HELA DENNA SIDA ÄR EN ANNONS FRÅN GAME LOUNGE

Spela Sunt

Åldersgräns för spel är 18 år. Spelar du för mycket? Kontakta stödlinjen, stodlinjen.se.

Se Sheffield United - Arsenal i FA Cupen på live stream

Se Sheffield United - Arsenal i FA Cupen på live stream

På söndag är det dags för Arsenal att ta sig an Sheffield United i kvartsfinalen av FA-Cupen i England. En match som säkerligen båda lagen vill vinna, då där finns en Europa League plats i potten om man vinner cupen. Så frågan är om inte både Sheffield och Arsenal kommer mönstra bästa möjliga elva i denna match. Inför mötet har vi tittat lite närmare på hur du får tillgång till live stream. Hur ser du Sheffield United - Arsenal i FA Cupen på live stream?

Se matchen på Unibet-TV

Inget konto hos Dplay som sänder matchen? Då kan vi rekommendera Unibet-TV istället. Hos Unibet-TV behöver du inte köpa ett abonnemang för 299-349 kronor/månad. Här registrerar du bara ett konto och gör en första insättning. Om du är ny på Unibet erbjuds du även en bonus som ger dig 100 kronor i freebet. Sätt in minst 100 kr och få ett gratisspel på 100kr. Vinner du på ditt gratisspel så får du behålla vinsten med avdrag för insatsen. Eventuell vinst är utan omsättningskrav. Fördelen att välja Unibet är många, förutom ett stort och varierat utbud av odds erbjuder spelbolaget även en hel uppsjö av live stream sport. Skaffa ett konto idag genom att klicka på länken nedanför:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.

Se Sheffield United - Arsenal live stream i mobilen

Unibet:s live stream fungerar utmärkt i mobilen. Ja frågan är om den inte lämpar sig bäst där faktiskt. Om du är ägare av en nyare smartphone så är det inga problem att se Sheffield United - Arsenal live stream i mobilen. Då streamen drar en hel del mobildata, rekommenderar vi dig till att koppla upp via Wifi om det är möjligt, annars är risken stor att du gör slut på din surf ganska fort om du tittar på ett par matcher. Om du inte har någon dator går det snabbt och enkelt att skapa ett konto via mobilen. Detta gör du enklast med hjälp av din bankidentifikation. 

Erbjuder någon sida gratis live stream?

Idag finns där en hel del sidor som erbjuder gratis live stream på fotboll där även FA-Cupen ingår. Men dessa sidor är inget vi rekommenderar, av många själ. Först och främst är de olagliga och sänder matcherna utan tillstånd, sen innehåller de massvis med störig reklam som dyker upp titt som tätt under sändingen. Vill det sig riktigt illa kan du dessutom få virus på din enhet som du surfar från om du tittar på en match på en fulstreamsida, så vår rekommendation är att du lägger en liten slant och kollar på Unibet-TV istället, du behöver dessutom inte spela för pengarna för att se matchen. 

Inför Sheffield United - Arsenal

Kvartsfinaldags i FA-Cupen! Kommer Arsenal knipa det lilla halmstrået som finns för att nå Europa kommande säsong? Eller blir det Sheffield United som tar sig ett steg närmare Wembley och den stora finalen senare i sommar? I ligaspelet har Sheffield United och Arsenal mötts två gånger, och här är det fördel Sheffield som vann hemma med 1-0 medan matchen på Emirates Stadium i London slutade 1-1. I Premier Leagues tabell ligger Sheffield ett par placeringar före sin motståndare, så frågan är vilket lag som man skall utropa till favoriter i denna match? 

När spelas matchen?

Matchen mellan Sheffield United och Arsenal spelas söndagen den 28 juni klockan 14.00 på Bramall Lane. Matchen är en av fyra i FA-Cupen under helgen, de övriga som spelas är följande:

27.06. 18:30 Norwich - Manchester U.
28.06. 17:00 Leicester - Chelsea
28.06. 19:30 Newcastle - Manchester City

Om du vill se någon av dessa matcher är det bara att surfa in på Unibet-TV som direktsänder alla matcher i FA-Cupen. 

Spela på Sheffield United - Arsenal

  1 X 2  
Unibet: 3.00 3.25 2.50 Till Unibet!
ComeOn: 2.85 3.05 2.40 Till ComeOn!
betsson: 2.95 3.30 2.55 Till betsson!

Förutom live stream erbjuder Unibet och ett flertal andra spelbolag massvis med odds på FA-Cupmatchen mellan Sheffield United och Arsenal. Spela på 1X2, asian handicap eller varför inte bara på vilket lag som tar sig vidare till semifinal? Här listar vi spelbolag med bra odds på FA-Cupen:

Unibet Sport
100 kr omsättningsfri bonus.
Få ett gratisspel
| Regler & villkor gäller | Endast nya spelare. Få ett gratisspel värt 100 kr utan omsättningskrav vid första insättning. Min. insättning 100 kr. Vid eventuell vinst tar Unibet insatsen tillbaka men du behåller resterande summa av spelvinsten.
NordicBet Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller för alla nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.
LeoVegas Sport
100 kr bonus.
Gratisspel
| Regler & villkor gäller | Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 200 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar.
Betsson Sport
100 kr gratis bet.
| Regler & villkor gäller | Gäller endast nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav. Bonusen är giltig i 60 dagar.

FotbollDirekt

Ansvarig utgivare: Max Andersson

Support: Kontakta kundtjänst