HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds MFF - Lugano

Odds TV-tider Lugano - MFF

Malmö FF lyckades ta sin första seger i Europa League senast när man vann med 2-1 mot just Lugano. Det var tre viktiga poäng i kampen om slutspelsplatserna och när man åker till Schweiz har man möjligheten att gå upp på förstaplatsen i gruppen vid en vinst. 

Malmö har gjort ett bra jobb i samtliga Europamatcher så här långt, även om det varit lite blekt framåt. Mot Lugano är det ingen omöjlighet att man håller nollan, men frågan är om man lyckas skapa något framåt och få in bollen i mål? 

Lugano har inlett Europa League med en 1-0 förlust samt en 0-0 match och mot MFF senast blev det förlust med 2-1. Denna gång tar man emot Malmö som är favoriter att vinna matchen. Lugano har tagit en poäng på sina tre inledande matcher och behöver en vinst om man ska ha chans att nå slutspelet i Europa League. Inför matcher har vi kikat närmare på TV-tider och odds som vi ska presentera nedan inför Lugano - MFF. Häng med!

TV-tider Lugano - MFF

Vilken kanal visar Lugano - MFF och vilken tid börjar matchen?

Rättigheterna för Europa League har Discovery Networks vilket gör att du kan se matchen på Kanal 9 eller Dplay. Europa League-mötet mellan Lugano vs MFF startar kl. 18:55, men en timme innan, från kl. 18:00 börjar sändningen där du kan se intervjuer och analyser inför matchen. 

Malmö FF behöver ta poäng för att ge sig själv en bättre möjlighet att nå slutspelet i Europa League och frågan är om man lyckas när Malmö kommer på besök till Cornaredo Stadium som har en kapacitet på 6 330 åskådare. Här nedan hittar du all information du behöver inför matchen mellan MFF vs Lugano i Europa League:

Kanal Lugano - MFF:
Kanal 9
Dplay

TV-tider Lugano - MFF:
Matchstart: 18:55
Sändningsstart: 18:00

Odds Lugano - MFF

Malmö FF tog viktiga poäng. senast och är säkerligen på jakt efter en ny trepoängare mot Lugano. Någon enkel upphift blir det dock inte för diblåe. Lugano har stått för imponerande insatser i försvarsspelet på hemmaplan och ett MFF utan Anders Christansen kan det bli svårt att få hål på Lugano. För Malmös del gäller det att ta vara på sina anfall och ha tålamod för att få bollen i nät.

Om du vill placera ett spel på Lugano - MFF så kan du göra detta hos samtliga spelbolag. Här nedan har vi samlat tre spelbolag där du kan jämför 1X2 oddsen inför Europa League-mötet.

Odds Lugano - MFF:

Resultat ComeOn Sport LeoVegas Sport Bethard Sport
Lugano 3.20 3.15 3.20
Oavgjort 3.15 3.10 3.15
MFF 2.50 2.50 2.50

Speltips Lugano - MFF odds

1X2-marknaden är inte alltid den enklaste att spela på, men på matchen mellan MFF - Lugano hittar du massvis av andra odds. Den första halvleken kommer troligtvis vara väldigt stängd där ingen av lagen vill offra allt för mycket. Lugano behöver dock en trepoängare och kan inte backa hem under hela matchen samtidigt som Malmö ta hem tre nya poäng, även om man kanske är nöjda med ett kryss.

Ett oavgjort resultat i halvtid är ingen omöjlighet. När Lugano sedan flyttar fram lite mer kommer MFF förhoppningsvis kunna utnyttja lagets svagheter och få in bollen. På förhand känns ett spel på under 2,5 mål intressant, men i den andra halvleken må det hända att matchen öppnar upp sig rejält. Kan Malmö FF ta en ny seger eller ska Lugano ta en viktig trepoängare för att hålla liv om slutspelsplatserna.

MFF har gjort ett bra jobb i samtliga av sina tre Europa League-matcher. Mot Lugano är det ingen omöjlighet att det blir en ny trepoängare och till oddset 2.50 är man bra sugen att satsa en slant på skåningarna. Det är dock svårt att placera spelet innan match då vi eventuellt får se en stängd första halvlek och en betydligt mer öppen andra halvlek. 

Här nedan ska vi kika närmare på några tillgängliga odds inför Lugano - MFF:

Oavgjort i halvlek:
Odds 1.94 hos LeoVegas!

Under 2,5 mål i matchen: 
Odds 1.61 hos Bethard!

Båda lagen gör mål: 
Odds 2.00 hos ComeOn!

Över 8,5 hörnor i matchen:
Odds 1.77 hos Unibet!


Se fler odds på matchen hos Bethard!


Fler sportbonusar på nätet

När du vill spela på odds online kan du som ny spelare hämta hem en välkomstbonus hos de flesta spelbolag. Med en bonus får du extra pengar att spela med, men då ska man veta att dessa kommer med ett omsättningskrav. 

Omsättning menas att du måste spela igenom en viss summa för att omvandla bonuspengarna till riktiga kontanter. För den som spelar ofta på sportsbetting så går det relativt snabbt att omsätta sin välkomstbonus. Vill du däremot endast spela en gång så kanske det är mer värt att spela utan bonus alternativt ta del av Unibets "Andra Chansen" spel. Se alla våra oddsbonusar här!

Testa en ny välkomstbonus och placera ditt spel på Lugano - MFF. Lycka till!

Bethard Sport

Få 100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80.


Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

Unibet Sport

Sätt in 100 kr - Spela med 600 kr.
100% bonus upp till 500 kr.
Få upp till 500 kr tillbaka om du förlorar på ditt första spel.

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

LeoVegas Sport

100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 1.80. 


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Hajper Sport

100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 10x till lägsta odds 1.50.FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst