HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds Coppa Italia

Odds: Vem vinner Coppa Italia?

Den italienska cupen är kommen till semifinal och det är Napoli, Inter, Juventus och Milan som gör upp om titeln. Fjolårets mästare, Lazio åkte ut i kvartsfinal mot Napoli medan fjolårets andra finalist, Atalanta åkte ut i åttondelsfinalen mot Fiorentina. 

De senaste åren har Juventus varit överlägsna i Coppa Italia. Man har vunnit turneringen fyra av de fem senaste åren och nu har man chansen att vinnna turneringen. Vi har kikat närmare på oddsen i Coppa Italia där just Juventus är stora favoriter att vinna turneringen. 

Vinnarodds Coppa Italia

Vem vinner Coppa Italia? Juventus är favoriter att vinna turnneringen och deras första stopp är Milan där spelbolagen räknar med att man enkelt tar sig vidare. Inter är den andra favoriten som först ska besegra Napoli i ett dubbelmöte innan man ens är klara för final. 

Även om Juventus och Inter är favoriter känns det som att både Milan och Napoli trots allt har en chans att ta sig vidare till final. Oddsen för vem som vinner Coppa Italia ska vi kika närmare på nedan:

Lag Bethard Sport LeoVegas Sport Betsson Sport
Juventus 1.83 N/A N/A
Inter 3.50 N/A N/A
Napoli 4.35 N/A N/A
Milan 8.00 N/A N/A

Just nu är det endast Bethard som erbjuder odds på vinnaren av Coppa Italia. Fler odds från andra spelbolag kommer snart ut på marknaden. 

Spelschema Coppa Italia

Semifinalerna i Coppa Italia spelas i ett dubbelmöte, en hemma- och en bortamatch. Den 12 februari spelas den första omgången med returmöte den 4 mars. 


12 februari:

kl. 20:45: Napoli – Inter: 0-1

13 februari: 

kl. 20:45: Milan – Juventus:


4 mars:

kl. 20:45: Juventus – Milan:

5 mars:

kl. 20:45: Inter – Napoli:


Det är minst sagt några spännande och underhållande matcher vi har att vänta. Juventus som är klasser bättre än Milan spelar även i Champions League vilket gör att man eventuellt vilar en hel del spelare. Dessutom är Inter tätt bakom den gamla damen i ligaspelet vilket gör att man inte har råd att tappa poäng och måste hålla sina spelare friska. 

I den andra semifinalen kan Napoli mycket väl slå ut Inter, men bredden i Inters trupp samt spelet har varit väldigt fint att skåda så här långt. Napoli med Gattuso på tränarbänken har ännu inte visat upp allt för mycket positivt, men behöver samtidigt vinna Coppa Italia om man inte tar en Europa-plats i ligaspelet. 

Det känns långt ifrån klart vem som tar sig vidare, men vår gissning blir att Milan slår ut Juventus och Inter tar sig vidare mot Napoli. 

Spela på Coppa Italia med en välkomstbonus

Om du är sugen på att placera ett spel på Coppa Italia kan du som ny spelare hos ett spelbolag även ta del av en välkomstbonus. Med din bonus får du mer pengar att spela med, men du måste omsätta din bonus för att omvandla den till riktiga kontanter. 

Nedan kan du se några av våra utvalda välkomstbonusar som finns tillgängliga på marknaden. 

ComeOn Sport Bonus

200% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 8x till ett lägsta odds 2.00 (insättning + bonus).


ComeOn Sport
5 000 kr bonus.
Få 10 free spins varje dag
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 5 000 kr. Vid kvalificerande insättning får du 10 omsättningsfria gratissnurr på Starburst varje dag i april månad. Bonuspengarna behöver 8x till lägsta odds 2.0 innan uttag. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Unibet Sport Bonus

Sätt in 100 kr – Spela med 600 kr!
100% bonus upp till 2 000 kr!
Andra Chansen – Insatsen tillbaka upp till 500 kr!

Omsättninngskrav: 6x till lägsta odds 1.40 (endast bonus).  


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Betsafe Sport Bonus

100% bonus upp till 500 kr

Omsättningskrav: 8x till lägsta odds 1.50 (endast bonus).


Betsafe Sport
500 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Min insättning 100 kr, 8x omsättningskrav lägsta odds 1,50. Anmälan krävs.

Bethard Sport Bonus

100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 4x till lägsta odds 1.80 (insättning + bonus).


Bethard Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 100% upp till 1 000 kr. Insättning och bonus måste omsättas 4 (fyra) gånger med min. odds 1,80 före ett uttag kan begäras.

Vi rekommenderar att läsa igenom "Regler & Villkor" innan du accepterar någon bonus, då de kan komma att ändras.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst