. Men något Djurgården blir det inte tal om i kampen om cupguldet denna gång. Stockholmslaget fick se sig besegrade efter 1-2 mot Mjällby. 

Vad gäller Hammarbys chanser till cupguld, anses de ganska goda. Av de återstående åtta lagen är trilltron hos spelbolagen för Bajen hög. Kanske inte så konstigt då Hammarby var ett av dem stora utropstecknen i Allsvenskan förra säsongen. 

Spelschema i Svenska Cupen

I Svenska Cupen har vi nått kvartsfinal och vore det inte för Coronapandemin, skulle cupen varit avgjord, vid det här laget. Men nu är lagen istället på helspänn och frågan är om det ens kommer bli någon avslutning? Kommer man lyckas klämma in spel i Svenska Cupen i det redan tajta Allsvenska spelschemat? Så här lottades kvartsfinaler och semifinaler tidigare under våren:

Kvartsfinaler:

28 juni kl 18:00

BK Häcken-IF Elfsborg

Hammarby IF-IFK Göteborg 

 

28 juni kl 20:15

Malmö FF-AIK

Mjällby AIF-Falkenbergs FF

 

Därefter lottades också de kommande semifinalerna:

Mjällby AIF/Falkenbergs FF-Malmö FF/AIK
BK Häcken/IF Elfsborg-Hammarby IF/IFK Göteborg

För Malmö FF tycks vägen mot en final ligga öppen. I kvarten har man lottats mot AIK hemma och skulle skåningarna vinna där väntar vinnaren mellan Mjällby och Falkenberg. Den andra halvan känns klart tuffare, här har vi lag som Häcken, Elfsborg, IFK Göteborg och Hammarby. Vårt tips är att Malmö FF går hela vägen till final där Hammarby eller BK Häcken, känns som det mest troliga motståndet. BK Häcken har ett intressant lag på pappret med spelare som Alexander Söderlund och Jasse Tuominen. Skrällvarning utfärdad!

När spelas Svenska Cupen klart?

Efter mycket om och men står det nu klart att Svenska Cupen kommer spelas klart. Kvartsfinalerna spelas den 25 juni, därefter väntar semifinalerna den 9 juli och slutligen finalen den 30 juli. 

Vilken kanal sänder Svenska Cupen?

Svenska Cupen 2019/20 direktsänds på C-More som har tv-rättigheterna. Detta innebär att du måste ha ett abonnemang på C-More för att se matcherna. För dig som bara vill se Svenska Cupen, rekommenderar vi ett månadsabonnemang. På så vis kan du avsluta ditt abonnemang direkt när cupen spelats klart!

Fler Svenska Cupen odds

För dig som vill spela på Svenska Cupen finns där en hel uppsjö av odds att välja mellan. De stora spelbolagen i Sverige erbjuder ett flertal olika marknader på Svenska Cupen odds. Förutom 1X2 och asian handicap kan du även spela på antal kort, vilket lag som går vidare, målskyttar i en utvald match osv. Välj om du vill spela innan och eller under en pågående match! 

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst