HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Odds MFF ny tränare

Odds MFFs nästa tränare

Säsongen har varit upp och ner för Malmö FF som förväntades vinna SM-guld med stor marginal, men så blev inte fallet. Med en omgång kvar i Allsvenskan är man beroende av Djurgården för att ha en chans på guldet. Nu kan Uwe Rösler vara på väg bort från klubben.

Innan Allsvenskan ens är över så spekuleras det redan om vem som bär huvudansvaret för MFF den 1 mars 2020. Uwe Rösler har utryckt en önskan om att träna en klubb i hemlandet Tyskland, men först när kontraktet med Malmö FF går ut efter säsongen 2020. 

Allt talar för att Rösler köps ut från resterande delen av sitt kontrakt då MFF redan varit i kontakt med ett antal tränarkandidater som kan ta över inför 2020.

NordicBet Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Anmälan krävs. Min insättning 100 kr, 8x omsättningskrav lägsta odds 1,80.

Rösler ut – Gustavsson in?

NordicBet har kikat närmare på oddsen för MFFs nästa tränare och man har satt Jens Gustavsson som storfavorit att ta över jobbet. Enligt oddsen är det större chans att Jens Gustavsson är huvudtränare före Uwe Rösler när den Allsvenska säsongen drar igång 2020. 

Odds Vem är tränare i Malmö FF den 1 mars 2020?

(Oddsen håller på att uppdatas, titta gärna in lite senare)

Tränare Odds Nordicbet Sport
Jens Gustavsson  2.00 Till Nordicbet!
Uwe Rösler 3.00 Till Nordicbet!
Daniel Andersson 5.00 Till Nordicbet!
Kåre Ingebrigtsen 10.0 Till Nordicbet!
Alexander Axén 15.0 Till Nordicbet!
Mikael Stahre 15.0 Till Nordicbet!
Michael Laudrup 15.0 Till Nordicbet!
Olof Persson 15.0 Till Nordicbet!
Andreas Brännström 15.0 Till Nordicbet!
Tony Gustavsson 15.0 Till Nordicbet!

Oddsen hos Nordicbet hittar du under "Allsvenskan" –> "Vinnarspel" –> "MFFs nästa tränare"

Jens Gustavsson är idag tränare för IFK Norrköping till 2021 samtidigt som Rösler har ännu ett år kvar på sitt kontrakt i MFF. Trots detta tror spelbolagen på en förändring där Rösler lämnar Malmö till Jens Gustavssons favör. Vem som är tränare i Malmö FF den 1 mars 2019 återstår att se.

Odds på MFFs nästa tränare hittar du hos Betsson, Betsafe och Nordicbet:Betsafe Sport
500 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Min insättning 100 kr, 8x omsättningskrav lägsta odds 1,50. Anmälan krävs.

NordicBet Sport
1 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller för nya spelare från 1 januari 2019 och framåt. Anmälan krävs. Min insättning 100 kr, 8x omsättningskrav lägsta odds 1,80.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst