HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

LeoVegas Sport bonus

Odds TV-tider MFF - AIK

Malmö FF tar emot AIK på Stadion i Malmö och matchen har en stor betydelse för båda lagen. Vid vinst kommer man vara med i en guldstrid inför den sista omgången och vid förlust kommer man eventuellt sluta på en fjärdeplats i tabellen vilket betyder att man missar Europaspel nästa säsong. 

AIKs guldchanser är dock inte så stora då det kommer avgöras på målskillnad om Djurgården förlorar en av deras två sista matcher (Örebro hemma och Norrköping borta). Just nu är det dock Hammarbys fördel som har samma målskillnad som MFF, men fler gjorda mål. Med andra ord kommer det bli en spännande avslutning i Allsvenskan där målskillnad kan avgöra vem som tar hem guldet.

På denna sida ska vi kika närmare på TV-tiderna inför stormatchen, men givetivs även kika på oddsen och våra speltankar inför matchen. Häng med!

TV-tider MFF - AIK

Malmö FF - AIK spelas på måndagen den 28 oktober kl. 19:00. I vanlig ordning har förbundet lagt matchen en vardag för att minska bortapubliken då matchen räknas som en "högriskmatch". I guldstridens avgörande hade det säkerligen varit kul att vara på plats, men har du inte möjligheten så kan du självklart se matchen hemma i TV-soffan. 

Malmö FF - AIK visas på Sportkanalen och Cmore som har rättigheterna för Allsvenskan 2019. Fotbollsmåndag följer du från kl. 18:00 på Cmore fotboll (Djurgården - Örebro) och på Sportkanalen börjar sändningen 18:30. Här bjuds du på analyser och intervjuer inför matchen och de övriga Allsvenska matcherna under kvällen. 

TV-tider MFF - AIK

  • Kanal: Sportkanalen & Cmore Live
  • Matchstart: kl. 19:00
  • Sändningstart: 18:30 (Sportkanalen)

Odds MFF - AIK

Malmö FF är favoriter att vinna mot AIK om vi ska lita på spelbolagen. Det är dock en hel del som talar för en MFF-seger då man fortfarande har en chans på guldet. Stadion kommer vara utsåld och MFF kommer ha en taggad publik som vill se ett offensivt Malmö, eftersom guldet faktiskt kan avgöras på målskillnad. 

Malmö kan dock inte vara allt för offensiva eftersom segern är otroligt viktig, men det är den även för AIK som riskerar att sluta 4:a i Allsvenskan vid förlust. Här nedan ska vi spana in oddsen inför matchen mellan MFF - AIK. 

Odds MFF - AIK:

Resultat ComeOn Sport LeoVegas Sport Bethard Sport
MFF 1.87 1.90 1.86
Oavgjort 3.35 3.35 3.35
AIK 4.35 4.40 4.35

Speltips MFF - AIK odds

Malmö FF behöver 3p för att guldet inte ska vara förlorat. Detsamma gäller för AIK, men målskillnaden är inte allt för bra vilket gör att guldhoppet troligtvis är borta. Det man dock undrar är om AIK hellre vill se guldet i Malmö än någon av sina stockholmskonkurrenter? Dock lär detta inte spela någon roll då placeringen i tabellen är viktig och vi kan förbereda oss på en spännande tillställning.  

Malmö FF som är favoriter kommer gå framåt direkt och lär hålla i bollen en hel del. AIK som har en hel del avbräck i truppen kommer hålla fokus på att ligga rätt i defensiven för att inte släppa något bakåt. Det lär bli en intensiv match som vi tror MFF kommer vinna. Enligt spelbolagen tror man på en målsnål tillställning, något som vi går emot. 

Båda lagen behöver vinna och med MFFs hemmafördel tror vi på en seger till skåningarna. AIK har en hel del spelare borta samtidigt som MFF får tillbaka Anders Christiansen i truppen, en spelare som står för en hel del kreativitet på planen. Med tanke. på att Malmö behöver göra en del mål också är det inte omöjligt att MFF lyckas göra två mål och frågan är om AIK går mållösa av planen? 

Vi tror MFF kommer vinna matchen med två mål, antingen vinner man med 2-0 eller 3-1. Spelbolagen tror att matchen slutar med under 2,5 mål vilket inte är en omöjlighet, men vi tror det kommer finnas en hel del målchanser och möjligheten till ett överspel känns väldigt bra. Dock blir vårt spel att MFF lyckas göra över 1,5 mål till oddset 2.20 hos LeoVegas. Här nedan ska vi kika närmare på några fler odds inför MFF - AIK:

Malmö FF över 1,5 mål:
Odds 2.20 hos LeoVegas!

Malmö FF -1: 
Odds 3.35 hos ComeOn!

Båda lagen gör mål: 
Odds 2.08 hos LeoVegas!

Över 2,5 mål i matchen:
Odds 2.10 hos Bethard!


Se fler odds på matchen hos Bethard!


Fler sportbonusar på nätet

Vill du spela på matchen med en välkomstbonus? Då kan du spana in några av våra utvalda spelbolag nedan. Om du tar del av en bonus så måste denna även omsättas innan du kan göra ett uttag av dina extrapengar. Spelar du på betting ofta så omsätter man bonusen relativt snabbt. Om du bara vill spela en gång så kan du ta del av Unibets bonus "Andra chasen". Vinner du betalas dina pengar ut i kontanter, förlorar du så får du tillbaka din insats upp till 500 kr i kontanter. Spana in några av våra utvalda bonusar nedan:

Bethard Sport

Få 100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80.


Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

Unibet Sport

Sätt in 100 kr - Spela med 600 kr.
100% bonus upp till 500 kr.
Få upp till 500 kr tillbaka om du förlorar på ditt första spel.

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

LeoVegas Sport

100% bonus upp till 3 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80. 


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Hajper Sport

100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 10x till lägsta odds 1.50.FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst