HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

ComeOn Sport Odds

Odds TV-tider Malmö FF - Dynamo Kiev

MFF lyckades kvalificera sig för Europa League 2019 och hamnade i en grupp där man har en chans att ta sig vidare. Efter fyra spelade omgångar finns fortfarande möjligheten till avancemang, men då behöver man plocka tre poäng mot Dynamo Kiev hemma på Stadion. MFF kommer vara taggade och ha publiken i ryggen och göra sitt yttersta för att kamma hem samtliga poäng och placera sig i ett drömläge inför sista gruppomgången.

Dynamo Kiev är en toppklubb i den Ukrainska ligan och man har inlett ligaspelet med 30 poäng på dess 15 första matcher. Med andra ord blir det ingen enkel uppgift som väntar Skåningarna när Markus Rosenberg gör sin sista hemmamatch i den ljusblåa tröjan.

Vi har kikat närmare på TV-tider och odds inför matchen mellan Malmö FF och Dynamo Kiev som startar kl. 21:00 den 28 november. Häng med!

TV-tider Malmö FF - Dynamo Kiev

Vilken kanal visar Malmö FF - Dynamo Kiev och vilken tid börjar matchen?

I vanlig ordning så är det Discovery Networks Sweden som har rättigheterna till Europa League. Av den anledningen visas MFF - Dynamo Kiev därför på Kanal 9 samt Dplay. Redan kl. 20:00 drar sändingen igång med intervjuer och analyser inför matchen som har en avsparkstid kl. 21:00. Här nedan följer all info de behöver med TV-tider inför matchen mellan MFF och Dynamo Kiev:

Kanal MFF - Dynamo Kiev:
Kanal 9
Dplay

TV-tider MFF - Dynamo Kiev:
Matchstart: 21:00
Sändningsstart: 20:00

Odds MFF - Dynamo Kiev

Vill du placera ett spel på MFF - Dynamo Kiev? Då finns det en hel del spelbolag att välja mellan. Som ny spelare har du dessutom möjligheten att hämta hem en välkomstbonus för att få mer att spela med. Om du inte har något spelkonto hos ComeOn kan det vara dags att skaffa ett då man just nu kan erbjuda en riktigt bra deal. 

Alla nya spelare som sätter in 100 kr hos ComeOn får 500 kr att spela med + 1 kg julgodis, något som nästan har ett högre värde än de 100 kr man sätter in. Gå till ComeOn!

Odds MFF - Dynamo Kiev

Resultat ComeOn Sport LeoVegas Sport Betsson Sport
MFF 2.95 3.00 2.90
Oavgjort 3.25 3.25 3.10
Dynamo 2.50 2.45 2.55

Fler Malmö FF - Dynamo Kiev odds

Om du har svårt att bestämma dig för vem som vinner matchen mellan Malmö FF - Dynamo Kiev så finns det än fler odds att välja mellan. På matchen kan du spela på det mesta att önska, allt från hur många hörnor som lagen kommer få till om domaren dömer straff. Med andra ord finns det ett enormt utbud att ta del av.

Som oddsen visar är Dynamo Kiev favoriter och det ska mycket till för Malmö att man ska få med sig tre poäng, men långt ifrån omöjligt. Vi har kikat närmare på några andra spännande och intressanta odds inför matchen som du kan se nedan. Se vinnarodds från Europa League!

Båda lagen gör mål: 
Odds 2.04 hos LeoVegas!

Över 2,5 mål i matchen:
Odds 2.25 hos Betsson!

Straff i matchen: 
Odds 3.70 hos Betsson!

Markus Rosenberg målskytt:
Odds 2.50 hos LeoVegas!

Obs oddsen ändras hela tiden! Kolla in de senaste oddsen hos spelbolagen!


Se fler odds på matchen hos LeoVegas!


Fler sportbonusar på nätet

Som ny spelare kan du hämta hem olika bonusar för att få mer att spela med. En bonus kommer dock med omsättningskrav vilket man ska ha i åtanke innan man tar del av erbjudandet. Omsättningskrav innebär att du måste spela ett visst antal gånger med dina bonuspengar innan dessa omvandlas till riktiga kontanter. 

För nybörjaren inom bettingvärlden rekommenderar vi att läsa igenom "Regler & Villkor" för bonusen innan man tar del av något erbjudande. Se alla våra oddsbonusar här!

Här nedan följer några spelbolag som bjuder på välkomstbonusar när man registrerar sig som ny spelare:

Unibet Sport

Sätt in 100 kr - Spela med 600 kr.
100% bonus upp till 500 kr.
Få upp till 500 kr tillbaka om du förlorar på ditt första spel.

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40!


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Betsafe Sport

100% bonus upp till 500 kr!

Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 1.50. 


Betsafe Sport
500 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Min insättning 100 kr, 8x omsättningskrav lägsta odds 1,50. Anmälan krävs.

Hajper Sport

Dela på 1 miljon SEK!

Alla spelare som öppnar ett spelkonto och gör en valfri insättning är med och delar på 1 miljon kr. Alla spelare är garanterade minst 200 kr utan omsättningskrav.FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst