HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Hajper Sport Bonus

Odds TV-tider Inter - Barcelona Champions League

10 december kl. 21:00!

Barcelona har säkrat gruppsegern i grupp F och motståndarna för kvällen, Inter behöver ta 3p för att säkra andraplatsen och nå slutspelet i Champions League. I nuläget ligger Inter och Dortmund på samma poäng och de båda lagen kommer vara sugna att ta 3p för att avancera till 8-delsfinal.

Inter - Barcelona kommer bli en spännande tillställning där Inter är stora favoriter att ta hem segern enligt spelbolagen, men så enkelt blir det nog inte. Möjligen vilar Barcelona några av sina spelare, men om Messi spelar så blir det inte enkelt för hemmaförsvararna.

Vi har inför matchen kikat närmare på TV-tider samt oddsen inför den spännande tillställningen där Inter behöver ta en seger för att ta sig vidare till slutspelet i Champions League.

TV-tider Inter - Barcelona

Vilken kanal visar Inter - Barcelona och vilken tid börjar matchen?

Viasat är den som har rättigheterna för Champions League och matchen kan därför ses i Viaplay alternativt kan du slå på TV:n och trycka in dig till Viasat Sport Premium. Matchen startar klockan 21:00 men redan kl. 20:00 börjar sändningen med analyser och intervjuer. 

För den som vill följa övriga lag i gruppen, Dortmund mot Slavia Prag så visas denna på Viasat Sport samt Viaplay med matchstart kl. 21:00. 

Här nedan följer all information du behöver för TV-tider inför Inter - Barcelona:

Kanal Inter - Barcelona:
Viasat Sport Premium
Viaplay

TV-tider Inter - Barcelona:
Matchstart: 21:00
Sändningsstart: 20:00

Odds Inter - Barcelona

Inte oväntat är Inter favoriter hemma mot Barcelona. Bortalaget är klara som gruppvinnare och lär vila en och annan spelare inför matchen. Dock brukar Messi oftast spela och gör han det i kvällens match så får Inter se upp. 

Motivationen hos hemmalaget lär dock vara på topp och man bör reda ut segern, även om oddset på Barcelona lockar. Här nedan ska vi kika närmare på oddsen mellan Inter - Barcelona hos tre olika spelbolag:

1X2 Odds Inter - Barcelona:

Resultat ComeOn Sport LeoVegas Sport Bethard Sport
Inter 1.57 1.58 1.57
Oavgjort 4.80 4.85 4.80
Barcelona 5.40 5.40 5.40

Speltips Inter - Barcelona odds

Inter lär ta tag i taktpinnen och på ett fullsatt Giuseppe Meazza så lär hemmalaget kunna skapa ett enormt tryck när vägen mot 8-delsfinal skall spelas hem. Det blir nog inte så enkelt som spelbolagen satt oddsen, men Inter har mycket mer att spela för och beroende på Barcelonas startelva så får vi se om oddsen håller i sig. 

Om du inte vill spela på 1X2-marknaden finns det en hel del andra odds att kika på. Vi har tagit fram några andra intressanta spel inför kvällens drabbning. 

Här nedan ska vi kika närmare på några tillgängliga odds inför Inter - Barcelona:

Båda lagen gör mål:
Odds 1.67 hos LeoVegas!

Straff tilldöms: 
Odds 2.75 hos Betsson!

Över 2,5 mål i matchen: 
Odds 1.56 hos LeoVegas!

Över 10,5 hörnor i matchen:
Odds 2.43 hos Unibet!


Se fler odds på matchen hos Bethard!


Spela med en sportbonus

Om du vill spela på Champions League har du möjligheten att hämta hem en välkomstbonus som ny spelare hos de flesta spelbolag. Om du tar del av en välkomstbonus kommer denna dock oftast med ett omsättningskrav, så se till att läsa igenom bonusvillkoren innan du tar del av något erbjudande. Vi ska kika närmare på några spännande bonusar att ta del av om du vill spela med extra pengar på matchen mellan Inter - Barcelona. Se alla våra oddsbonusar här!

Testa en ny välkomstbonus och placera ditt spel på Inter - Barcelona. Lycka till!

Bethard Sport

Få 100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80.


Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

Unibet Sport

Sätt in 100 kr - Spela med 600 kr.
100% bonus upp till 500 kr.
Få upp till 500 kr tillbaka om du förlorar på ditt första spel.

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

LeoVegas Sport

100% bonus upp till 3 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80. 
Spela endast med dina riktiga pengar. När du spelat för dina egna pengar så får du bonusen i kontanter. 


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

ComeOn Sport

Sätt in 100 kr – Spela med 500 kr
Få 1 kg julgodis hemskickat.

Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 2.00.


ComeOn Sport
5 000 kr bonus.
Få 10 free spins varje dag
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 5 000 kr. Vid kvalificerande insättning får du 10 omsättningsfria gratissnurr på Starburst varje dag i april månad. Bonuspengarna behöver 8x till lägsta odds 2.0 innan uttag. Bonusen är giltig i 60 dagar.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst