HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Vad är oddset på att Zlatan spelar med Hammarby?

Vad är oddset på att Zlatan spelar med Hammarby?

Under Coronapandemin har det varit uppehåll från mer eller mindre all tävlingfotboll i Europa. Endast Vitryssland har hållit igång med spelandet. Under uppehållet har nog ingen fotbollsintresserad missat att Zlatan Ibrahimovic tränar med Hammarby. Och nu hoppas givetvis Hammarbyfansen att Zlatan kommer stanna i Bajenland och spela för klubben kommande säsong. Men frågan är om det blir så? Zlatan har vid flera tillfällen avfärdat spel i Allsvenskan, men kanske har han börjat tänka om nu? Inför den Allsvenska starten som vi fortfarande inte vet när den kommer att ske, har Unibet satt upp odds på om den svenske superstjärnan kommer spela i Hammarby eller inte under kommande säsong. Och enligt oddsen är chanserna inte helt borta....

Odds på Zlatan i Hammarby - Unibet

Aktuellt odds på Zlatan att spela innan Hammarby 12 augusti:

4.00

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Hur stor är sannolikheten?

Om man skall tro Unibets odds 4.00 är sannolikheten en bra bit över 25 % om man tar med deras marginal i beräkningarna. Så även om en hel del Hammarby börjar vädra morgonluft är det ändå mer som talar för att Zlatan inte kommer spela i grönvitt den kommande säsongen. 

Muamer Tanković tror inte på någon Zlatan i Hammarby: - Jag tvivlar på det, jag tror inte det, säger Tankovic när han på torsdagen får frågan om han tror att Zlatan kommer att spela i Hammarby. Det som talar mest emot att Zlatan skulle spela i allsvenskan är det mest populära argumentet konstgräset. Och dessutom är 39 åringen fortfarande tillräckligt bra att göra avtryck i Serie A, så varför skulle han då välja att spela bortamatch mot Mjällby en grådassig måndag i stället? Ja det mesta talar som sagt för att Zlatan inte kommer spela i Allsvenskan 2020 och frågan är om storstjärnan inte avslutar sin karriär utomlands? Om ett par veckor lär vi möjligen ha facit. Men tills dess kommer förmodligen Zlatan hålla oss på sträckbänken. 

Vad är oddset på att Hammarby vinner Allsvenskan?

I skrivande stund har inte Unibet några vinnarodds på Allsvenskan. Det har däremot Betsson som även erbjuder en hel del head to head spel som bäst i Stockholm, topp 3, m.m. Vad gäller vinnaroddset på Hammarby ligger det i nuläget på 4 gånger insatsen hos Betsson. Detta innebär att du får 400 kronor tillbaka på en satsad 100-lapp. 

Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst