HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Se El Clasico på nätet

Se El Clasico på nätet

Det har blivit dags för El Clasico, matchen mellan Real Madrid och Barcelona. Säsongens El Clasico blir extra kryddat då lagen har plockat ihop 55 respektive 53 poäng i La Liga så här långt. Vinnaren tar ett litet ryck om förstaplatsen och räkna med en jämn och spännande kamp.

El Clasico spelas på söndag den 1 mars kl. 21:00 och för den som önskar kan man se El Clasico på nätet via spelbolagens livestream. Här kan du se alla matcher i La Liga och givetvis så även matchen mellan Real Madrid - Barcelona.

Så ser du El Clasico på nätet

Om du vill se El Clasico på nätet kan du välja ett spelbolag som erbjuder livestream. Därefter måste du ha pengar på ditt spelkonto alternativt placerat ett spel på den utvalda matchen. Därefter kan du gå in på matchen och trycka på "play-knappen" för att se El Clasico på nätet. 

Spelbolag med livestream där du kan se El Clasico på nätet:


Snabbare Sport
2 500 kr bonus.
Bankidentifiering

Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.


Odds El Clasico: Barcelona - Real Madrid

Enligt spelbolagen så blir det seger för Real Madrid i EL Clasico, men det är långt ifrån en enkel seger. Real Madrid har inte riktigt kommit upp på sin nivå efter Champions League-segern 2017/2018, men även Barcelona har haft stora problem på senaste. Inför El Clasico har Real Madrid en hel del borta, bland annat Hazard som ännu inte levererat i marängerna utan mest befunnit sig i sjukstugan. 

Det är ingen omöjlighet att Barclona skulle plocka tre poäng i matchen och dryga ut sin ledning i La Liga men det blir väldigt tufft. För Barclona är en poäng väldigt viktig och för Real Madrid behövs tre poäng för att gå upp i serieledning. 

Nedan ska vi kika på oddsen inför El Clasico:

Resultat Snabbare Sport Unibet Sport Betsson Sport
Real Madrid 2.05 2.20 2.20
Oavgjort 3.55 3.80 3.75
Barcelona 3.00 3.10 3.10

Fler odds på El Clasico

Om man inte vill spela på 1X2 marknaden på El Clasico finns det en hel del andra odds att ta del av. Om man exempelvis tror att det kan hetta till i El Clasico kanske ett odds på kortspel hade varit intressant. Om man tror på mycket mål finns det givetvis odds för detta. I ett sånt här stort möte som El Clasico så finns det över hundratals olika odds att ta del av. 

Matchen mellan Real Madrid - Barcelona bör dock bli ganska avvaktande till en början, men Barcelona brukar köra på offensivt och Real är sugna på en seger, så det kan mycket väl bli ett tidigt mål vilket skulle öppna upp matchen direkt.  

Nedan ska vi kika närmare på några tillgängliga odds inför El Clasico som kan vara intressanta att ta del av om du ska se matchen:


Båda lagen gör mål: 1.54 hos Snabbare!


Braithwaite gör assist: 7.00 hos Unibet!


Under 2,5 mål: 2.38 hos Betsson! 


Mål på straff: 3.45 hos Betsson!


Inför Barcelona - Real Madrid

Säsongens andra El Clasico är här! Ett möte mellan två av världens bästa klubblag i fotboll. I ena ringhörnan FC Barcelona med 26 ligatitlar, i den andra Real Madrid med 33. Ja detta är utan tvekan de två stora giganterna inom spansk fotboll! Inför mötet den 1 mars är det nästan helt jämnt mellan klubbarna. Barcelona toppar La Liga med sina inspelade 55 poäng mot Real Madrids 53 poäng. 

Inför matchen saknas en hel del spelare i båda lagen:

Barcelona: Ousmane Dembele, Arda Turan, Luiz Suarez, Sergi Roberto, Jordi Alba.
Real Madrid: Eden Hazard, Mariano Diaz, Marco Asensio, Dani Carvajal, Nacho.

Real Madrid kommer från en tung förlust senast mot Levante vilket gjorde att man tappade serieledningen. På hemmaplan har man trots allt spelat relativt stadigt och vunnit sina flesta matcher. Barcelona har precis som Real Madrid fått sina förluster på bortaplan vilket gör att Real Madrid har en fördelen med hemmaplan i detta El Classico. 

När det spelas El Classico är det svårt att titta på statisitk. Med en härlig inramning så kan alla spelare höja sig lite extra och för lagen spelar formen en stor roll. I dagsläget är formen relativt jämn och vi tror också att resultatet slutar med delad poäng. Dock kan det mesta hända och vi kan förvänta oss en spännande match.

Spela på El Clasico på nätet

Om du vill spela på El Clasico så kan du välja bland flertalet olika spelsidor att placeras dina spel på. När du som ny spelare gör en första insättning erbjuds du dessutom en välkomstbonus att ta del av, något som oftast ger dig extra pengar att spela med. Om du tar del av en välkomstbonus bör du ha i åtanke att denna måste omsättas ett visst antal gånger innan pengarna omvandlas till kontanter.

Vi tänkte kika närmare på några av bonusarna som finns tillgängliga när du vill spela på El Clasico:

LeoVegas Sport Bonus

100% bonus upp till 3 000 kr! 

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.80.


LeoVegas Sport
3 000 kr bonus.
| Regler & villkor gäller | 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Unibet Sport Bonus

100% bonus upp till 2 000 kr!
Sätt in 100 kr – Spela med 600 kr!
Andra Chansen – Insatsen tillbaka upp till 500 kr!

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.40.


Unibet Sport
500 kr bonus.
500% extra
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. 500% upp till 500 kr i bonus. Omsättningskrav 6x (odds). Min. insättning 100 kr.

Betsson Sport Bonus

100% bonus upp till 1 000 kr!

Omsättningskrav: 6x till lägsta odds 1.80.Vi rekommenderar att läsa igenom "Regler & Villkor" för den bonus du tar del av, då de kan komma att ändras.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst